Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mamamaliszka napisał:
dziewczyny, mam pytanie o "kreskę na brzuchu"
po jakim czasie ona znika? czy jeszcze ją macie?

poniżej moja mała Zuzia 🙂

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/3Be14nYDjIFAOqtaeLgynw?authkey=Gv1sRgCN2Lv-ye6ebFrAE&feat=directlink

nie wiem po jakim czasie znika ale ja tez jeszcze ja mam 🤢

Zuzia jest boska!!!

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mamamaliszka napisał:

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/3Be14nYDjIFAOqtaeLgynw?authkey=Gv1sRgCN2Lv-ye6ebFrAE&feat=directlink

zuzienka - cukiereczek! piekności 🙂
Co do kreski ja też ją mam, i pępek mam ciemny caly w srodku i tez nie wiem kiedy to zniknie :/

• Mamusia
rano pojechałam na bioderka z niunia i dupa- babka mi nie zadzwoniła ze ni ma lekarki wiec rozdarłam gębe na nie 🙂

a chwile wczesniej taxi sie spóźniło a zamawiałam na dana godz wiec tez sie oberwało kierowcy- bo po to zamawiałam pł godz wczesniej by był:laugh:

kurde dzis to wszystkich opier...:laugh:

• Mamusia
mamamaliszka napisał:

Mamamaliszka Zuzia jest śliczna 🙂 A co do kreski to ja tez mam i słyszałam ze moze byc nawet do pół roku. Ale ile w tym prawdy to nie wiem

• Mamusia
Wysmarowałam długiego posta i mi nie wczytało 😠

zatem w skrocie:
młoda nie zaakceptowała zadnego z 3 nowych smoczków 😞 Najlepiej podchodzi jej dzis własny kciuk 😉 Moze tak zostanie i juz chyba na to przystane bo juz nie widze innej nadziei. a ortodontą będę się martwić potem :P

miałam dzis w ramach czesci prezentu urodzinowego spedzic samotna noc w salonie ale juz czuje ze nie wytrzymam bez mojej myszki :P

Wystawiłam na allegro swoje ciuchy ciążowe i sprzedałam juz 3 szt!! Nawet nie wiedziałam że sprzedaż też tak wciąga 🤪 Ciuszki po niuni te lepsze tez bede wystawiac no bo co z nimi robić? magazynowac juz nie bede a czemu mam oddawać komuś za darmo? Zawsze sie uziera na jakas fajna zabawke dla niuni...

"język niemowląt" ten co czytała min. Megi tez czytam od kilku wieczorow i żałuję że wcześniej się za to nie wzięłam! fantastycznych rzeczy mozna sie dowiedziec! Dzieci mówią do nas całym swoim ciałkiem tylko my głupole tego nie rozumiemy 😞
Polecam wszystkim mamusiom lekturkę na "wolne" wieczory

• Mamusia
Basia81 napisał:
rano pojechałam na bioderka z niunia i dupa- babka mi nie zadzwoniła ze ni ma lekarki wiec rozdarłam gębe na nie 🙂

a chwile wczesniej taxi sie spóźniło a zamawiałam na dana godz wiec tez sie oberwało kierowcy- bo po to zamawiałam pł godz wczesniej by był:laugh:

kurde dzis to wszystkich opier...:laugh:

Dobrze ze mi się nie oberwało że sobie urodziny 24-go wymysliłam!!! 🤪 Basieńko - jeszcze raz slę buziaczki dla Ciebie i Vanesski 😘 😘 😘

• Mamusia
wpadam na forum tylko na chwilke bo Nesia sprawia ze ciągle w centrum zainteresowania.

naprawde cieszcie się Wasze maleństwa nie mają kolek i ząbkowania- mam małe piekło na ziemi... dopadła dziś mojego palca i kierowała sobie na to miejsce gdzie idzie zabek i tak bidula zagryzala dziasełkami- strasznie się meczy a ja już nie wiem co robic...

• Mamusia
hej kochane!
mamamaliszka Zuzia śliczna a kreskę tez mam nie pamiętam kiedy znikła po Agacie...chyba przeoczyłam ten moment 😁
Pinacolada co do smoczków to może Lenka nie chce ssać :P Agata dopiero jak skończyła 4miesiące to przekonała się do smoka 😉 (a teraz nie mogę jej oduczyć - przychodzi pora spania i moja księżniczka szuka 'MOKA') co do kciuka to mi lekarka mówiła, że smok lepszy bo można zabrać, a kciuka się nie obetnie...no ale może jeszcze Lena zmieni zdanie 😁

ale dziś miałam z mężem kryzys wychowawczo - macierzyński płakałam krokodylimi łzami - Agata wszystko robiła na złość i chodziła albo miągwała albo płakała, a Majka też ryczała w niebogłosy, bez żadnego konkretnego powodu!!!no ale trzeba sobie jakoś radzić bo co innego zrobić....

• Mamusia
mamaliszka Zuzka super lalunia.

Basia ja to bym tak opieprzyła te baby,że hoho,a taksówkarz-wcale mi go nie żal-jeszcze bym zażądała zniżki za kurs,godzina umówiona to ma być i kropka 🙂

Dusia Majeczka jest cudowna,Agatka też-widać że zapatrzona w siostrzyczkę 🙂
A tak w ogóle to łap oklaska,wychowanie dwóch takich maleństw to mistrzostwo świata,medal ci się należy:P

• Mamusia
Dusia, Syla - ja mam wrażenie ze nasze księzniczki są do siebie podobne! Chyba przez te pucki - maja prawie jednakowe 🤪

Syla - dlatego "wolne" dałam w cudzysłow - zdaje sobie sprawe ze jest ciezko !

Dusia - dziewczynki cud miod - słodziaki!! A i tatusia klata niczego sobie 😉

Basieńko - mail poleciał do Ciebie - jak Ty kochana jeszcze za czytanie książki się wezmiesz to juz bedzie mistrzostwo świata!!!

• Mamusia
Aniolku dziękuję za oklaska, do Julii pisałam jakoś tydz po porodzie i wtedy było wszystko ok Jonhatan cały czas na cycusiu, jutro do niej naskrobię, że się stęskniłyśmy 🙃
Pinacolada coś w tym podobieństwie jest w końcu te nasze 'maleństwa' to takie spore babeczki 😁 jestem ciekawa ile ta moja przytyła...bo już mi ciąży na ręce jak ją karmię i jak tylko mogę to na leżąco je...mąż się dziś śmiał, że jak na cpnie - podłączyła się do dystrybutora i ssie 🙃 🙃 🤪 🤪

a tak w ogóle to Agata dziś chciała cycunia spróbować...bałam się, że jej zasmakuje ale chyba bardziej się ode mnie zawstydziła - to by była ze mmnie Matka Polka jak z dwóch cyców bym dwie karmiła 🙃 😮 😁