Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wam to dobrze już wiecie albo za kilka dni sie dowiecie kogo macie pod sercem a ja musze czekac jescze 2 miesiace na ysg-w tdy dopiero sie dowiem czy to chlopczyk czy dziewczynka, jest mi to obojetne byle zdrowe oczywiscie ale chce przstac zwracac sie do mojego brzucha bez osobowo:P fajnie bedzie wiedziec juz czy córka czy syn 😁

• Mamusia
Hey dziewuszki 🙂 😘 bo tak wzielo mnei zeby zafarbowac sobie wloski ale z tego co czytam na internecie to sa podzielone opinie co wy myslicie na ten temat?? Skocze do lekarza mojego gin to zapytam go, bo zgubilam recepte na witaminki ☺️ 😎 ta moja sklerozka 😎

• Mamusia
Natalia napewno wsyztsko bedzie i jest w jak najlepszym porzadeczku 🙂
Niunia ja farbowalam juz wlosy tyle,ze zamiast farba to szamponem bez amoniaku ...jak sie patzryłam w lustro to mialam depreche ,ze wygladam jakw ygladam po farbowaniu nic mi sie nie stalo a dzidzi tym bardziej...teraz sa faje farby wiec spokojnie upiekszaj sie jak sie malenstwo urodzi nie bedzie czasu hihi

``````/;\```````````/;\``
``````{;..\`````````/...:}
`````{;.O..\```````/..O..;}
````{;.@....\``````/.....@,:}
```{;,......?..\``'``/..?.......,:}
``{;,..O.......'\```/........O...,;}
`{;,.......@....\\,//....@........',;}
`{;,..#.......$..(..)..$........#..,;}
``{;,..#...$.'..(..)....$.....#..,;}
```{;,..O...%.(..).%....O..,;}
````{;,..@...&.(..).&..@..,;}}
``{{{'?`{;,..O.'.(..)...O..,;}`?'}}}
`{{;`@```%``/''\```%``@`.;}}
``{{;,..Q..Q.`/`'`\`.Q...Q..,;}}
```{{;,..@.../````\....@..,;}}
````{{;,,%,/`````\,%,,,;}}
`````{{;,;/```````\;,,,;}} hej dziewczynki...miłego dnia dla wszystkich!!!
Natalia ale fajnie że wiesz już kto u ciebie mieszka,ja coraz bardziej nie mogę się doczekać wizyty na USG...chyba dziś zadzwonię żeby się zarejestrować hi,hi...już nie mogę sie doczekać urlopu yak bardzo chce mi się odpocząć:laugh: :laugh:

Witam!!!jak sie czujecie???Ja też nie moge sie doczekac usg...chyba zdadzwonie i zapytam czy nie przyjmie mnie wczesniej... 🙂 🙂 Dzidzia kopie coraz mocniej,kłade sie na plecach i przygladam podskakujacemu brzuszkowi...super widok,za każdym razem odczuwam jakies takie wzruszenie gdy to widze 😁 Wogóle zrobiłam sie jakas taka dziwna...jak oglądam ciuszki...to tak mnie to wszystko rozbraja... 🙂 już sie nie moge doczekac jak wezme to moje malenstwo i przytule 🙂 🙂 🙂
Natalio85 gratuluje synka 🙂 🙂 🙂

Co do siusiania Niuniu90 to ja mam to samo...co chwile latam do ubikacji,a już najgorzej jak wyjde do miasta... 😞 ale wiem już gdzie są wszystkie szalety miejskie hihi 😉

