Gość
Mam tez takie smutne spostrzezenie z krk ze dopiero teraz po sugestii lekarza pokojarzylam fakty i moze to nie wina fotelika ze Mlody sie tak poci 😞 on ciagle jest mokry jak go wyciagamy z auta mimo ze np. jedziemy tylko 10 min 😞 ae z drugiej strony jakim cudem mialby niedobor wit d jak ja podejrzewalam raczej przedawkowanie - daj mu od urodzenia codziennie jedna kapsulke, poza tym ma w mleku, w kaszkach...sama nie wiem co o tym myslec 🤢
Justynka - my jak raz na jakis czas myjemy siusiaka troszke bardziej zsuwajac napletek to ma potem zaczerwienienia i lekarka kazala smarowac rivanolem w zelu ktory sie nazywa RIVEL - rowniez my go stosujemy na rany - super przyspiesza gojenie. Natomiast co do opuchlizny - nic nie poradze bo nigdy tego nie mielismy, lepiej isc do lekarza poki jestes w polsce 😘
SYLA - zyrtec jest od 12 mies ale tylko w polsce, w pozostalych krajach od 6 mies i to w polsce ma sie wkrotce zmienic dlatego lekarze przepisuja go mniejszym dzieciom
dzis widzielismy ogloszenie w apartamentowcu obok moich rodzicow - sprzedam 204 m2...i sie rozmarzylismy...ech...ja w totka juz nie gram, 2 lata temu trafilam trojke i tak sie ucieszylam myslalam ze kilka tysi moich a tu 16 pln. moj tata nazywa to podatkiem od glupoty 😜
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
PINACOLADA - zdrowka!
a tak a propos - do jakiego lekarza idzie sie z bolacym kregoslupem i kolanami? 🤢 ja ostatnio polozylam sie na brzuchy na twardej podlodze i probowalam wygiac plecy i gowe jak najdalej do tylu - pamietacie to cwiczenie z podstawowki? jak sie wyginalo wlasnie glowe zginalo sie nogi i co bardziej wysportowane dotykaly nogami glowy - mi tez sie czasem udawalo a teraz!!! szok! ledwo piers unioslam! ☺️
Celka
[IMG]http://i51.tinypic.com/14v0krb.jpg[/IMG]
Celka
To się nazywa starość ,nie radość ,przynajmniej w moim przypadku ,a co do bułeczek rano ,to mama mnie tak nauczyła i tak mi zostało ,a może ja z kosmosu 😁