Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anusia0171 napisał(a):
ja już w domku ale malutki lezy jeszcze na oddziale nursery juz nie jest w inkubatorku ale jeszcze sam nie je...mam nadzieje ze to kwestia 2 góra 3 dni... 😞

Trzymamy kciuki, żeby szybko wrócił do domku 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Gratulacje ogromne 🤪 🤪
faktycznie natura juz sie bierze za nas hehehe i juz lista kolejnosci padla. A stawialysmy na agapurke hihihi ciekawe co dalej sie bedzie dzialo 🤪 gotowe?

Anusia a cesarka czy silami natury? Na pewno juz niedlugo wypisza malenstwo bo wazy dosyc sporo i pewnie jeszcze szybko nadgoni. Jeszcze raz gratulacje i zycze wielu wspanialych chwil :-)

• Mamusia
jeju.... takiego mam stresa teraz ze malutki w szpitalu został........ a na dodatek nie mam mleka......próbuje cos tam wyciskać ale nic 😞..... w dodatku moje starsze dziecko nie chce na mnie patrzec jakby mnie nie poznawał.......nie wiem co sie dzieje z nim jakby o mnie zapomniał 😞

Anusia nie zapomnial :-) moze jak zaczniesz dzidzie przystawiac to poleci mleko. Tylko sie nie stresuj niczym. Maly niedlugo bedzie z wami to wszystko bedzie juz spokojnie sie dzialo. Glowa do gory mysl o dzidzi o moze przyjdzie pokarm a jak nie to nic wielkiego sie nie stanie jak butelka bedziesz karmic przynajmniej noce bedziesz miala przespane :-):-)

• Mamusia
anusia0171 napisał(a):
jeju.... takiego mam stresa teraz ze malutki w szpitalu został........ a na dodatek nie mam mleka......próbuje cos tam wyciskać ale nic 😞..... w dodatku moje starsze dziecko nie chce na mnie patrzec jakby mnie nie poznawał.......nie wiem co sie dzieje z nim jakby o mnie zapomniał 😞

Jak moja ciotka uroziła 2-go syna to pierwszy miał niecałe 2 latka i był strasznie obrażony jak wróciła ze szpitala ale po paru dniach mu przeszło i znów była kochaną mamą- może twoje dziecko też potrzebuje trochę czasu 🙂

• Mamusia
Anusia ty sie nie stresuj kobitko a ciesz tym,że maleństwo jest już na świecie. Taki wybrał czas - tak chciał.. 😁 Moze mleko jeszcze sie pojawi ale jak nie to teraz tyle tych modyfikowanych mlek jest,że na pewno mały głodn spać nie pójdzie 🙂 🙂 Trzymaj sie, bądź dobrej myśl przede wszystkim. Drugi synek zapewne odczuwa twoje nerwy i stąd taka jego reakcja.... Bedzie dobrze. Zobaczysz 🙂