Skocz do zawartości

Mamusie, rocznik 87:) | Forum o ciąży

Blumonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak oczywiście będę w stanie pisać cokolwiek to dam Ci znać 🙂 na pewno mój Rafał napisze do którejś dziewczyny z czerwcówek, więc tam sprawdzić będziesz mogła gdybym się nie odzywała 🙂 termin dopiero na 15.06 więc troszeczkę czasu mam jeszcze 🙂

Nequitia napisał(a):
Jak oczywiście będę w stanie pisać cokolwiek to dam Ci znać 🙂 na pewno mój Rafał napisze do którejś dziewczyny z czerwcówek, więc tam sprawdzić będziesz mogła gdybym się nie odzywała 🙂 termin dopiero na 15.06 więc troszeczkę czasu mam jeszcze 🙂

ja urodzilam przed terminem wiec wiesz jak to jest hihihi

• Mamusia
Hej.... ja jeszcze z brzuszkiem.... wyobraźcie sobie leżałam tydzień w szpitalu czekając na poród a oni mnie wypisali dzień przed terminem !!!!!!!!!!!!!! i mam się zgłosić za dwa tygodnie, bo doszli do wniosku że termin na jutro jest zły i na bank wypada po 15 czerwca ale dokładnie nie mogą mi powiedzieć przez moje zaburzenia sprzed ciąży.... a jak przyjdę za dwa tygodnie to na banko ciąża będzie donoszona a nawet przenoszona o kilka dni.... jestem wściekła 😠

• Mamusia
Ale mnie dawno na forum nie było, zaległości... 🤪 😉

Shelby napisał(a):
mam do Was pytanko, często spotykam się w sklepie, a nawet w kolekturze lotto, że proszą mnie o dowód, na ile lat muszę wyglądać, na 17? ja tak wcale nie uważam, ale każdy ma swoje zdanie

czy spotykacie się z opiniami, spojrzeniami itp. że jesteście nieletnimi matkami?

myślę sobie, że gdy będę chodzić z wózkiem i nadal będą na mnie patrzeć jak na 17stkę, to nie będzie zbyt miłe doświadczenie...

jak to jest u Was?

Shelby ja to mam cały czas...
Biorą mnie za opiekunkę. A jak usłyszą "choć do mamy" to oj...
Smutne. (Bo nawet jeśli jest nieletnia matka - to co? Zaraz pewniak, że to ZŁA matka? 😠 )
Dowód też mnie proszą, nawet jak jestem z dzieckiem.
Nawet osobom tak młodym jak ja zdarza się mnie brać za gówniarę.
Jakiś czas temu wpadłam do koleżanki do akademika z małym. I wzięli mnie za... 18nastke z dzieckiem! Tylko dlatego 18, że ludzie widzieli, że przyjechałam autem... ech. Tak jak w końcu zapytam ile mi dają to 16... Szok.
Ale z czasem przywykniesz. 😉

Cześć Psitulanka, Jula. 😜

Oj Nequitia mi wywoływali, też po terminie, po tygodniu urodziłam. Cóż, takie leniwe dzieciaczki mamy. 😉

• Mamusia
Sathi napisał(a):

Shelby ja to mam cały czas...
Biorą mnie za opiekunkę. A jak usłyszą "choć do mamy" to oj...
Smutne. (Bo nawet jeśli jest nieletnia matka - to co? Zaraz pewniak, że to ZŁA matka? 😠 )
Dowód też mnie proszą, nawet jak jestem z dzieckiem.
Nawet osobom tak młodym jak ja zdarza się mnie brać za gówniarę.
Jakiś czas temu wpadłam do koleżanki do akademika z małym. I wzięli mnie za... 18nastke z dzieckiem! Tylko dlatego 18, że ludzie widzieli, że przyjechałam autem... ech. Tak jak w końcu zapytam ile mi dają to 16... Szok.

przywykłam już, ale to jest denerwujące czasami :P