Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mi po kapieli najmocniejsze bóle przeszły 🙂 więc pewnie bolał mnie brzuch ze zmęczenia po sesji zdjęciowej 🙂
a zdjęcia super nam facet porobił.... póki co widziałam tylko kilka w aparacie..... musze na nie poczekać 2 tygodnie aż je obrobi 🙂 ale póki co jestem bardzo zadowolona :laugh: nasza córcia miała parcie na szkło i nawet wystawiała noge do zdjęcia i została uchwycona mała wystająca szpytka 🤪 🤪

a fotki mamy takie jak te, tylko w roli głownej JA i mój brzusio 🙂
http://www.promoton.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=52

• Mamusia
MOJ NR. TEL. +45 40 84 79 73

JA NIE WIEM ZE TAK HURTEM... NIE ROZUMIEN 😉 😉

JAK CO WALCIE DO MNIE JAK W DYM BO JA JESTEM DZIS PRZY KOMPUTERZE 🙂 (NO NIE DOSLOWNIE ALE TUZ OBOK)

CO NAJMNIEJ DO 2-3 RANO MAMY ZAMIAR OGLADAC TV.

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!! BY NADCHODZACY ROK BYL DLA WAS NAJPIEKNIEJSZYM ROKIEM W WASZYM ZYCIU. BYSCIE POTRAFILY CIESZYC SIE MACIERZYNSTWEM I SPELNIAC SIE JAKO MATKI. WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!!! DOBREGO ZDROWIA DAL WAS I WASZYCH RODZIN!!!!!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
kajtucha Moja laleczka wali Mi po odbycie 😆 a tak w ogóle od 19 mam dyskotekę w brzuszku jak co dzień z resztą,a już się zaczęłam martwić bo cały dzionek była nieobecna 😞 a tu masz-nockę chyba mam z głowy 🤢

ale nic przynajmniej wyczekam na wieści od pinacolady

KOCHANE JESZCZE TYLKO 25 MINUT DO NOWEGO ROKU 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Nie wiem co on tam robi ale booooooli... a jak się położę do łóżka to zawsze ma czkawkę i tak śmiesznie to czuję, tak jakby mi coś "dzwoniło" poniędzy jajnikami a odbytem :P

odam Wam linka do moich zdjęć z brzuszkiem, jakbyście miały ochotę przy okazji sobie pooglądać 🙂 http://picasaweb.google.pl/K.A.Kosowscy/SesjaZBrzuszkiem

• Mamusia
Ja właśnie wróciłam od znajomych...Mąż śpi, a ja nie mi się w ogóle nie chce wiec weszłam zobaczyć co słychać na brzuszku...

Myślałam, że może pinacolada już urodziła, a tu nic...chociaż może o tej godzinie już jest z dzidzia 🙂 🙂 🙂

Ja nadal skurcze nieregularne, ból brzucha i krzyży... ciekawe kiedy mały się pojawi 🙂 Teraz ma już pozwolenie 😉

• Mamusia
zastanawiałam się czy już będziemy miały kolejną Lenkę!

Lenka witamy na świecie Pinacolada gratulujemy z całego serca!

ja dziś strasznie spałam , no prawie nie spałam budziłam sie co pół godziny i sprawdzałam czy mi wody nie odeszły...dodatkowo całą noc miałam skurcz prawej nogi magnez nie pomógł i jeszcze trzyma!!!

• Mamusia
Wiatm was kochane
ja już z tego wszytskiego mam skurcze 😮 😮 😮 🤪 🤪 😉
załączam tabelkę....
Gratuluje mamusią!!!!!Mają juz swoje pociechy!!!!! 🙃 🙃 🙃 [file name=Tabelka_styczni__wek-5eb9ca9ac20a55a1f22c3de1dc669ca5.zip size=10080]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/files/Tabelka_styczni__wek-5eb9ca9ac20a55a1f22c3de1dc669ca5.zip[/file]