Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Basia81 napisał(a):
maleńka moja dziś wkońcu zaczeła raczkowac ale już sobie ułatwia idzie i nagle prostuje nogi i dupsko w góre, tu ma wykładzine wiec daje czadu. Współczuje sąsiadowi za ścianą bo Nesia dostała jeździk z Disneya od taty i piszczy z zachwytu i uruchamia wszystkie melodyjki. ja moge dla niej nie istniec, buzia jej sie nie zamyka tylko woła tata tata i pisk z radości jak na nia popatrzy...

młoda łamie go, tuli sie , nie pozwala bym ja zabrała a ten jej codziennie coś kupuje, nie szkoda mu było wydac 140 zl za jeżdzik i jak to stwierdził; niech ma ja zawsze miałem fajne zabawki wiec czemu ona ma miec tandete 🙂 wiec skoro miał dzień dobroci to go naciągnełam na buty 😜

i bardzo słusznie 😉

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Basia81 napisał(a):
pinacolada napisał(a):
Basia - sliczny ten kombinezon !

i kupiłam go za 34.99 🤪 jest taki jak kurtki na narty- materiał- wykonanie super.
spodobał mi się bo nie jest taki strasznie dziecciny 😜

Super zakup Baśka!
Mi już przyszła jedna kurteczka co wylicytowałam jako pierwszą - i powiem Wam, że jestem baaaardzo zadowolona - jest piekna! Taka super gatunkowa, mięciutka i Lenusi wygląda w niej bosko! A na zdjęciach wcale mi tak ładnie nie wyglądała. Teraz czekamy na płaszczyk 😁.

• Mamusia
agab napisał(a):
pinacolada napisał(a):
a to ulubione od kilku dni zajęcie Nusi w kuchni 🙂

Jaka ona jest OGROMNA 🤪. Piękna duża dziewczynka!
Wygląda na roczne dziecko 🤪. - no i te obłędne rurki! 😘 😘 😘

No, rurki są czaderskie !!! Nie zamieniłabym je na żadne inne !!! 4 inne pary leża w komodzie a ja ciągle zakładam je te 🤪

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
Dusia - dziewczynki obłędne !!! A dlaczego Maja to spirytusik???
Dzis mówiłam podczas kapieli do Lenki, że ciocia Dusia byłaby z niej dumna jakby widziała jak sobie daje głowe spłukać 😉

SPIRYTUSIK tak przezwała ją moja babcia czyli jej prababcia
a dlatego że dziecko nie potrafi chwili usiedzieć spokojnie, rzuca się wije, wykręca wszystko ją ciekawi no i porównanie do 'lotności' spirytusu 🙂

a z Lenki byłabym mega dumna- JESTEM - i chyba włoże Agatę w pociąg i wyślę Ci na przeszkolenie bo ja co mycie głowy przeżywam traumę i już nie wiem co robic tłumaczenie nie pomaga różne sposoby nie pomagają jest ryk na pół koszalina! dodatkowo nienawidzi i boi sie suszarek jak widzi w toalecie w centrum handlowym suszarkę to mi sztywnieje i siku już nie chce zrobić 🤢 🙃 🙃 no i nie wiem czemu tak się dzieje 😞 musze kupić chyba taką zabawkową ale co zrobić z myciem???

• Mamusia
Dusia_P napisał(a):
Agab - oby było przejsciowe 😘 a ząbka żadnego nie czuć ?może coś się przebija i jej tempetarurkę podniosło?

Kochana, na ząbki to ja już nawet nie liczę 🤔 - na dziąsłach nic kompletnie się jej nie dzieje 🤢, nawet przestała się ślinić i już wogóle nie wkłada nawet łapek do buzi - poprostu nic 😮.

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
Basia81 napisał(a):
Dusia już dzis obczaiłam 2 fajne sklepy- jutro go zabiore 😜

a najlepsze jest to że te buty co kupił sa dla mnie 😁 🤪

Ej, ale on sie zorientował po rozmiarze dla kogo te buty ??? 😜 Czy mysli że kupił Nesi ?? 🤪

😁 nie wiem czy jest na tyle bystry 😁 moze na coś liczył 😉 no to się przeliczył 😜