Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Crazzzyyy napisał(a):
Diviana napisał(a):
Crazzzyyy napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Crazzzyyy napisał(a):
Diviana napisał(a):
A u nas pogoda fatalna raz słońce raz deszcz i ciśnienie pomieszania z poplątaniem dostaje przez co głowa boli 🤔 Crazzy ja jutro rano też idę na glukozę więc pomyślę o Tobie siedząc na dupie w przychodni, Ty przynajmniej film możesz włączyć, albo jak na sierpnióweczki wejdzesz to pewnie też nic się nie stanie, a mi książka pozostaje

Dzieki jutro tez myślami będe się z Toba łączyć w "bólu" 😉 Widzisz Diviana ale Ty chociaz usiedzisz a ja wstaje co 10 minut nawet jak przy kompie czy Telewizorze siedzę chyba mam jakieś ADHD 😁
Crazzzyyy ja to czytam 😠 😠 😠 "Siedziec na tyłku" pamietaj 🤪 🤪 🤪

HAHAHA no nic sie nie ukryje ☺️ Bede siedzieć...naaaaaaapeeewnoooo 😉

Uważaj uważaj z Martą nie ma żartów, wcale bym się nie zdziwiła nawet jakby i do Ciebie miała się wybrać i kopniaka zasadzić 🙂

No wiem Marta wydaje sie byc nadzwyczaj poważna osóbką 😜
Hehe dowcip tygodnia, ba a nawet miesiaca 🤪 🤪 🤪 Hehe ale nawet Irlandia mi nie straszna 😁 😁 😁

Aneczka - dziś jest lepiej, ale uważałam już co jem... po prostu nie mogę słonego, kwaśnego i słodkiego... czyli jedzenie bezpłciowe ......blee Ale Madalena pisała o Gavisconie, że jest dozwolony w ciąży i nawet skuteczny.. spróbuj.. jak jak już pisałam nie mogę brać środków na zgagę bo strasznie po nich wymiotuję...
A co do glukozy to szczęściary z nas że nie musimy tego pić 🤪

• Mamusia
Znowu mam do nadrobienia 11 stron ale jestem padnieta, i raczej nie dam rady. Wybrałam sie na spacerek i chyba zrobilam z 4 km... przy okazji odwiedzialam kolezanke w szpitalu ktora jest tydzien rowny po terminie, a maleństwo nadal nie chce wyjsc, wczoraj miala robiona prowokacje i tez nic .. jutro ma planowana cesarke ... Biedna ... Ide cos zjesc i odpoczywac, pewnie juz dzisiaj nie zagladne wiec Dobranoc Brzuszeńki :**

• Mamusia
p0xia napisał(a):
Znowu mam do nadrobienia 11 stron ale jestem padnieta, i raczej nie dam rady. Wybrałam sie na spacerek i chyba zrobilam z 4 km... przy okazji odwiedzialam kolezanke w szpitalu ktora jest tydzien rowny po terminie, a maleństwo nadal nie chce wyjsc, wczoraj miala robiona prowokacje i tez nic .. jutro ma planowana cesarke ... Biedna ... Ide cos zjesc i odpoczywac, pewnie juz dzisiaj nie zagladne wiec Dobranoc Brzuszeńki :**

Takie czekanie w szpitalu musi być okropne:/

lydziaa84 napisał(a):
matko jak ja się cieszę, że mnie aż tak bardzo zgaga nei męczy. Współczuję wam dziewczyny
Hehe nie mówi hop 🙂 🙂)

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
p0xia napisał(a):

Takie czekanie w szpitalu musi być okropne:/

Oj bardzo ... Zwłaszcza ze juz nie moze sie doczekac kiedy zobaczy swojego Synka 🙂

No właśnie Lydzia.... moja koleżanka miała cały 8 i 9 miesiąc.. a do tego czasu nic jej nie brało... Ale miejmy nadzieję, że ciebie chociaż to ominie...

Hej Madalenka 🙂
Aneczka, spróbuj sobie te migdały uprażyć na czymś... mi bardziej pomagają lekko uprażone ... no i picie tej wody..

lydziaa84 napisał(a):
no wy mnie straszcie 🙂
Chociaż pewnie z czymś dostanę po d... bo do tej pory jakoś wszystkie dolegliwości mnie omijały, a nie może być zbyt pięknie hehe
Hehe czasem może 🙂 Ja miałam pierwszą ciąże jak z bajki 😁 😁 😁

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
no wy mnie straszcie 🙂
Chociaż pewnie z czymś dostanę po d... bo do tej pory jakoś wszystkie dolegliwości mnie omijały, a nie może być zbyt pięknie hehe
Hehe czasem może 🙂 Ja miałam pierwszą ciąże jak z bajki 😁 😁 😁

Oj mam nadzieję, że moja ciąża też będzie bajkowa 🙂

malstep napisał(a):
Magdalenka przesłałam Ci fotkę na e-mail,jak będziesz miała czas to możesz załączyć na naszą świetniastą stronkę 🙂

Już wstawiona kochaniutka 🙂