Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
TYLKO TEN LINK NIE DZIAŁA!!!
Moniczek na razie mu nie daje kaszki.....ale może to morele.....buzia już ładna...na pewno to nie skaza białkowa,bo ja w.......od początku tonami nabiał i skóre ma jaj dupcia niemowlaka
Natalko współczuję,że musisz Kacperka oddawać do złobka......no ale jak mus to mus.....Trudno teraz o pracę....oby tylko Szkrabek nie chorował.....Moja Mama Nas całą 4 oddawała zaraz po macierzyńskim,bo musiała i nawet wyszliśmy na ludzi 😁......BĘDZIE DOBRZE KOCHANA......Trzymam kciuki....i zdawaj nam relacje.......POWODZENIA W PRACY!!!! 😘

cześć...
Głosik oddany - zdjęcie cudne 🙂 😁

Ja dziś w nocy chyba ze 20 razy wstawałam ale sama sobie winna jestem heh skusiłam się na fasolkę szparagową troszkę no i to troszkę wyszło mi bokiem...Bartek całą noc marudził i tak myślę że pewnie bolał go brzuszek...głupie babsko ze mnie ☺️
Teraz sobie brzdąk drzemie a ja pichcę obiadek i bigos na święta - dzieciaki sobie zażyczyły 😜.Wczoraj zrobiłam zimne nóżki bo to z kolei zamówił mąż.No i przed chwilą właśnie zaprosiłam gości.Przyjedzie do mnie tata z mamą i bratem...
A i dostałam wezwanie do sądu...w maju jest rozprawa - zobaczymy co z tego wyjdzie...
Coś dzisiaj pogoda się sknociła - zimno i wieje jakby się kto powiesił 🙃

Życzę miłego dzionka kochane 😘 😘 😘

witam...no u mnie dalej do dupy...dwa dni bylam z gracjanem w szpitalu bo ma goraczke i biegunke z krwia 🤨 🤨 🤨i palanty ktorzy nazywaja sie lekarzami nic nie zrobili...zbadali mu krew wyszlo ok,przeswietlili brzuszek tez ok...i powiedzieli ze to pewnie infekcja jakas?no i stwierdzili ze dziecku nic nie jest...to nic ze robi co chwile luzna kupe z bardzo duza iloscia krwi...no i wypisali nas do domu...bez przepisania lekow...nic!!!a ja nie wiem co zrobic...najchetniej bym kupila bilet do polski i poleciala z malym zeby go jakis lekarz zbadal...ale nie chce go znowu ciagac... 🤨ku...mam dosyc wszystkiego...no i oczywiscie moj maz dolewa oliwy do ognia...bo mi powiedzial:chcialas Anglie to masz... 😞no tak najlepiej by bylo zostac w polsce z jego rodzicami i byc na ich garnuszku i na ich łasce...i mamusia by mu podawala obiadki... 🤨i byloby mu wygodnie... 😠 😠a dziecko chore to nawet z nim nie chce posiedziec a ja nie moge sie ruszyc z domu...to mu mowie ok taki jestes madry,gdzie twoja pomoc ktora mi obiecales jak bylam w ciązy??a teraz nawet dziecku pieluchy nie zmienic.. 😠kuzwa mam dosyc,...powiedzialam mu to idz na zakupy i kup to co trzeba...smoczek malemu,syrop na goraczke,kaszke,zupki to sie na mnie patrzy o co mi chodzi bo on nie wie co kupowac...no a ja nie mam z domu wychodzic...nie obchodzi mnie to taki jest madry to niech sam o wszystko zadba...bo jedyne co potrafi to siedziec przy kompie i pstrykac pilotem od telewizora... 😠a jeszcze mowi kochanie chodz sie bzykniemy...a ja mowie spierdalaj...niech sobie pomarzy....mam go dosyc...gdyby nie maly to bym mu pokazala... 😠
A teraz poszedl na zakupy i co chwile do mnie dzwoni..bo kochanie a co mialem kupic...a zaczeło padac hi zmoknie gamon i dobrze mu tak... 😠mam dosyc najchetniej poszlabym skoczyc z najblizszego mostu...nie daje rady a ten idiota mi nie pomaga...a ja jestem nie wyspana,zmeczona życiem...mam 25lat a czuje ze juz wszystko za mna... 😞 😞a Gracjan taki biedny ,nie moge patrzec jak sie męczy...serce mi pęka 😞 😞 😞dupcie ma całą odparzona od tej cholernej biegunki...daje mu duzo pic zeby sie nie odwodnil,ale nie wiem jak mu jeszcze pomoc????na szczescie apetyt ma dobry... 😞teraz spi...taki marudny jest ze szok... 🤨

• Mamusia
Oklask dla Malinki na pocieszenie...
Kacperek byl bardzo dzielny.Byl tylko trzy godziny zeby powoli sie przyzwyczajal.Tylko dali mu cos jesc i teraz znowu kupy nie moze zrobic a mowilam zeby marchwi mu nie dawali...jak sptyalam co jadl to powiedzieli, ze przecier warzywny i tyle...nie potrafila baba podac skladu...na pewno byla tam marchewka....

