Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny!

Basiu - dużo siły Tobię życzę! 😘 A Spermodawca kiedyś będzie baaaaardzo żałował, że nie był z własnym dzieckiem w takich momentach.
Dawaj jej Smektę, ten kleik (moim zdaniem najlepiej tylko na wodzie) i napewno jej szybko przejdzie - pewnie to jakieś przeziębienie, Lenka jak miała teraz tą Trzydniówkę to też bardzo często robiła kupy - co, jak już wszystkim tu wiadomo do niej to nie podobne, bo normalnie robi raz na dwa dni.

Pinacolada - co do Twojego zakupu - n awet jak jesteś zadowolona, to baba tego nie musi wiedzieć i ja bym ją trochę postraszyła 😉, tak się nie robi.
ja jak zaczęłam wystawiać na Allegro, to oni zaczęli mi blokować aukcje - dlatego, że pisałam np. "Kurtka Bershka grupa Zara" - a mnie to zdziwiło bo w moim przypadku Bershka to rzeczywiście grupa Zary 😮, a właśnie wiecznie widzę, że piszą: "Cośtam jak Zara, jak Bartek itp 🤢.
Na pewno więc Allegro robi to wyrywkowo.

• Mamusia
Agab 😘 on dziś już postawił kropkę nad "i" pojechał zaraz po lekarzu do kolegi na oblewanie sprzedanego auta 🤪 mimo ze poprosiłam by sie chwile nią zajął bo mnie tez coś rozkłada i juz ledwo żyję. No coz kolega ważniejszy niż chora córka, dokonął wyboru... od 15 nawet nie zadzwonił jak mała...

• Mamusia
Basia81 napisał(a):
Agab 😘 on dziś już postawił kropkę nad "i" pojechał zaraz po lekarzu do kolegi na oblewanie sprzedanego auta 🤪 mimo ze poprosiłam by sie chwile nią zajął bo mnie tez coś rozkłada i juz ledwo żyję. No coz kolega ważniejszy niż chora córka, dokonął wyboru... od 15 nawet nie zadzwonił jak mała...

no i i ch.. z nim! Ciekawe jak będzie się "super" czuł jak Nesia podrośnie i będzie go miała w d....!

• Mamusia
a u mnie najblizej apteka jest w realu, pojechałam zaraz po lekarzu i przy okazji kupiłam ten kleik ryżowy. W realu wstawili krowe 🤪 wymiary jak żywa , fioletowa i rusza oczami i ogonem i głowa, pokazałam Nesi i mówię jej ze to muu a ona bidulka tylko tak patrzyla w tym wózku i po powrocie do domu zobaczyła psa i mówi muu 🙂

• Mamusia
jestem 🙂
musiałam dwie laski położyć spać 🙃
bo mój mąż pomagał mojemu bratu---ale to nie ciekawy temat więc nie będę przytaczać 😉

w linku ponizej moja nowa fryzura, prosze nie patrzeć na to że jestem nieumalowana 😜 no i zdjęcia sama robiłam więc nie widać dokładnie 🙃

http://dusia.eu/ruda.jpg

• Mamusia
Witam kochane!
Właśnie lecą USTA USTA ale muszę coś napisać 😉

Basiu Małgośka miała przez bite 4 dni biegunkę i lekarka kazała Mi kupić taki preparat ORS 200 gotowy kleik ryżowo-marchwiowy i to jej głównie podawać,dostępny tylko w aptekach.Tak poza tym to współczuję na maksa i życzę Ci dużo sił 😘

Syla dla Ciebie i Nelci również buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
Dusia_P napisał(a):
jestem 🙂
musiałam dwie laski położyć spać 🙃
bo mój mąż pomagał mojemu bratu---ale to nie ciekawy temat więc nie będę przytaczać 😉

w linku ponizej moja nowa fryzura, prosze nie patrzeć na to że jestem nieumalowana 😜 no i zdjęcia sama robiłam więc nie widać dokładnie 🙃

http://dusia.eu/ruda.jpg

SUUUUPERRRR!!!!! A KOLOR - RE-WE-LA-CJA!!!!! (też kiedyś taki nosiłam 🙂)

• Mamusia
Aha Syla,justynka gratuluję ząbków 🙂
jagoda a propos zabawek to większość grających mam z V-teca i one mają regulowany poziom głośności 😜
p.s.u Nas też leje leje młoda spała dziś tylko 1 godzinę i niestety musiałam z Nią wyjść w ten deszcz,bo by się zaryczała na śmierć,ona od razu przysnęła a ja zmokłam i zmarzłam 😠 😠 😠

• Mamusia
Basia81 napisał(a):
agab napisał(a):

no, normalnie - chłopak! 🤪

no przez tego irokeza dużo osób myli ja z chłopakiem 😜 ile razy słyszałam , jakie synuś ma piękne rzesy jak dziewczynka 😁 dodam ze zawsze ma coś rózowego 😜

to tak jak u Mnie wiecznie muszę prostować,że to DZIEWCZYNKA 😠 😠 😠