Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
agab - ja Cie zamorduję 🙂 Weszłam na allegro żeby Ci pomóc szukać i kupiłam niuni dżinsy Zara na zaś 😉 Ale są czadowe, nie mogłam się oprzeć 😜
http://allegro.pl/zara-jeans-vintage-12-18-mcy-i1232605271.html

a ja nic nie znalazłam ciekawego 🤢 - są jedne fajne, ale 74zł to ja nie dam 🤨.

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
agab napisał(a):
pinacolada napisał(a):
agab - ja Cie zamorduję 🙂 Weszłam na allegro żeby Ci pomóc szukać i kupiłam niuni dżinsy Zara na zaś 😉 Ale są czadowe, nie mogłam się oprzeć 😜

Porąbało kogoś chyba !!! ja te "moje" za 69 chyba kupiłam w sklepie 🤪

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
agab napisał(a):
pinacolada napisał(a):

Porąbało kogoś chyba !!! ja te "moje" za 69 chyba kupiłam w sklepie 🤪

a tam, jutro polatam po lumpeksach i na pewno coś niuni znajdę ciekawego 😁 i zapłacę max. 12 zyla 🙃.

dzien dobry! u nas cd. przepieknej pogody!!! oj oby tak jak najdluzej choc zapowiadaja zalamanie pogody w sobote...

Ja dzisiaj w koncu ide zamowic firanki, m.in. tygryskowi z tygryskiem 🙂
a potem idziemy do lekarza - kontrolnie, na pomiary i analize rozwoju 🙂

Milego dnia!

BASIA! KORZYSTAJ NA MAXA Z TYCH CHWIL! ODPOCZNIJ I POSWIEC JE SOBIE!a gdzie Ty w ogole jestes???w jakim miescie?

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
Basia ciągnij go ile się da 🙂 chociaż raz na jakiś czas niech się odkupi 🙂
Pinacolada ślicznie Lenka wygląda w tych rurkach 🙂 i jakie ma już włoski 🙂
Dusia dziewuchy Twoje przecudne są ta kąpiel mnie powaliła 🙂 współczuję z powodu dziadka 😞

a my jedziemy na grzybki dzisiaj 🙂 czekam tylko na Małża bo wczoraj miał służbę więc zaraz powinien być 🙂 całuję Was wszystkie i życzę miłego dnia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hejka

U nas tez piekny dzionek. mam juz zaplanowany spacerek i w drodze powrotnej wstapimy na basen po Julke 🙂

A propos grzybków to moi rodzice w sobote pojechali do nas na działkę pokazac swoim przyjaciołom nasz domek i nazbierali całą reklamówkę grzybów pod naszymi sosenkami 🤪 I zrobili sobie je na kolację 🤪 A panowie robotnicy codziennie cos znajdują 🙂 Takze we wrzesniu to ja bede rano obchodzic swoje areały i zbierac plony na obiadek 😉 jejku, jak ja sie juz nie moge doczekac tego domku ..... Juz mam nawet sciany działowe na poddaszu i widac juz wejscie do pokoi dziewczynek i do naszej "jamy". I wole oko to w sypialni juz jest zalane 🙂 I panowie zrobili porzadne schody na górę tak wiec juz sie nie trzeba wspinac po drabinie..... Ech, i ten zapach lasu i swiergot ptaków....... Ale sie rozmarzyłam......

Spadam ugotowac makaron do zupki i przygotowac strój na spacer - dzis zamierzam byc elegancka 😉 w butkach na obcasie 😜

zapomnialam wczoraj napisac - DUSIA -zawsze kiedy patrze na zdj siostrzyczek - chce miec drugie dziecko juz natychmiat, obie sa cudne i patrzenie na nie obie razem obok siebie- miod na serce! rodzenstwo to jednak super sprawa 😉

PINACOLADA - przestan ze juz o tym domu i sosenkach bo mnie wiadomo co...strzeli z zazdrosci 😜...ja sie powoli zegnam z "naszym domkiem" choc przez rok planowalam go wkladajac w to cale serce...ech...
Lenka w rurkach - rzeczywiscie robi sie taka dorosla 🙂 cudna! a te rurki to te co razem kupowalysmy? 9-12 mies?

