Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Dziękuję Marta. 😘 Chyba powinnaś zrobić drugi kierunek położnictwo hehe.
Nie moze nie 🙂 🙂 🙂 Ale co wiem napisac mogę. Na razie się nie denerwuj. Dzidzi to niepotrzebne. A kiedy masz wizytę?

No właśnie za tydzień w czwartek, więc jeszcze poczekam.. Ale nie nakręcam się nie potrzebnie, jak na razie 😆
Będzie dobrze. A jesz dużo słodyczy??

Słodycze jem, tak standardowo co 2 dzień, czasem co dziennie, jak mnie ochota dopadnie, ale myślę że raczej w rozsądnych dawkach 😜

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Andzelika napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Nie moze nie 🙂 🙂 🙂 Ale co wiem napisac mogę. Na razie się nie denerwuj. Dzidzi to niepotrzebne. A kiedy masz wizytę?

No właśnie za tydzień w czwartek, więc jeszcze poczekam.. Ale nie nakręcam się nie potrzebnie, jak na razie 😆

Słodycze jem, tak standardowo co 2 dzień, czasem co dziennie, jak mnie ochota dopadnie, ale myślę że raczej w rozsądnych dawkach 😜
No będzie dobrze. Zobaczysz będziesz musiała powtórzyć badania.

Daniela bidulko.. a czemu masz doła??? ja przed chwilką tez sie poryczałam.....m zadzwonił i jakoś mi sie smutno zrobiło, ze go nie ma w domu...... Ale jutro nowy dzień... trzeba tylko jakoś noc przeżyć 🙂

_Evelina_ napisał(a):
Nie martw sie ta cukrzyca. Podobno jak sie ja ma to widac juz na usg bo lozysko sie zmienia.Spokojnie powtorz badania. Moja kolezanka miala zle wyniki i po tyg diety cukrzycowej wyniki miala super!!!!!!!Tydzien temu urodzila Zosie.

No właśnie czytałam, że dieta jest najważniejsza. A ogólnie żadnych zmian odczuwalnych nie ma. Ja się dobrze czuję, więc się nie martwię, teraz tylko co tam lekarz powie. 🤔 Ale wolę się optymistycznie nastawiać, niż jeszcze stresować 😆 😆 🙃

karolcia12345i napisał(a):
Czy jak piszę posta to widać że to ja piszę czy coś się miesza? Tak tylko pytam bo może coś mi przeglądarka szwankuje 😞
Boże jak mnie rozbawiłaś tym pytaniem 🤪 🤪 🤪

Tak Karolcia widać że to ty 😁 😁 😁

marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):

No będzie dobrze. Zobaczysz będziesz musiała powtórzyć badania.

Teraz zapewne 75g mi dowalą, ale jak będzie troszkę słodsze od 50g to spokojnie, mi się tam nic nie działo i nawet ze smakiem wypiłam 😜

To dobrze, bo tak sobie pomyslałam tylko ze moze cos mi sie pomieszalo hehehe no tak głupie pytanie 🙂 przeciez widac bez logowania nawet kto co pisal i na jaki temat hehehe no cóż :P zapytac nie zaszkodzi 🙂

Hehe Karolcia nic nie szkodzi.
Ja zaraz też mykam. Jutro rano jadę do fryzjera 🙂 Trzeba jakoś wyglądac na tej komunii.
Jeszcze was podczytam i uciekam.

A Może zrobimy niedługo masowe fotografowanie brzuszków??? tak jak kiedyś i sobie wszystkie porównamy 🙂 niektóre dziewczyny juz dodały fotki, to moze i reszta sie dorzuci 🙂

Evelina......... jakoś musimy dac radę......... a co do owocowych imion, to fajnie i mądrze mały podsumował...... jednak dzieci maja niebywałą zdolność kojarzenia 🙂 Ja nigdy bym na to nie wpadła.... Owocowe imię i nazwisko 🙂
Nam sie jeszcze bardzo Nadia podobała ale mamy rosyjsko brzmiące nazwisko i baliśmy się, że dzieci później przezywały by Małą Ruska .......
A do "owocowych" imion zawsze miałam słabość więc est Jagódka........... a równie dobrze mogłaby byc Kalinka, Malina itp....

• Mamusia
no dziewczynki i na mnie czas 🙂
jutro mam wizytę u gina na 14.30 więc pewnie wpadnę do was dopiero wieczorkiem i powiem co i jak.
Ale wydaje mi się że USG nie będę miała,bo idę po L4 jak co 3 tygodnie,ale przynajmniej sprawdzi czy z moją '' mariolką" wszystko oki. Bo co do Frania to sama wiem, że jest zdrowy,bo tak się skubany wierci że ciągle go czuję 🙂 🙂

Foga napisał(a):
Ła Marta, to jutro się na bóstwo robisz 🙂 Wstaw fotkę na sierpnióweczki 🙂 Będziemy podziwiać 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Hehe jasne 🤪 🤪 🤪 Tylko co 🤪 🤪 🤪

malstep Powodzenia na wizycie i zdrowej "mariolki" hehehehee. Masz wiercipiętę tak jak ja 🙂 🙂 🙂 zawsze wiadomo ze tam jest, dziś w szkole rodzenia aż sie ludzie spogladali bo cały brzuch mi skakał, aż nieraz zabolało 🙂 🙂 jak nic piłkarze będą , może naszą reprezentację podratują 🙂 🙂 🙂 🙂