Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zostawiłam Was na godzinkę z haczykiem i okazało się,że najważniejszą godzinkę dzisiejszego dnia przegapiłam!ehh... ale córcia położona i teraz mogę się emocjonować!

GRATULACJE dla naszej Jagódki jaki Ksawciu śliczny no i dzielny, że chciał już się nam pokazać!!!dużo zdrowia i mega dużo cierpliwości dla rodziców

oj aż nie wiem co to za uczucie mnie ogarnęło i szczęście i strach, że to się już zaczęło!!! Styczniówki na porodówki 🙂

• Mamusia
Dusia_P napisał:
zostawiłam Was na godzinkę z haczykiem i okazało się,że najważniejszą godzinkę dzisiejszego dnia przegapiłam!ehh... ale córcia położona i teraz mogę się emocjonować!

GRATULACJE dla naszej Jagódki jaki Ksawciu śliczny no i dzielny, że chciał już się nam pokazać!!!dużo zdrowia i mega dużo cierpliwości dla rodziców

oj aż nie wiem co to za uczucie mnie ogarnęło i szczęście i strach, że to się już zaczęło!!! Styczniówki na porodówki 🙂

hahah dobre rymy 🙂 ja rozmawiam ze znajoma przez komóre 🤪 i pisze do was 🙂

• Mamusia
GRATULACJE DLA JAGÓDKI I JEJ DZIELNYCH MĘŻCZYZN!!!!!

Ksawery przeuroczy, nie mogę się napatrzeć, no i oczywiście łzy jak grochy poleciały

megi- skarb mieć w domku takiego fotografa, ja oczekuję na fotki z sesji będą za jakiś tydzień, jeśli będę wyglądać jak człowiek to się wam pokaże 😉

• Mamusia
aallicee napisał:
mojej córci od wczoraj chyba zaczęły rosnąć pierwsze włoski :laugh: :laugh: zgaga zaczyna doskwierać.... mleko pomaga tylko na jakiś czas a migdałów nie mam ech poczekam na migdały do jutra az mi ktos kupi 🙂

Właśnie Ksawciu obalił mit zgaga=włosy 😉 Jagoda cierpiała z powodu zgagi a u Ksawcia nie widać wielkiej czuprynki . Więc chyba jednak zależności nie ma zadnej

• Mamusia
aallicee napisał:
mojej córci od wczoraj chyba zaczęły rosnąć pierwsze włoski :laugh: :laugh: zgaga zaczyna doskwierać.... mleko pomaga tylko na jakiś czas a migdałów nie mam ech poczekam na migdały do jutra az mi ktos kupi 🙂

Kup sobie Rennie - na prawde pomaga a w ciazy dozwolone. Ja biore profilaktycznie przed zasnieciem i mam duzo lzejsze nocki. Polecam!!!

• Mamusia
pinacolada napisał:
aallicee napisał:

Właśnie Ksawciu obalił mit zgaga=włosy 😉 Jagoda cierpiała z powodu zgagi a u Ksawcia nie widać wielkiej czuprynki . Więc chyba jednak zależności nie ma zadnej

och pinacolada to za co ja sie tak męczę 🤨 wizja czuprynki u córci była pocieszeniem 🙂:laugh: :laugh:

a może Kaswciowi już obcięli włoski 🤪 🤪 bo miał za długie po porodzie 🤪 🤪 🙃 😁

• Mamusia
misiamamy napisał:
jeju co tu sie działo

JAGODA GRATULACJE DLA CAŁEJ WASZEJ TRÓJKI

a ja pierwszy raz pojechałm do sklepu od 3 miesiecy i co??? na środku marketu dostałam wiadomość od Jagody i sie popłakałam dzieekuje pinacolada za mms 🙂

ja ide spać z tych emocji

No jakbym mogła sobie nie wysłać 😉 🤪 😉