Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

To cieszę się, że sobie szybko poradziłaś z tym paskudztwem. A jak dzisiejsza noc u Ciebie?? Ja z Kubusiem do końca ciąży dobrze sypiałam a teraz zaczyna mi się pojawiać problem ze snem. 😞

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witajcie wieczorkiem 🙂

Ja dzisiaj pół dnia z siostrą spędziłyśmy u mamy, drugie pół zeszło na grillowaniu 🙂
Nie wiem czemu ale okropnie mnie dzisiaj plecy bolą, nie mogę znaleźć odpowiedniej pozycji ani do siedzenia ani do leżenia 🤢

Mapa wózek wypatrzyłam na Allegro a powiem Ci że ostatnio ciężko coś trafić na aukcję z Jedo fyn4ds za to Jedo Bartatina jest pełno.

Foga dobrze, że napisałaś o pieluszkach biorę się za szukanie na Allegro i na kosmetyki popatrze. A po niedzieli przywiozę łóżeczko do siostry i kupię wtedy materac i pościel.

Miłego wieczoru mamcie

madalena20 napisał(a):
To cieszę się, że sobie szybko poradziłaś z tym paskudztwem. A jak dzisiejsza noc u Ciebie?? Ja z Kubusiem do końca ciąży dobrze sypiałam a teraz zaczyna mi się pojawiać problem ze snem. 😞
Hehe ja z Majką od pewnego momentu też cierpiałam na bezsenność. Budziłam męża i kazałam mu grać ze sobą w statki albo karty. Miał mnie dość 🙂 🙂 🙂 Teraz mi mowi przynieś sobie laptop. No i tak wyłączam go koło pólnocy, a potem jakos zasypiam. Ale i tak budze sie kilka razy.

O, ożywienie jakieś nastąpiło.
No tak, noc się zbliża, przy grilu siedzieć za zimno 😉 a brzuchy już pełne.
Mnie senność już ogarnia więc się pożegnam.
A co do spania, ja śpię nieźle, pod warunkiem, że się nie obudzę na siusiu.
Bo jak się obudzę to najpierw wycieczka do toalety, potem do kuchni bo trzeba uzupełnić zapas wody w organizmie 😉, przy okazji oczywiście już się rozbudzę.
A jak wracam do łóżka to się okazuje, że mój małż chrapie. A to już katastrofa.

Dobranoc brzuchate 😉

To i ja się kładę. Choć jakoś czarno to widzę, dzidzia się wierci, brzuch twardnieje i jeszcze na dokładkę przejadłam się tymi specjalnościami z grilla 🙂
no ale jak coś to Dobrej nocki Wam życzę 🙂

DZIEŃ DOBRY BRZUSZKI 🙂

My już nie śpimy. I pada deszcz 😞 Może później pogoda się poprawi.

No właśnie coś malstep milczy, raczej nie zdarzało jej się tak długo.

Dzień Dobry brzusie 🙂
A ja dopiero co wstałam, w nocy znowu źle spałam więc rano trochę odsypiałam. M zajął się Kubusiem bo zwyczajnie to nie śpimy już od 6 rano. 🙂

Witajcie 🙂

Marta a u nas słoneczko świeci ale zapowiadają pogorszenie pogody.

My już po śniadanku, oglądamy bajki z Gabrynią na polsacie 😜

Miłego dnia ja dziś wybywam znowu do siostry, zrobimy obiadek i pójdziemy na budowę.
No i czekam na wózek 🙂

Hej Brzuszki.....
U mnie słonko świeci, ale mi jakoś nie słonecznie 😞
Łeb mnie boli strasznie, może będzie zmiana pogody??? Kurcze... Już kilka miesięcy nie bolała mnie głowa a tu dziś taki zonk..... Jej........mam nadzieję, że niedługo przejdzie. Na dodatek zapomniałam, że w lodówce mam pusto i na śniadanie kombinuję musli z jogurtem naturalnym...średnio mi to smakuje, wolę musli z ciepłym mlekiem, ale dobrze, że chociaż to mam 🤢 Malutka tez od wczoraj spokojna, mało się rusza, chyba też odczuwa ten mój ból głowy??

