Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Tak ja was śledziłam cały dzionek ... wesoło miałyście dziś jak zawsze ....
Ale ja znowu jakoś tak mam hee że się nie udzielam a czytam was ... Przez ta samotnośc to chyba dziczeję całkowicie ...

Juz chyba niedługo bo cos pisałas ze w czerwcu M wraca......Musisz sobie powiedziec , ze tak musi byc i pamietac ze on tez teskni ...Juz niedługo cały czas bedziesz miała Faceta w domu i bedzie inaczej ....Musisz się mała trzymac ....Jak moj M wyjezdza to ja rozmawiam z brzuszkiem 🙂 jak mi jest żle .....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Ale ja znowu jakoś tak mam hee że się nie udzielam a czytam was ... Przez ta samotnośc to chyba dziczeję całkowicie ...

Juz chyba niedługo bo cos pisałas ze w czerwcu M wraca......Musisz sobie powiedziec , ze tak musi byc i pamietac ze on tez teskni ...Juz niedługo cały czas bedziesz miała Faceta w domu i bedzie inaczej ....Musisz się mała trzymac ....Jak moj M wyjezdza to ja rozmawiam z brzuszkiem 🙂 jak mi jest żle .....

Tak tak ... ale tak naprawde ta ciąża powoduje że sie jakoś nas sobą tak skupiam ... masakra totalna ... a tesknota to jakas podwójna teraz ... ale uszy do góry jeszcze trochę ... 🙂 🙂 🙂
Wy Laseczki macie takie poczucie humoru że też chichotam do monitora jak czytam jakie jesteście wesołe ... fajnie tak ... i dzidziunie zadowolone ...

• Mamusia
Hej a ja ze stresem od rana.Miałam wczoraj połówkowe no i na początku badania mojej gin coś nie pasowało z serduszkiem tak wolno biło...No ale powiedziała że to się czasem zdarza bo nie wszystko jest do końca rozwinięte.Oglądaliśmy to serduszko ponad 15 minut no i faktycznie oprócz tej chwili na początku reszta była ok ale lekarka powiedziała że dla pewności wyśle mnie na dodatkowe badanie na kolorowego dopplera i takim sposobem mam się na 10 stawić w szpitalu.Martwi mnie to że zależało jej na szybkim badaniu tak bardzo że sama zadzwoniła do szpitala i mnie umówiła.Echh....staram sie nie panikowac ale wiecie jak to najczęściej wychodzi z tymi staraniami

czarna79 napisał(a):

Tak tak ... ale tak naprawde ta ciąża powoduje że sie jakoś nas sobą tak skupiam ... masakra totalna ... a tesknota to jakas podwójna teraz ... ale uszy do góry jeszcze trochę ... 🙂 🙂 🙂
Wy Laseczki macie takie poczucie humoru że też chichotam do monitora jak czytam jakie jesteście wesołe ... fajnie tak ... i dzidziunie zadowolone ...

Karolinka ,jestesmy z Toba i bedziemy Cie wspierac w tym trudnym okresie ,a jak Ci wesolo czytajac nasze wypociny to znaczy ,ze jest pozytywnie 🙂 😎
Jeszcze troszeczke ,a ktorego czerwca Twoj maz zakotwiczy? 🙂Mojego tez wiecznie nie ma ,pracus sie zrobil doskonaly, ale trza to trza ,jednak wiem ,ze zawsze wraca z tej pracy i nadrabiamy czas,a Ty Kochana pociesz sie,ze bedzie calutki czas z Toba i tylko dla Was 🙂
A ja tesknie za Świnoujsciem,tak bym chciala tam teraz byc .. 🤔

jasna281288 napisał(a):
Hej mamuśki 🙂 wkońcu wróciłam 🙂 ale ten czas mi szybko zlecial 🙂 stesnilam juz sie za pogaduszkami z wami 🙂

hej witamy ,a gdzies Ty sie podziewala ??,sie niezle wybyczylas,bo z tego co kojarze sporo Cie u nas nie bylo ,jak sie zylo bez nas .????Odpoczelas troche od nas 😁

