Skocz do zawartości

Mamusie, rocznik 87:) | Forum o ciąży

Blumonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A witam witam 🙂 🙂 🙂 Termin mam na 22 kwietnia, ale zapewne przenosze 😉 🙂 To niektore z nas sa juz mamusiami 🙂 🙂 Ja sie juz doczekac nie moge 😉 No to mamusie pomoga przyslzym mamusiom 🙂 🙂 To moja pierwsza ciaza, w sumie druga, ale pierwsza stracilam bardzo szybko. Jak samopoczucie dzisiaj??? 🙂

nie zakladaj z gory ze przenosisz ja mam pierwsze dziecko i urodzilam trzy dni przed terminem ale mialam zagrozenie przedwczesnego porodu.
jak tylko bede potrafila to oczywiscie ze pomoge i doradze.
samopoczucie swietnie maluch sypia cale nocy wiec jestem wypoczeta.
a jak ty sie czujesz?

Blumonka napisał(a):
A witam witam 🙂 🙂 🙂 Termin mam na 22 kwietnia, ale zapewne przenosze 😉 🙂 To niektore z nas sa juz mamusiami 🙂 🙂 Ja sie juz doczekac nie moge 😉 No to mamusie pomoga przyslzym mamusiom 🙂 🙂 To moja pierwsza ciaza, w sumie druga, ale pierwsza stracilam bardzo szybko. Jak samopoczucie dzisiaj??? 🙂

Moj chlopak ma wtedy urodziny 😁 😁 😁

Ja mieszkam za granica jakby mnie wyrzucili to z odszkodowaniem sie nie wyplaca wiec mnie trzymali do konca ale nie mam zamiaru tam wracac i na szczescie znalazlam inna prace a od jutra zaczynam.
Teraz juz wszystko w porzadku z brzuszkiem?

• Mamusia
Hej hej, no mam nadzieje, ze nie przenosze, ale w anglii gdzie obecnie mieszkam, tak zazwyczaj jest. Nio ja juz tlyko prauje do konca stycznia, i odpoczynek. A Przez ta deszczowa pogode, to ostanio czulam sie mega zle, slabo mi bylo, i wogole bylam bez sil....kolezanki mnie nastraszyly, ze to nie dotleniniem dziecka grozi i takie tam, a lekarz powiedzila, ze to wina pogody i mam odpoczywac. Ech wy tez tak macie, ze raz dziecko rusza pratycznie caly dzien, a raz bardzo zadko??? To normalne???