🤪 🤪 Mamy wózek 🤪 🤪 ale się cieszę. Jest gondolka, spacerówka, fotelik, ciepły zimowy śpiworek, okrycie do spacerówki, folia przeciwdeszczowa, parasolka i torba. Czyli cały zestaw 🙂

Oto i on:

Daniela, ładniutki wózio, gratuluję 😁
A mnie dalej męczy łeb i na dodatek wymiotowałam 🤢 Ciekawe co się znowu do mnie przyplątało..... 😮 🤢

• Mamusia
Dzień dobry Kochane Brzucholki 🙂
Daniela super kolor i fajny wózek czy to jest ten tyn4ds? Bo moja koleżanka go w zeszłe wakacje kupiła i byłam zaskoczona ile tam jest dodatków, ta torba do przewijania i parasolka robią super pasujacy do wózka zestaw 🙂 tylko oni mają czarny stelaż.
Pati podobno magnez podawany w kroplówce czyni cuda a antybiotyki potrzebują czasu ale wrócisz szybko do domku 🙂 ja jednak zadzwoniłam do mojego gina- jest na majówce- ale po to chyba tez mnie poloży do szpitala wlaśnie na magnez i poobserwuje dlaczego mimo leków wiecznie coś mi leci 😞 szkoda Pati że nie mieszkamy blizej bo poleżałybyśmy sobie razem oglądając serialiki i robiąc zakupki na allegro- bo to mój narkotyk 🙂 a co do seriali to na stronce z polskimi serialami http://trodatreleases.com/?category_name=seriale ogląda sie 72 minuty i trzeba odczekać 60 minut i na tej z zagranicznymi też tak jest http://iitv.info/ po lewej stronie wybierasz serial i klikasz, pokazuje Ci się stronka z sezonami, klikasz na odcinek, on ładuje i potem na play- powinno chodzić 🙂 Pati trzymaj się i nie daj się a mnie też mówią, że do ciąży to ja nie jestem stworzona i nie lubię mieć "czegoś" w brzuchu bo nie mam nad tym kontoli i zaczynam świrować i sobie wkręcać 🙂 buziaki

Witam Wszystkie przyszłe ( i obecne) mamuśki 🙂
U mnie pogoda paskudna, szaro, buro i pada 😞
Ale i tak się ciesze bo moj mezulek co godzinka przykłada uszko do brzuszka tam gdzie się schowała dzidzia i słucha serduszka 🙂
Miłego dnia

Hej. U nas wyszło słoneczko, ale wiaterek chłodny. Niemniej jednak bylismy na krótkim spacerku i Maja spi 🙂
A ja w ramach święta pierwszo majowego posprzątałam sobie sypialnie 🙂

Daniela wózek ładny. Nie martw sie brązowym kolorem. Naprawdę. Ja też mam brązowy. I to dobry wybór bo jak moje panienki obłapily go łapkami jak tylko przyszedł i pomyślałam ze tak będzie codziennie. To sama wiesz.....

Agnie-szka jedo posiada czarne stelaże w wersjach limitowanych. Niestety je trudnej dostać na aukcjach używane. Tu masz nowy Jedo Fyn 4DS-czarny

Foga coś ty się najadła u tych znajomych wczoraj 🤢 🤢 🤢 Wygląda na to że ta głowa to Cię od żoładka boli.

Ale tu dzisiaj cichutko.. 🙂
U nas dziś leniwy dzionek domowy i kocykowy,
szczególnie, że pogoda nie zachęca do aktywności 🙂

Daniela fajny wózeczek, mogę zapytać ile Was kosztował?

Hehe no cicho 🙂 Wszyscy odpoczywają po wczorajszym grillowaniu 🙂 🙂 🙂
A my oglądamy bajki 🙂
Tylko kawki nie ma kto zrobić 🙂