Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ttinka napisał:
justyna malutka hehe mi z tej tabelki https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski wychodzi chłopak hehe ciekawe, no ale jutro sie wszystko okaże :P

I jak to wam wychodzi ?? Bo ciekawość mnie dobija 😉 Przydałoby sięna planowanie drugiego dziecka :P

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jagoda i prawidłowo zasłużyłaś sobie.Cudownie być na swoim ,ja też mam mega wygodne łóżko tak,że rano nie mogę się od niego oderwać 🙃 kto wie czy nie bedziesz jako pierwsza tuliła synka:P

• Mamusia
pinacolada napisał:
megi - błagam, nie stresuj mnie z tą tabelką 😉 Weszłam, zrobiłam i chłopiec mi wyszedł 😞 a na usg już 4 krotnie potwierdzona dziewczynka!! Zrobiłam też względem poprzedniej ciąży i tu się sprawdziło więc tym bardziej mi nie do śmiechu!!

Pinacolada ja tak tylko z ciekawości 😉 ogólnie nie wierze w takie kalendarze, ale jakby sie większości sprawdzało, to może coś by w tym było...ale jesteś pierwsza której się nie sprawdziło więc nie ma co planowć z takim kalendarzem :P jak już4 razy mialas potwierdzone, to będziesz miała córcię :P

• Mamusia
W końcu w domu,
jestem padnieta, a jeszcze obiad muszę zrobić. Teraz przez najblizsze dni nigdzie się nie ruszam 😉

Zajrzałam do tej tabeli planowania płci i wyszło że dziewczynka 😉 czyli prawidlowo 🙂

Ktoś_wyjątkowy super że juz znasz płeć, baby gorą!!! :laugh:
A ciuszki które do tej pory nazbieralaś były bardziej na chłopca czy na dziewczynkę? :P
Teraz czekamy na Ttinke i wszystko będzie jasne 🙂

Ciekawe która z nas będzie pierwsza, może Jagoda? 🤪

• Mamusia
nie no dziewczyny, ja się nie załamuje i nie przejmuję bardzo nie mniej jednak byłabym mocno zaskoczona gdzyby się okazało że jednak syn! Ale Julka byłaby ciut zawiedziona... Za to mąż i moj tata byliby mega szczęśliwi. mój tata to ojciec 2 corek i dziadek 3 wnuczek i ciągle powtarza że nie jest dziadkiem tylko mężem babci 😉

• Mamusia
Mamusie,

ja w tabelki nie wierze, mi sie śnił chłopiec, wszystkie tabelki mówiły chłopiec, zachcianki chłopiec a tu córeczka pod serduszkiem 🙂

5 razy mi lekar potwierdzał i to 2 różnych lekarzy 🙂
a wczoraj calineczka wywaliła co ma między nogami na ekran 🙂bezwstydnica:laugh:

• Mamusia
hej kobietki, ja też nie wierzę w tabelki, ale teraz zaczynam się obawiać, bo jak narazie ja mam tylko raz potwierdzone że dziewczynka 🤔 🤔 🤔 (na usg połówkowym)))
jutro mam lekarza, i mam mieć usg więc się teraz zastanawiam, bo jak zajrze do komody to wszystko różowe i cały czas mówimy do brzuszka magdusia :P
ktoś wyjątkowy super że dziewczynka gratulacje!!!!

• Mamusia
Jagoda jak fajnie ze nas odwiedziłas 🙂 hehe ja niestety na obczyznie ale zaczynamy planowac z męzem zjazd(mysle ze do 2latek)fajnie by było 🙂 zobaczymy. W przyszlym roku bedziemy starac sie o kredyt na mieszkanie i najwyzej sie je wynajmniee 🙂 a potem sobie zjedziemy na swoje juzz 😉 ahh ale malutka musi podrosnąc 🙂a ja wróce na studia i pojde do pracki 😉 a pozniej pomyslimy nad rodzenstwem 😉

• Mamusia
pinacolada napisał:
nie no dziewczyny, ja się nie załamuje i nie przejmuję bardzo nie mniej jednak byłabym mocno zaskoczona gdzyby się okazało że jednak syn! Ale Julka byłaby ciut zawiedziona... Za to mąż i moj tata byliby mega szczęśliwi. mój tata to ojciec 2 corek i dziadek 3 wnuczek i ciągle powtarza że nie jest dziadkiem tylko mężem babci 😉

O to by mieli niespodziankę :P A z ciuszkami, to wiesz u nas przeważają dziewczynki więc nie miałabyś problemu z odsprzedaniem 😉

• Mamusia
hehe mi z jednego i z drugiego wychodzi dziewczynka, a z usg na 100% chlopczyk. Nawet mam zdjecie jajeczek wiec raczej niemozliwe.
Dzis byłam troche się odstresować. Ale powiem Wam że niebyt mi sie to udało. Z mojego masażu wyszła klapa bo nie mogłam uleżeć na plecach 5 minut, a masaż trwa 1h i 15 minut. Ehhhh nawet odstresować się nie mogłam. Nio nic synek chyba nie lubi jak mamusia ma masaż twarzy 😉Może po porodzie mi sie uda 🙂 Teraz zostaje mi super odstresowujące woskowanie 😉