• Mamusia
Czyli wszystko okej z tym siusianiem heeh myslalm ze to juz cos zlego bo teraz strasznie bacznie przygladam sie swojemu cialku ... Natalko ja chyba tez pojde sie farbnac (moja siostra jest fryzjerka:P w Loera'l) wiec chyba tez pojde niech mnie pofarbi :P bo normalnie nie wytrzymam tezfarbuje sie caly czas na blond :P moj M nie lubi ciemnowlosych ale zeby nei bylo od zawsze farbuje si ena blond 😁

niunia90 napisał:
Dziewczynki dzowinilam wczroaj do swoich lekarzy i oby dwaj powiedzieli ze nie powinno sie farbowac wlosow w ciazy ale mysle ze na szamponetke sie skusze bo jest bez amoniaku

ja farbowałam włosy Castingiem,jest bez amoniaku a efekt super...polecam

no uważaj z tym przeciągiem bo kataru się nabawisz 🙃
a o Casting zapytaj siostry bo to firmy L'oreal tylko nie wiem czy takie bez amoniaku rozjaśniają...
Muszę uciekać:laugh: bo sprzątanie mnie czeka 🤔 a potem do pracy.
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka! 🤪 🤪

Ja z natury mam ciemne włosy(ciemny brąz)na szczescie ostatnio nic z nimi nie robiłam wiec nie mam odrostów,i postanowiłam że dam włoską odpocząć przez cała ciąże...bo i tak są jakies słabe i wypadają... 😞 🤨

• Mamusia
Malinka aja wlasnie przeciwnie do Ciebie w ciazy mam ladne poprawila mi sie kondycja 🙂 skora tez mi sie poprawila 🙂ja juz zafarbowalam i wyszlo lepeij niz myslalm 🙂ahhh ta siostra to czyni cuda 🙂 ino czasem mnie wnerwia 🙂 jak to siostra 🤪

Wiem co to znaczy...ja też czuje sie jak słon... 😞 ale co zrobic,musimy wytrzymac,została nam nie cała połowa.Damy rade 🙂 🙂 🙂 Natalio też masz takie wrażenie że skóra na brzuchu strasznie sie rozciaga??...czasami aż to boli 🤨 ja też sie boje rozstępów... 🤨

• Mamusia
Wlasnie dzisij mam takie wrazenie.Jest to bardzo nieprzyjemne uczucie.W dodatku widze w lustrze te wszystkie dodatkowe kilogramy.
Widze jaka gruba zrobilam sie na twarzy i jakie mam grube nogi. Strasznie mnie to doluje a to dopiero polowa 😞 Nie wiem co bedzie do konca. Staram sie duzo nie jesc, ale czasami nie moge sie powstrzymac a przed ciaza bylam mistrzynia w niejedzeniu 😞

no ja też sie dziwnie czuje patrząc w lustro,z jednej strony ciesze sie że dzidzia rosnie...a z drugiej nie moge sie przyzwyczaic do tego ze tak tyje...a co stane na wage to waże coraz wiecej... 😞 a co do jedzenia to mam tak samo...próbuje nie jesc...ale prawie co chwile jestem głodna...wiec staram sie ograniczac słodycze 😞 ale to nie jest łatwe.Jak juz jestem głodna to zaraz jest mi nie dobrze 🤨
Nie martw sie 😉 damy rade 😉

A jeszcze jak patrze na cała szafe ubran których nie moge założyc...bo w nic sie nie mieszcze... 😞

Można zwariować...ale pomysl że już nie długo będziemy tuliły nasze malenstwa w ramionach 🙂

• Mamusia
Tylko to mnie pociesza, ze dzidzius zdrowyi jeszcze troszke i bedzie z nami 🙂 A co szafy pelnej ubran to wole jej nie otwierac, bo dol coraz wiekszy. 🙂 Ciesze sie, ze mam was, bo wydaje mi sie, ze nikt z otaczajacych mnie osob mnie nie rozumie, ze moge jakos gorzej czuc sie ze swoim wygladem. Zawsze slysze "oj przeciez to dla dziecka" przeciez ja o tym wiem, ale mam takie dni, ze dol na maxa.Nie jest to przeciez oznaka, ze nie kocham swojego synka.Mam prawo czuc dyskomfort.