Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Andzelika napisał(a):
Jaki boski smoczek znalazłam na allegro 😁 😁 http://allegro.pl/orginalny-disney-silikonowe-smoczki-2-szt-i1604424830.html

hehe, taki śmieszny 😉

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Jaki boski smoczek znalazłam na allegro 😁 😁 http://allegro.pl/orginalny-disney-silikonowe-smoczki-2-szt-i1604424830.html

hehe, taki śmieszny 😉

I jak zwykle dla dziewczynki ładniejszy 🙂

• Mamusia
a ja juz wiem co mialyscie na mysli jak pisalyscie ze dzidzius strasznie nisko kopie...niezbyt przyjemne uczucie...czuje ja strasznie nisko i gleboko...jak reka dotykam to nic....i zastanawiam sie czym ona tak robi bo przeciez na ostatnim usg (prawie 2 tyg temu) ulozona glowkowo juz byla...mozliwe ze sie znowu przekrecila?? 🤔 🤔i ze teraz w tym miejscu zamiast glowki nozki sa?

Uciekam się szykować, bo dziś Kuba zabiera mnie do kina. Mieliśmy iść na te koncerty, ale ta pogoda jest okropna, więc to kino w ramach zadość uczynienia 🙂 Miłego popołudnia brzuszki 😘 🙂 🙂 🙂

mapa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Mapa wielkie dzięki 😘 Odp już. Oklask dla Ciebie 😘 😉 😉

Sprawdź pocztę 😉 😘

Ok mam 🙂 Jeszcze raz dziękuje 😘 😘
Teraz uciekam 🙂 😜 😜

• Mamusia
Strasznie sie nudze a nie chce mi sie kompletnie nic!!!!!!! 😞 cieszyłam sie tym przemeblowanie i myślałam, że łóżeczko już zostawimy rozłożone ale nie !! 😞 zawsze musi być tak jak oni chcą a nie ja! 😞 nerwy mam
JAKIE CHŁOPY SĄ BEZNADZIEJNI!!!!!!!! 😞 😞 😞BABA JA SAMA SOBIE NIE ZROBI TO KUŹWA Z GŁODY MOŻE UMRZEĆ

No u nas też senny dzień. Ja leżę i oglądam biustonosze do karmienia, hehe trzeba sobie sprawić nowy 🙂 🙂 🙂 Majka zakatarzona śpi, Emilka gra w jakieś gry na komputerze. Pogoda marna, deszcz pada.

Uff czytam już 1.5 godziny wasze posty od przedwczoraj!
tu jest większy ruch niż na tygodniowych podforach 😉
dlatego przybyłam

witam się z wszystkimi brzuszkami (właśnie pisząc to zdanie mój brzusio podskakuje jak żabka)
dziewczyny, termin mam na 27 sierpnia wg USG
a wg OM na początku sierpnia. chodzi o to że miałam nieregularne cykle. moim zdaniem mała wyjdzie w połowie sierpnia (zobaczymy)
w poniedziałek mam wizytę, spytam lekarza jak to wygląda na tę chwilę.

Hej mamusie!
ja na chwilkę zameldować się wpadłam.. W pracy jakoś dałam radę, choc jest ciężko. A wieczorem tak szybko zasnęłam, ze nic już do was nie naskrobałam.....
Zaraz idę na rocznicę komunii chrześniaka i zastanawiam się, czy i ile kasy mu na tę okazję dać??? Nie wiecie może???

• Mamusia
Foga napisał(a):
Hej mamusie!
ja na chwilkę zameldować się wpadłam.. W pracy jakoś dałam radę, choc jest ciężko. A wieczorem tak szybko zasnęłam, ze nic już do was nie naskrobałam.....
Zaraz idę na rocznicę komunii chrześniaka i zastanawiam się, czy i ile kasy mu na tę okazję dać??? Nie wiecie może???

na rocznice kase?? pierwsze słysze o czymś takim 🙂

kurcze, pierwsze słyszę o "rocznicy komunii świętęj"
również miałabym kłopot czy coś i ile ew. dać na taką okazję-tymbardziej że to chrześniak.
a zorientowałaś się może czy chrzstny lub inni goście coś przynoszą?

Witaj raspberry86 🙂 No dziwię się, ze tak późno do nas zawitałaś 🙂 🙂 🙂

Foga ja tez pierwsze słysze. Daj spokój kup mu jakiś drobiazg nawet czekoladę. No chyba że macie takie zwyczaje 🙂

Moniq nie łam się, taki dzień. Ja zaraz będę kawkę pić.

marta-lion byłam na wątku dla 26 a potem 27 tygodnia, a tam cisza...
więc przeskoczyłam automatycznie tu. ale macie tych postów, przerobiłam tylko od przedwczoraj żeby być w miarę na bieżąco 😉

raspberry86 napisał(a):
marta-lion byłam na wątku dla 26 a potem 27 tygodnia, a tam cisza...
więc przeskoczyłam automatycznie tu. ale macie tych postów, przerobiłam tylko od przedwczoraj żeby być w miarę na bieżąco 😉

Hehe u nas na bieżąco to pojęcie względne 🤪 🤪 🤪. Napisz coś o sobie. To twój pierwszy dzidziuś ??

• Mamusia
Foga jak mój starszy miał rocznicę to nic z tej okazji nie urządzaliśmy. Po prostu była Msza Św. i tyle. Prezentów też nie otrzymywał. U nas z tym się nie spotkałam 🙂 Ale może co kraj to obyczaj 🙂
Witaj Raspberry86 🙂

😁 już się przedstawiam,
Malwina, lat 25, od 10 miesięcy szczęśliwa żona.
dzidziuś pierwszy, córczka (a już myślę o synusiu)
do niedawna mieszkałam w Poznaniu, wynajmowałam z mężem kawalerkę, pracowałam (oecnie na zwolnieniu L4) pod poznaniem w centrom sportowym jako sprzedawca na dziale fitness. niedawno przeniosłam się do rodzinnego miasta do rodziców, ponieważ mąż wyjechał za granicę. pod koniec roku wyjeżdżam do męża na stałe 😉