Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Syla - wg mnie ta druga ładniejsza

Jagoda - w takim przypadku nie wolno do netu zaglądać!! Wiem, łatwo się mówi a sama jak zaszłam w ciążę ( jak byłam 1 tydz w ciąży to miałam zabieg pod narkoza) to siedziałam z nosem w monitorze i wg tego co wtedy wyczytałam to moja dzidzia miała być "roślinką" a rozwija się prawidłowo więć tylko te nerwy niepotrzebne. Leż ile możesz i myśl pozytywnie.

Coś mi sie "suwaczek" popsuł 😞 a chciałam tylko kolorki sobie zmienić, buuuuu.....

• Mamusia
Dziewczyny jakbyś Cie mogły to podajcie numerek sukni który Wam się podoba bo tak to nie wiem. W jakiej kolejności wy patrzycie i czy macie tak samo ustwione forum jak Ja. Z góry dziękuję:*

Julia- wyglądasz słodziutkoo 😉 a jaki brzuszek masz duuży:P:P hehe jak leżysz a co dopiero pewnie jak stoisz 😉 🙂 chyba porówywalnie do Naszej Jagódki 😉 tzn Agnieszki:P hehe

Jagoda- co to zawrotów głowy. To może to być normalny objaw jak i bóle przez tą często hustwkę naszych hormonów. Ale kiedyś mówiłas że w każdej chwili możesz zadzwonić do swojego ginekologa i pytać. To może teraz tak zrób. Bo może to być normalne a może tez i nie 🙂 a jak cały czas Ci się kręci to cyba nie za dobrze. Może się czymś zatrułaś?

• Mamusia
Witam nową stycznióweczkę :-)

NIe przeczytam tych 35 stron chyba :P
Weekend mnie nie było i straszne zaległości 😉
Jeśli chodzi o dziurke w serduszku, to wiele dzieci je ma, ja też się z taką urodziłam. Ale jak dziecko rośnie to dziurka zarasta i nie ma z tym większego prblemu, tylko trzeba chodzić na kontrole u lekarza.

Witam Mamusie i nową styczniówke 🙂 czesc Kasiek 🙂
Julia ładny brzuszeczek:P
Syla jeśli chodzi o suknie to nr 2 mi sie bardzo podoba":
Własnie wrocilam od lekarza 😁 z z dzieciatkem wszystko jak najlepiej 🙂 ciesze sie ogromnie!!

• Mamusia
Hej wszystkim!
Dawno mnie tu nie było, a stronek naleciało sporo hehe.
W piątek byłam na usg, ale bobasek tak się ułożył że nie było widać czy to chłopiec, czy dziewczynka.
Wszytsko wporzątku z moim maleństwem 🙂
Widzieliśmy z mężem jak maleństwo ssało kciuka - strasznie słodki widok :P
Termin mi się prawie nałożył na siebie 14.01 - 18.01 🙂
Wow ale się rozpisałam :laugh:
Pozdrawiam!

cywilny odbył się 25.03.08 r.

Dzieki Pinacolada - jutro bede znac szczegoly.
Wiem tylko tyle ze w trakcie porodu zrobilo sie nieciekawie bardzo bo malej drastycznie spadlo tetno i musieli zabrac moja przyjaciolke na cesarke. Juz jest ok, Zosia pnoc sliczna ale mama czuje sie fatalnie 🤢

• Mamusia
Haloo Witamy Nowe i starsze styczniówki 🙂)) U nas jakoś leci
pomału zaraz szykuje się przeprowadzka;((( już mam dość na samą myśl :P ale damy radę wczoraj wybrałam się do kuzynki która urodziła synka w lutym po ciuszki dla mojego skarbeczka. 😉 widzę że nadrukowałyście czytania a czytania tu...hihihi pozdrawiamy was;***i wasze maleństwa...gratuluje wam brzusiów już jutro dołączę swój 😉))

• Mamusia
Jagoda- długo ja trzymali a mala musiala owinac sie pepowiona! dobrze że już wszystko w porządku. Ma to za soba za kilka dni nawet nie będzie pamiętać 🙂 ah jak fajnie:P a Ty będziesz robić pielgrzymki do przyjaciółki 🙂 🙂 🙂 no i pogratuluj swojej kolezance 😉

SUKIENKA-Dzięki Dziewczyny że mi piszecie która WAM się podoba 🙂 utwierdzacie mnie w moim przekonaniu poprzednim hehe bo znowu zaczełam wymyślać może w koncu się zdecyduje.

• Mamusia
hej dziewczyny. Dzwoniłam do swojej przychodni zeby umówic się na badania(pobranie krwi, morfologia-tokspolazma) i dopiero mam na piątek.. na 10.30 mam byc nad czo .. o jej jak wytrzyma to moje dziecko.. jak one potrzebuje dwóch śniadań z rana. Nie orientujecie sie czy zwykłą wodę chociaż można pić??
masakra.

justyna malutka-
miałaś rację co do tych skierowań 🤔 na badanie. Ale recepcjonistka pytała się mnie czy mam skierowanie czy stałe badanie. Ja powiedziałam że mi tylko powiedział. Powiedziała że albo lekarz mi wypisze (że mu powie) i zostawi skierowanie w recepcji a jeżeli uzna że nie trzeba to mam tylko powiedzieć że lekarz mnie skierował na badania czy jakoś taak. W ogole to chciała mnie wcisnąć na 3wrzesnia dopiero na badanie 😮 , to ja jej mówię że nie zdążą przyjść wyniki. A 9września mam wizyte w szpitalu, no to mam na piątek ale za to na poźną godzinę. Umrę z głodu:P
Kurde niepokoje się. A Ty jak tam z tymi swoimi wizytami? i badaniami? i w ogole pytałam czy mocz też? to mówiła że jak lekarz nie mówił to nie.? co myślisz? Ty robisz mocZ? w ogole jakos pojeba**... 🤨 wrr