Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maylin napisał(a):
Chociaż to Wam uświadomiłam... KAŻDY WAS MOŻE CZYTAĆ! i Jagodo myślę, że tak będzie lepiej 😉 Pozdrawiam i życzę powodzenia na nowym forum. Cieszę się, że tu wczoraj zajrzałam. A miałam usunąć linka...
Powinno się również skasować ten wątek, z tego co mówisz Jagodo zamieszczałyście tu spory kawałek Waszego życia. Nie wiem jak Wy, ale ja chcę by moje dziecko było w miarę bezpieczne.

no aż tak źle to chyba nie jest - bez przesady, ale nie wydaje mi się, żeby dzieciom miało się coś stać.

agab napisał(a):
Maylin napisał(a):
Chociaż to Wam uświadomiłam... KAŻDY WAS MOŻE CZYTAĆ! i Jagodo myślę, że tak będzie lepiej 😉 Pozdrawiam i życzę powodzenia na nowym forum. Cieszę się, że tu wczoraj zajrzałam. A miałam usunąć linka...
Powinno się również skasować ten wątek, z tego co mówisz Jagodo zamieszczałyście tu spory kawałek Waszego życia. Nie wiem jak Wy, ale ja chcę by moje dziecko było w miarę bezpieczne.

no aż tak źle to chyba nie jest - bez przesady, ale nie wydaje mi się, żeby dzieciom miało się coś stać.

DAJ SPOKOJ AGA, jakas paranoiczka misjonarka 😉 a sprawe do admina trzeba zglosic - niech przy rejestracji rzada daych osobowych i juz bo potem szukaj wiatru w polu

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
agab napisał(a):
Maylin napisał(a):

DAJ SPOKOJ AGA, jakas paranoiczka misjonarka 😉 a sprawe do admina trzeba zglosic - niech przy rejestracji rzada daych osobowych i juz bo potem szukaj wiatru w polu

dobry pomysł

ADMINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZAS NAJWYZSZY COS Z TYM ZROBIC!
PO FORUM PLĄCZĄ SIĘ OSOBY, KTÓRE NIE POWINNY MIEĆ DOSTĘPU.

MOJA PROPOZYCJA = PRZY REJESTRACJI OBOWIAZEK PODANIA DANYCH OSOBOWYCH I IP TYLKO JEDEN RAZ - wiadomo ze mozna miec kilka komputerow ale zawsze to mniejsze ryzyko a poki co chyba i my stad uciekamy

Dusia_P napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):
agab napisał(a):
Czyżby MYLIN = MYCLOUD

jak tylko pojawil sie post od goscia powiedzialam do meza - ocho, stolyca sie odezwala 😉

a gg masz wyłączone??
😜 😜

taaaak, maz siedzi na tamtym kompie!!!!!!!!!!!!! :/
a tutaj probuje zainstalowac i nic narazie

• Mamusia
hejka

oj dzieje sie dzieje

mnie to juz wczoraj smierdziało "stolicą" 😜 Tak jak napisałam do Dusi - ja to powinnam w policji badz prokuraturze pracowac 🤪 🤪 🤪

nie pisałam bo nie chciałam sie wdawac w "płytkie" dyskusje z Warszawianka 😜

dobrze ze reagujecie do admina choc nie sadze zeby cos z tym zrobił. Cza stad spieprzac i juz !!!

U nas dzionek fajny, tesknimy za Julka, niunia spi a my ogladalismy Top Model... 😉
Jutro jedziemy na usg stawów biodrowych

Niunia dzis zaczeła mówic cos w rodzaju "yma" co oznacza nie ma 😁 i była niegrzeczna na spacerku (czapka 😠 )

pozdrawiam 🙂

Celka napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):
i oklask mi zarąbala! 🤪 🤪 🤪 no nie wierze!!! 🤪 🙃 🙃 🙃

A ja dałam oklask ,bo jestem miła 😞

nie bylabys gdybys tu byla z nami podczas calej akcji z warszawa 😉 ale moze to i lepiej ze jej nie podpadlas hehehe