Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heja

Ja dziś pierwsza ale nie dziwne bo jest 6:55. Nie śpię od godziny 😞 Mężuś "chrapie" słodko - pewnie sie zaraz obudzi od blasku monitora bo mu swieci prosto w twarz :P

Ja dziś muszę na godzinkę do pracki a potem jedziemy do sklepu ze sprzętem narciarskim bo Jula wyrosła ze wszystkiego.
Na popołudniu zaprosiła sobie koleżankę ale mam nadzieję że pozwolą mi się zdrzemnąć po obiedzie :P

Teraz poczekam, aż któraś z Was wstanie i odpali kompa 😉 I pewnie sobie poczekam troszkę 🥴

• Mamusia
Witam mamuśki 😉
mówiłam wam ostatnio o tej mojej koleżance co trafiła do szpitala w 37 tyg..Dostała bóli..I lekarz ją pokierował..A dziś urodziła córunie 2600 kg mała jest zdrowa i wszystko w porządku rodziła nie całe 2 h o 8 odeszły jej wody przed 10 urodziła 😉 ale to już drugie jutro jadę ją odwiedzić więc zdam wam relacje 😆 kurde to my tez mozemy wczesniej 🤪 dobrze ze ja juz mam spakowana torbe ;]

• Mamusia
Paulell- widzisz to nie zalezy hehe widzisz kolezanka ktos wyjatkowy urodzila malutką córeczke 🙂 wiec nie marwt sie 🙂 wazne ze jest zdrowa 🙂

ktos wyjatkowy- pogratuluj kolezance 🙂

pinacolada- Ranny ptaszek ja od 8 nie spiei to tak juz codziennie max do 9 spie 🙂 potem musze wstac bo mała mi spac nie daje do sniadania po sniadaniu to idzie spac 😁 hehe