• Mamusia
MALINKA BIERZ SIĘ W GARŚĆ!!!!!!!DOŚĆ!!!!!
K.....M............IDŻ Z MAŁYM DO JAKIEGOŚ DOBREGO LEKARZA.....Jak nie ma tam u Was to kup Gońca Polskiego albo Coolture.....i tam masz nr.tel.do polaskich lekarzy.....Przecież coś sie dzieje skoro krew w kupce jest.....coś niedobrego....Niech tem debil zamówi caba i jedzcie do lekarza.......DOBRZE ZROBIŁAŚ ,ZE WYJECHAŁAŚ Z POLSKI.....A to,że tam są lekarze nieuki to nie Twoja wina
BUZIAKI I ŁAP KLASKA

rany Malinka - nie możesz się załamać - musisz być silna dla Gracjana i dla siebie.Zrób jak pisze Maxara bo krew w kupce nie wróży nic dobrego i na pewno trzeba podać jakiś specyfik.Możesz póki co podać smectę jeżeli tam jest dostępna.Dobrze że Gracuś ma apetyt i niech dużo pije.
oklask dla Was żeby problemy się skończyły 🙂

Natalko to dobrze że Kacperek pozytywnie zniósł rozłąkę oby tak dalej,Tobie też będzie łatwiej wiedząc że bączek się zaklimatyzował.

Właśnie skończyłam "walkę" z moim synkiem 🤔 czarna rozpacz jakaś no i nie wiem z jakiego powodu.Marudzi,płacze...śpiący jak mops ale walczy sam ze sobą 😉 No ale w końcu go utulałam uff...Klops mały tak ciężko już go nosić hihi...

Buziaki i dobrej nocy 😘 😘 😘 😘

dzień dobry...
Chciałam Wam złożyć życzenia świąteczne.Dzisiaj Wielki Piątek a więc pamiątka śmierci Pana Jezusa,który odkupił nasze grzechy.W ten wyjątkowy czas życzę Wam dużo zdrowia,ogromu spokoju i rodzinnej atmosfery,aby wszystkie smutki odeszły w cień a Wasze serduszka wypełniła radość.Szczególnie dla Malinki żeby ten świąteczny czas mogła przeżyć w spokoju i bez nerwów 🙂
No i oczywiście jak najwięcej zdrówka dla naszych kochanych pociech 😁
http://www.sp3gliwice.win.pl/photos/wielkanoc.jpg

Bartuś przespał grzecznie noc...jadł i spał 🤪bez żadnych sensacji - tak lubię hihi...
a teraz leży i gada śmiesznie...
Z nim do stołu siąść nie można haha,no raz że ciągnie obrus i to tak zaciśnie piąstkę że otworzyć nie idzie 😜 i wyciąga rączki do jedzenia albo picia,wszystko by chciał.A jak go karmię to zabiera mi łyżeczkę i sam do buzi wkłada.Nie umie siedzieć bąk mały a już sam by jeść chciał 😉
Idę dalej pichcić dziewczynki.życzę Wam miłego dnia !!

Buziole dla szkrabów 😘 😘 😘

• Mamusia
Witam laseczki....wiem wiem nalezy mi sie ochrzan...
ale cholera jestem sama z dwojka dzieic....tzreba bylo posprzatac...porobic zkaupy...i wogole zrobic wsyztsko
a odkad ejst to nwoe forum to sie gubie ...

widze,ze duzo mnie ominelo...mam nadzieje,ze Gracjanek dojdzie do siebie...bede u mojego lekarza w prezyszlym tyg...wiec moge zapytac czym ta kupka z krwia jest spowodowane...moze ma jakis lek na to...to jestem w stanie nawet Ci go wysalac..i nie łam sie musisz byc silna dla mlego on cie porzebuje najbardziej..a facet...aj mowie,ze to tylko facet wiele rzeczy nie mozemy sie spodziewac!!

A ja pekam...kregoslup mi nawala jak se pozloze do łozka to maskara ...nie spie do 3 w nocy i pomimo lekow zwijam sie z bólu a tu za momentu trzeba znow wstac tu dzieci 😞 😞 a najlepsze ejst to,ze nie mam jak isc do lekarza...bo musialabym ciagac dzieci!! Paranoja !1 do tego Dawidowi przedluzyli pobyt w pracy i bedzie tam jeszcze meisac a ja sie do tego zcasu zjaade jak odiol ;/;/ juz w sumie sie tak czuje...

pozatym swieta swiata i...jak tu w swieta bez pelnego skladu rodziny????

