Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny obejrzałam sobie te filmy i dopiero się dowiedziałam,ze słynna Jaenette Kalyta pracuje w szpitalu w którym ja będę rodziła.Wklejam linki bo warto obejrzeć:

http://www.youtube.com/watch?v=3ZzuEF61Mxc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=B-w4EpvPgSM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Jymrqe6icoM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4ihuoJ_Vx1w&feature=related

Podzielone na 4 części.Bardzo podobają mi się tam sale do rodzenia oraz intymna atmosfera-to chyba najbardziej.Normalna położna kosztuje tam 1500zł ,a Jaennette jeszcze raz tyle-niezła jazda.

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
właśnie wrociłam z zakupów kupiłam już krem na sutki pytałam w 3 aptekach i wszyscy polecali bepanthen i właściwie przekonała mnie pani magister ktora powiedziała że ona go stosowała i włąściwie gdyby nie on to by nie dała rady karmić a próbowała wszystkiego wiec go kupiłam kupiłam też nożyczki i szczoteczke dla małej oraz wkładki poporodowe takie do bielizny kolejna pełna reklamówka no na 100% biore dwie torby 🙂

• Mamusia
mycloud wiesz co ja sie normalnie popłakałam na tym filmie ja ona opowiadała o tym tatusiu co to muszkę zakładał i koszule dopinał fajnie że tam bedziesz rodziła może uda ci sie z nią rodzic 🙂 za darmoche ja nie wiem gdzie bede rodziła moj lekarz mowi że jak wszystko bedzie dobrze to w klinice prywatnej a jak cos nie tak to w szpitalu klinicznym ale film super fajnie że go wkleiłaś

grrrrrrrrrrr, zaraz mnie trafi...
Zrobilam dla mojego mezusia krem z brokułow, z serem żółtym i grzankami ktore tez sama w przyprawach zrobilam...
Przedl tesciu, szagier i kuzwa zjedli w zasadzie wszystko...
😠 😠 😠

My mielismy slub 18kwietnia i byla cudna pogoda! blekitne niebo, słonce, lekki wiaterek i cieplo ale nie gorąco 🙂

i jeszcze hydraulik skurw.... wzial kase 2x wieksza niz powinien i teraz nie chce przyjechac poprawic tego co spieprzyl...umawia sie z nami codzinnie od tyg potem przeklada termin a teraz...nie odbiera tel...
i co mozna zrobic? 😠

😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Rozumiem! my do jutra musimy podjąć decyzje odnośnie następnej ekipy budowlanej a palanci nie potrafią nawet maili pisać i zdjęć wysyłać nie mówiąc już o tym ,żeby sprawdzić ich referencje.Tydzień mi wysyła dwa num.tel do właścicieli u których budował.Co za patałachy!

• Mamusia
no a pamietacie jak sie na Syla pytała czy czasem futerka nie kupić????? 🙂 to jej powiedziałyśmy że różnie bywa w pażdzierniku ale wiecie co nie przypuszczałam że bedzie śnieg 🤪 i teraz pewnie szuka czegoś na cito
ja ja brałam ślub to była piekna pogoda ale wiał wiatr mocny 🙂

• Mamusia
oj dziewczyny jak ja was rozumie te patałachy co u mnie schody robili to jeszcze ich nie skonczyli wyobrażacie sobie 3 schody podgrzewane wprawienie drzwi i zrobienie wejścia w kafelkach w sumie robta na 5 dni oni już robią 5 tygodni!!!!!!!! i jeszcze nie skończyli a robią we dwóch albo trzech różnie.... ja poprostu przestałam sie tym przejmować szkoda moich i Izuni nerwów.

Powiem wam ,że ja nie wyobrażam sobie ślubu z dużym brzuchem i nie dlatego,że nie wypada nie o to chodzi tylko ,że to kosztuje tyle energii,stresu,zaangażowania,że ja bym chyba padła ze zmęczenia.Za dużo emocji.

ja tez o tym dzis pomyslalam i oooj nie chcialabym tez brac teraz slubu...
Tez bym chyba padla pod ołtarzem... 😉

ps. dzwonilam do skurwiela ponad 20 razy i nie odbiera a teoretycznie ma dzis byc o 17stej na mieszkaniu...