Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
megi85- zycze powodzenia w nauce 😉
madziula- tak jak mówią dziewczyny sie nie przejmuj ja mam taka rozbieznosc w terminie hehe w karcie ciązy mam pierwszy termin na 2styczen a drugi na 21styczen 🙂 i wstepnie mam miec Cesarke 14 😁 hehe więc wiem tylko tyle ze na styczen 🙂 a nie wszystkie dzieci rodza sie duze Co za lekarz..
pinacolada- jak przeczytala o tym barsczu to wymieklam hah zaczelam sie smiac sama do siebie 🤪

• Mamusia
no ja swojego też jeszcze nie dałam ale juz naprawiam swój błąd 692780521 🙂

zmykam spać 🙂 mój M wkręcił część kołków w ściane i wyniósł kartony po pizzy więc częśc z rzeczy jakie miał do zrobienia nabrały mocy urzędowej :laugh: 🤪 jutro podobno załatwi temat piwnicy 😎 hehe zobaczymy 😉 jakos jeszcze nie widze jak mi niesie te buraczki z piwnicy 🙃 😁 🤪

• Mamusia
Witam was mamusie 😉
my sobie jemy śniadanko 😉) i zabieramy się za małe porządki
Madziula mi się termin przesunął
I. Miałam na 26.01
II. na 19.01 a teraz jak byłam u lekarza to lekarz mi powiedział że dziecko jest duże i powiedział że ma nadzieję że urodzę ok 06.01 ale niestety mały się nie obrócił i dalej mam spodziewać się cesarki.
Dziecko się urodzi wtedy kiedy będzie chciało w przypadku kiedy jest obrócone. Wszystko jest ok. Ale jeśli miałabyś mieć cesarkę to datę CC lekarz wypośrodkuje.

Moim zdaniem...
Poza tym mamy teraz takie techniki w medycynie że wątpię żeby lekarz wyssał sobie coś z palca, przecież to wielkość dziecka fizjologia i natura zadecyduje kiedy dziecko się urodzi a terminy są tylko orientacyjne 😉 więc nie ma się co martwić 🙂
miłego dnia

• Mamusia
dzeń dobry mamunie 🙂
my spałysmy właściwie dziwnie :/ spać poszłam o 1, pierwsze siusiu o 1:52 😠 na szczęście kolejne dopiero o 6:05 no ale mój M o 6:30 więc juz nie zasnełam 😞 zasnełam koło 6:45 ale on sobie włączył drzemkę w telefonie na 6:50 i znowu sie obudziłam 🤨 oszaleć można 🥴 no ale pomysłałam że skoro juz go w końcu z łózka wyrzuciłam i nikt mi nie chrapie to troche pośpie 🙂 😎 a ty o 8:00 LISTONOSZ!!!! wrrr ale przyniósł mi dwa kocyki dla mojej niuni i ozdoby choinkowe to jakos mu wybacze 😉 🤪 teraz wcinam sniadanko 🙂 i mam nadzieje żę może póxnije jeszcze pospie hehe oby 🤪 🙃 😁

No co Ty ???? poważnie??? moja teściowa kiedys przeszukala caly kalendarz i stwierdzila z rozczarowaniem ze nie ma imienin Ksawerego i jak to sie w ogole pisze 🙂
I w koncu znalazlam ze sa imieniny jakos pod koniec stycznia! ale że dziś...hm...

dziekuje! 🤪 zaraz wrzuce jakies ciasteczko :P

Dzewczynki, podrzuce Wam kilka linkow na PRZEŚLICZNĄ dziewczynke, ktorej czupryna powala 🙂 🙂 🙂

3 miesiace
http://picasaweb.google.pl/Wagagata/3Miesiac#5168704289093099522

4 miesiace
http://picasaweb.google.pl/Wagagata/4MiesiC#5178700233772406146

6 miesiecy - co za cudo!!! 🙂
http://picasaweb.google.pl/Wagagata/6MiesiC#5202028060857476386

i teraz 🙂
http://picasaweb.google.pl/Wagagata/Jesien2009#5399868957156601906

• Mamusia
wczoraj tatuś rozmawiał z synusiem i mówił do niego tak stanowczo i delikatnie że myślałam że posikam się ze śmiechu...synuś chyba wziął to do siebie a skakał tak że na brzuchu pojawiło się tsunami 🙂 🙂 😉 🙂 🙂
TAtuś wprost go błagał żeby wyszedł na świat w styczniu etc...
muzę bobuszować na allegro za jakimiś ozdobami świątecznymi hehee
uwielbiam święta...i te wszystkie duperelki stroiczki,strojenie mieszkanka,ubieranie choinki. Tylko brakuje śniegu 😞

• Mamusia
Cześć mamusie i brzuszusie 🙂
My się wyspałyśmy hehe przynajmniej ja bo podobno niunia skopała o 4 męża który się przytulił i biedny i już nie usnął hehe a ja nawet nie czułam kopniaków i spałam dalej :P
No to najlepszego dla Ksawerego z okazji imienin :P
Fakt ta maleńka ma niezłą czuprynke 🙃
Jejku jutro piątek i weekend, fajnie bo zawsze czekam na koniec tygodnia
Jej ale się rozpisałam 😮