Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jo-aneczka napisał(a):
siehankowa napisał(a):
a zmieniając na chwile temat, to pochwalę się jaką posciel będe kupować 😉
z tym, że tu jest za ponad 100zł a ja w sklepie taką samą (i sprawdzona firma) za 90zł 🙂
kubus puchatek

Śliczne, a który wzór wybrałaś? Mi się najbardziej 3 i 8 podoba 🙂

no własnie nie mogę cos skojarzyć, który wzór widziałam w sklepie 🙂 ale na pewno w niebieskim kolorze... chciałam coś w zieleni lub pomarańczu, ale nie ma 😞 aaa, i powiem jeszcze, że na żywo prezentują się dużo ładniej 🙂 te które w sklepie widziałam - firma EMA ... A co najwazniejsze, po wielu praniach nic się z nimi nie dzieje... 🙂

lydziaa84 napisał(a):
Andrzelika miałam zapytać co z tym twoim cukrem??

Lydzia mam podwyższony. Teraz robiłam 75 i dalej za wysoki, wizytę mam w czwartek, więc się dokładnie dowiem co i jak, bo położna mi mówiła, że będę musiała do diabetologa iść, a inna że nie mam się co przejmować, bo to ni cukrzyca tylko podwyższenie cukru. Więc sama nie wiem do końca. Kazała mi dietę stosować, więc jak na razie tak próbuję się dostosować, ale ciężko mi z tym idzie ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Andrzelika miałam zapytać co z tym twoim cukrem??

Lydzia mam podwyższony. Teraz robiłam 75 i dalej za wysoki, wizytę mam w czwartek, więc się dokładnie dowiem co i jak, bo położna mi mówiła, że będę musiała do diabetologa iść, a inna że nie mam się co przejmować, bo to ni cukrzyca tylko podwyższenie cukru. Więc sama nie wiem do końca. Kazała mi dietę stosować, więc jak na razie tak próbuję się dostosować, ale ciężko mi z tym idzie ☺️ ☺️ ☺️

myślałam, że już po wizycie jestes

• Mamusia
Cześć dziewczynki, my dzisiaj wieczorem wróciliśmy od teściów także chciałam się tylko z Wami przywitać i zabieram się za nadrabianie zaległości. Od wczorajszego południa nazbierało się ponad 90 stron, niesamowite jesteście 🙂 🙂 🙂

Mi ten czas leci tak szybko, jak się później robi ciemno, że nim się obejrzę, jest już ta godzina. 🥴
Też uciekam spać, jakaś zmęczona jestem.Dobrej nocki 😘 🙂 🙂

no w końcu spokój, dziewczyny podczas mojej nieobecności napisałyście tyyyle że szok!!! nadrobiłam wszystko z przerwami na lody i skypa z bratem 😉
relacja z wizyty
malutka waży już 1.1 kg, widziałam dokładnie cipciuszkę, także na 200 % mam potwierdzenie że dziewczyna będzie, ten twardy brzusio z jednej strony to rzeczywiście jest mała, a nie jakieś skurcze, mała wciąż pływa i się przekręca, ale cały czas jest w ułożeniu pośladkowym-główkę ma niedaleko mojego serducha, pewnie odgłos bicia ją uspokaja 🙂 widziałam jej dłuuugie "po mamusi" nogi (słowa mojego prowadzącego), a ja rozwarcia nie mam, data terminu się nie zmieniła, badania wszystkie oki. niestety nie dostałam zdjęcia mojej królewny, mam fotkę tylko serduszka i pomiarów. ale widziałam ją na ekranie i taką miałam minkę 🤪

aha, pochwalę się jeszcze obwodem mojego brzucholka 102 cm,mamusie, gdzie jest ten ranking obwodów brzusia?
od początku ciązy przytyłam 10 kg teraz waże 73 a mam 172 cm wzrostu