Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A tak w ogóle to nie obraźcie się ale mam do oddanie dżinsy ciążowe. Może na którąś z Was będa pasować???
http://allegro.pl/jeansy-ciazowe-42-44-i1493104330.html?source=oo
Kupiłam je ale niestety są na mnie za szerokie i za krótkie.. Gdyby któraś z Was dojrzała tam swoje wymiary, to dajcie znać - oddam je za darmo, bo szkoda, żeby leżały u mnie w szafie.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Mapa karolciakam źle się czuła, gorączkę miała i chyba jakąś bakterię w moczu z tego co pamiętam.Pati zauważyła u siebie strzępki krwi też jakiś stan zapalny ma.

oj bidulki te nasze dziewczynki 😞 ale ja wiem że wszystko będzie dobrze z nimi i dzidziami,pomodlę się za nie 🙂
a teraz już zmykam spać ,jutro rano koło 8 planujemy wyjechać,a jeszcze spakować się muszę.
To do zobaczenia za kilka dni kochane mamusie 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂 Witaj Malstep 🤪 🤪 🤪
W końcu się odezwalaś. 😁 jak ja Ci zazdroszczę samopoczucia i tej energii. 😉 Mnie od dwóch dni boli w okolicach wiązadeł i tak jakby kuje cos w srodku brzuszka od czasu do czasu 🥴 A dzisiaj jeszcze cały dzień jakas taka senna bylam 🤢 W tygodniu zarejstruje sie do lekarza bo cos mnie nie pokoja te moje bole choc kazdy mówi, ze to normalne. 🥴
Jesli chodzi o spanie to u mnie tez kiepściunio. Strasznie cięzko znosze noce, jak nie gniecie mnie z jednej strony to z drugiej biodro drętwieje a jak juz znajde sobie wygodna pozycję to musze wstać na siusiu 😮 Takze teraz to ja nie mam pojecia kiedy tak naprawde się wyspie. Moze za dwa lata 😲

• Mamusia
Foga dzięki za namiar na pościel- właśnie ja ją kiedyś już dodawałam do obserwowanych, ale jakoś prędko te aukcje sie u mnnie ulatniają- nie wiem czy mam coś w ustawieniach :/
U mnie dzień dość fajnie upłynął- spotkanko ze znajomymi pizza i takie tam. Kiedyś widywaliśmy sie co weekend a teraz jakoś nie możemy się spotkać, ale wreszcie się udało 🙂
malstep dobrze, że się odezwałaś 🙂
Kolorowych znów wam życzę i do jutra 🙂

• Mamusia
Witam mamcie 🙂
ja już od prawie godziny w pracy 🤢 strasznie mi się nie chce a do tego od wczorajbrzuszek mnie boli a o kręgosłupie już nie wspomnę ostatni porządki mi dały w kość bo ledwo co chodzę 😮 chyba przesadziłam ale już taka jestem że jak sama nie zrobię to będzie źle wszyscy inni robią to albo nie tak jak trzeba albo niedokładnie 🤪 naa punkcie sprzątania to mam fioła 😜

ja wczoraj byłam na komunii siostry mojego m. Było fajnie tylko że bawiłam sie bez m bo on nie dostał urlopu (zgłaszał że chce go miesiąc wcześniej) 😮

malstep miło że sie odezwałaś i śliczny brzusio 🙂
Daniela wózek bardzo ładny 🙂

co do pościeli to ja ostatnio byłam w "tuszynie" inaczej w Głuchowie czy jakoś tak 😜 (koło Łodzi) i tam 6 elementowa poślciel (100% bawełny) była za 108 zł myśle że nie jest drogo 🙂 jeszcze jej nie kupiłam ale przed porodem planuję tam jeszcze raz pojechać więc wtedy kupię 🙂 pieluchy tetrowe były za 1,80 to chyba też przystępna cena 🙃
miłęgo dnia mamuśli 😘

• Mamusia
Dzień dobry brzusie
Ja odkurzyłam i rozwiesiłam pranie i zaraz do pracy lecę, pogoda sie popsuła i tak straszliwie jest sennie. Mąż pojechał dom wykańczać i miał zrobić zakupy więc teraz dzwoni do mnie co i rusz że czegoś tam nie ma coś nie w tym kolorze i co ja przez telefon poradzę? A jak mówię kup w zbliżonym kolorze to potem sobie myślę jakie kwiatki z tego wyjdą 😮 🤢 😮
Pati i Agnieszka trzymajcie się dziewczyny dzielne bardzo jesteście ale już za półmetkiem teraz będzie z górki.
Foga mam nadzieję że już lepiej się czujesz po tym grillowaniu.

• Mamusia
Anya napisał(a):
Witam mamcie 🙂
ja już od prawie godziny w pracy 🤢 strasznie mi się nie chce a do tego od wczorajbrzuszek mnie boli a o kręgosłupie już nie wspomnę ostatni porządki mi dały w kość bo ledwo co chodzę 😮 chyba przesadziłam ale już taka jestem że jak sama nie zrobię to będzie źle wszyscy inni robią to albo nie tak jak trzeba albo niedokładnie 🤪 naa punkcie sprzątania to mam fioła 😜
:

Anya od 6 w pracy współczuję, ja o tej godzinie wstaję 😮 😮 😮

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Anya napisał(a):
Witam mamcie 🙂
:

Anya od 6 w pracy współczuję, ja o tej godzinie wstaję 😮 😮 😮

dziś to i tak miałam dobrze bo nie musiałam z psem wychodzić 😎 ale za to do 16 będę tu gniła 🤢

Witajcie mamusie 🙂

Diviana ty sobie kup chustę do noszenia dziecka, bo jak po porodzie będziesz do pracy biegać 🤪 🤪 🤪 ŻARCIK TAKI .....

U nas dziś słonko, ale chłodno. Bez spacerku się jednak nie obejdzie, bo Majka jak tylko otworzy oczy już woła papa 🙂 Wczoraj śmiałam sie do męża że dobrze że nie mamy wyjścia na taras z sypialni, bo wtedy Majka
w piżamie by już wychodziła papa i trudniej byłoby ją utrzymać 🙂

• Mamusia
Wiesz marta-lion całkiem myślałam o takiej chuście 🙂 bo po macierzyńskim zaraz mam zamiar wrócić do pracy, przynajmniej na weekendy i dzidzię ze sobą będę zabierać, to już uzgodnione w pracy więc nawet zgadłaś 🤪

Hehe ja to chyba jakaś wiedźma jestem 🤪 🤪 🤪 bo wróżka to Eleeza 🙂
To jak już kupisz, wypróbujesz i sie nie zaplątasz to daj znać. Ja też się zastanawiałam, bo przy dwójce moze byłaby przydatna 🙂

madalena20 napisał(a):
Witajcie mamusie 🙂
U nas paskudna pogoda, szaro, buto i deszczyk pada. 😞
U nas chłodno, ale słoneczko jest. Właśnie zbieram się na spacer.

• Mamusia
Witam wszytskie Sierpniowe przyszłe mamusie 🙂 Też mam termin na sierpien i juz sie doczekac nie moge 🙂 Dzidzia juz bawi sie w brzuszku od samego rana 🙂 Pogoda niestety chyba w całej Polsce beznadziejna 😞 nie pada ale niebo zachmurzone 😞