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
zapomnialam wczoraj napisac - DUSIA -zawsze kiedy patrze na zdj siostrzyczek - chce miec drugie dziecko juz natychmiat, obie sa cudne i patrzenie na nie obie razem obok siebie- miod na serce! rodzenstwo to jednak super sprawa 😉

PINACOLADA - przestan ze juz o tym domu i sosenkach bo mnie wiadomo co...strzeli z zazdrosci 😜...ja sie powoli zegnam z "naszym domkiem" choc przez rok planowalam go wkladajac w to cale serce...ech...
Lenka w rurkach - rzeczywiscie robi sie taka dorosla 🙂 cudna! a te rurki to te co razem kupowalysmy? 9-12 mies?

tak, to te same 🙂

• Mamusia
czesc mamuski 🙂 Ja dzis od rana mam dobry humor bo nareszcie dołączy do nas tatus. Troche nam się teskniło przez ten tydzień. Ale z drugiej strony zdałam sobie sprawę ze już tydzień jestem w Pl i zostało mi tylko 1,5 tyg do wyjazdu. Jak mi się nie chce... Znowu szara rzeczywistość... trzeba chyba troszke sobie ja osłodzić, może cos dobrego przywioze?;p

• Mamusia
jestem, jak wracałam to szlak mnie trafiał bo musze z za tydzien znów przyjeżdzac ale humor mi isę poprawił jak weszłam do hotelu. Co zastałam po powrocie? Tata z niunia ogladali bajki na moim laptopie. Nesia zaliczyła drzemkę i nawet ją nakarmił. Wchodze a niunia zero reakcji tylko nogi na Jarka wykłada i cieszy i papla tata. Widac ze dziecko zadowolone . hmm szkoda ze mu nie dała popalic 😜

• Mamusia
Cześć Wam!
Nocka fatalna, chyba pierwsza taka od urodzin niuni -obudziła się po 23 i do 4.00 zero spania 😞.
Miała i ma nadal temperaturę, a po czopku schodzi na ok. 1h i znowu wraca 😞.

Pinacolada - kiedyś pamiętam chyba, że ty dawałaś 2 czopki naraz, tak było? Bo jak daję jeden to wielkie g.....z tego jest 🤢.

Nie wiem czy iść do lekarza, czy jeszcze poczekać jeden dzień?

• Mamusia
Hejka

Kupiłam dziś niuni jeszcze śliczna dzinsowa tuniczke u tej samej babeczki co wczoraj dzinsy - wysle mi to razem i nie paczka za 9zł tylko listem w kopercie za 4,60 😉 Fajna kobitka sie trafiła - pomailowałysmy troszkę 😉

a to tuniczka, ktorą zamierzam niuni zakładac wiosna jako "płaszczyk" 🙂 : http://allegro.pl/george-cudo-tunika-jeans-hafty-12-18-mcy-i1233834907.html

pinacolada napisał(a):
Hejka

Kupiłam dziś niuni jeszcze śliczna dzinsowa tuniczke u tej samej babeczki co wczoraj dzinsy - wysle mi to razem i nie paczka za 9zł tylko listem w kopercie za 4,60 😉 Fajna kobitka sie trafiła - pomailowałysmy troszkę 😉

a to tuniczka, ktorą zamierzam niuni zakładac wiosna jako "płaszczyk" 🙂 : http://allegro.pl/george-cudo-tunika-jeans-hafty-12-18-mcy-i1233834907.html

CUDNA! mi tez sie tak udalo - ogrodniczki HM z tygryskiem i dobralam u niej bluze CAMPUSA i bluze TU misia z uszkami - jeden koszt przesyki i tez pomailowalysmy i bede sledzic jej aukcje bo ma troszke starszego synka od Ksawcia i co wyrosnie z czegos to wystawia na allegro 🙂

• Mamusia
jestem juz w domu, młoda juz śpi, zdążyłam załatwic tez lekarza bo do wczoraj miałam zwolnienie od rodzinnego 🙂
i dziś Pan psychiatra stwierdził depresje poporodową i wypisał 14 dni zwolnienia 😉

kierowniczka dostała furii - wysłała mi smsa z pytaniem na co jestem chora ze mam 14 dni zwolnienia i jej odpisałam ze cokolwiek napisze to i tak sobie to odbierze po swojemu wiec podaruje sobie odpowiedz bo napewno nie pyta z troski 😁