Przykro 😞

Hej...no dzis kupilam w polskim sklepie Smecte,daje sie jedna saszetke na dobe...i dałam mu dzis o 16godzinie i wiecie co jest poprawa...kupki sa jeszcze ale juz rzadziej...i teraz sa juz zbite i bez krwi... 🤢wiec wydaje mi sie ze jest juz lepiej...aha i nie ma juz goraczki... 🙂jutro podam nastepna saszetke...no i mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej 🙂a gracjan odzyskal sily i humor... 🙂ale w nocy odwalil nam dzis godzinna akcje z placzem... 😞nie wiemy co mu bylo ani jes ani pic nie chcial i nie szlo go uspokoic...ale mysle ze to dalej zeby bo dziasla na dole ma bardzo opuchniete... 😞a teraz godzina 22.00 w angli u was 23...a on nie chce spac i dokazuje bo w dzien za duzo dzis spal... 😉
Madziu dziekuje za wsparcie a jak mozesz to sie podpytaj swojego lekarza co mysli na temat takich kupek... 🤨a wogole dziekuje wam dziewczyny za wsparcie... 🙂 🙂 🙂dzis juz mam lepsze nastawienie jak moja niunia sie lepiej czuje... 🙂
A mojego wczoraj zostwialam z malym i kupka i musial go przebrac i sie nim zajac... 😜

Oki uciekam...wesołych swiat dziewczynki... 🙂 🙂 🙂buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
_____§§____________§§
____s§$$§__________§$$§
___§§$$$$§_________§$$$§
__§$$$_$$$§_______§$$$$§
_§$$$$_$$$$§_____§$$$$§
_§$$$§_§$$$$§___§$$$$§
__§§§___§$$$§§_§§$$$§
___$$____§$$$$_$$$$§___§§_§§
________§$_________$s_§§§♥§§§
_______§____@___@___§_§d§§§
_______§______()______§__$§§
_______§______///___§___§
________§____§§§____§____§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§$§$§_____§_______§__§__§$§$§
§$$$$§_____§_____§__§__§$$$$§
_§$$$$§____§_____§_§__§$$$$§
__§$$$$§§_§_______§§_§$$$$§
___§$$$$§___________§$$$$§
____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§
______s§§§$$§§§§§$$$§§§s
♥¸.•*´*•.¸♥•.¸♥¸.•*´*.¸♥♥

Niech czas wielkanocny
utrzyma nasze marzenia w mocy
a wszystkie nasze życzenia
aby okazały się do spełnienia ...
aby nie zabrakło nam
wzajemnej życzliwości ...
abyśmy przez życie kroczyli
w ludzkiej godności
a niech symbol Boskiego Odrodzenia bedzie dla nas - celem do spełnienia.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Życzą Mamusie Listopadowe 😉

Na święta Wielkanocne,
przesyłamy koszyk
pełen świątecznych
życzeń wielkanocnych
wplecionych pomiędzy
wiosenne kwiaty,
lukrowane babki,
kolorowe pisanki,
cukrowe baranki i bazie 🙂

Anita z Mezem i Synkiem Olafkiem

• Mamusia
--------------------------------------------------------------------------------
______$$$_______________$$$
_____$___$_____________$___$
____$_____$___________$_____$
____$______$_________$______$
___$_______$_________$_______$
___$________$_______$________$
___$________$_______$________$
___$_________$_____$_________$
___$_________$_____$_________$
____$________$_____$________$
____$_________$___$_________$
____$_________$___$_________$
_____$________$___$________$
_____$________$___$________$
______$_______$___$_______$
______$_______$___$______$
_______$______$___$_____$
________$_____$___$_____$
_________$____$$$$$____$
_________$$________$$
_______$$____________$$
______$_____$$__$$_____$
_____$__________________$
____$____________________$
____$ ________$$$$________$
$$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$
____$_______$_____$______$
___$$$$$_____$$$$$____$$$$$
_$$_$__________$_________$_$$$
_____$______$__$__$_____$
______$______$$_$$_____$
_______$$____________$$
_____$$$$$$$______$$$$$$$
_____$__$$$$$$$$$$$$$$__$
_____$_____$$$$$$$$_____$
_____$___$$$$$$$$$$$$___$
______$______$$$$______$
______$____$$____$$____$
_____$$___$________$___$$
___$$__$$$$________$$$$__$$
__$_____$____________$_____$
__$____$______________$____$
__$____$ ______________$____$
___$$$$$______________$$$$$
_______$______________$
________$____________$
__$$$$$$$$__________$$$$$$$$
_$________$$______$$________$
$_____________$$_____________$
$___________$$__$$___________$
$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$

ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIAT!!!!