w tczewie u rodziny bylam maz prawie dwa tygodnie urlopu mial 🙂 duzo osob do odwiedzania mialam 🙂
heh ja wlasnie myslalam o was 🙂 ale za duzo do nadrabiania mam 🙂 dlatego mam nadzieje ze szybko odnajde sie tutaj 🙂 dwa tyg kupa czasu 🙂

szotka napisał(a):
Hej a ja ze stresem od rana.Miałam wczoraj połówkowe no i na początku badania mojej gin coś nie pasowało z serduszkiem tak wolno biło...No ale powiedziała że to się czasem zdarza bo nie wszystko jest do końca rozwinięte.Oglądaliśmy to serduszko ponad 15 minut no i faktycznie oprócz tej chwili na początku reszta była ok ale lekarka powiedziała że dla pewności wyśle mnie na dodatkowe badanie na kolorowego dopplera i takim sposobem mam się na 10 stawić w szpitalu.Martwi mnie to że zależało jej na szybkim badaniu tak bardzo że sama zadzwoniła do szpitala i mnie umówiła.Echh....staram sie nie panikowac ale wiecie jak to najczęściej wychodzi z tymi staraniami

Aga nie panikuj,byc moze ,przeciez to slabiutkie malutkie dziecie ,napewno bedzie dobrze,musisz w to wierzyc ,bo jak nie Ty to kto???? 🙂 😘Ja wiem ,ze bedzie dobrze,trzymam kciuki ,daj znac jak wriocisz ,trzymaj sie Kochana 😘 😘 😘

jasna281288 napisał(a):
w tczewie u rodziny bylam maz prawie dwa tygodnie urlopu mial 🙂 duzo osob do odwiedzania mialam 🙂
heh ja wlasnie myslalam o was 🙂 ale za duzo do nadrabiania mam 🙂 dlatego mam nadzieje ze szybko odnajde sie tutaj 🙂 dwa tyg kupa czasu 🙂

Marta ,a wiesz jak to my ..naskrobaly ..o bzdurach,o powaznych sprawach,u nas kazdy sie odnajdzie przeciez wiesz 🙂 😎

wiem wiem 🙂 mam nadzieje ze u was wszystkich z dzidzia ok 🙂 mnie kurcze brzuch cos boli jak na boku leze a jak na wznak to jest wszystko ok heh dziwne

jasna281288 napisał(a):
wiem wiem 🙂 mam nadzieje ze u was wszystkich z dzidzia ok 🙂 mnie kurcze brzuch cos boli jak na boku leze a jak na wznak to jest wszystko ok heh dziwne

No mnie tez boli dosc czesto w dole brzucha ...a to z prawej,a to z lewej ,niekiedy twardnieje ,jak np.za dlugo siedze w jednej pozycji ,albo chodze sporo,ale caly czas biore luteinke (do konca maja dr zalecil),a do tego magnez (moze na te twardnienia ),a kiedy masz wizyte?Najlepiej jak lekarz rozwieje Twoje watpliwosci-bedziesz spokojna 🙂

• Mamusia
cześć 🙂
wadłam na chwilę bo korzystam z chwili kiedy mały jeszcze śpi i na uczelnię robię rzeczy. Nadrobię Was później 🙂

ps. od wczoraj wieczora czuję delikatni dzidzię 🙂 póki co delikatne muśnięcia, ale przez moją rozciągnięta macicę to i tak dobrze że cokolwiek czuje 😁

wizyte mam 19 maja 🙂 moje malenstwo to udane jest bo juz ma na mamusie sposob jak za dlugo siedze w domu brzuch zaczyna mnie bolec i wtedy musze na spacer isc bol odrazu mija 🙂 juz widac ze to mala cwaniara 🙂 pewnie za tatusiem lubi spacery 🙂

kasia1986 napisał(a):
cześć 🙂
wadłam na chwilę bo korzystam z chwili kiedy mały jeszcze śpi i na uczelnię robię rzeczy. Nadrobię Was później 🙂

ps. od wczoraj wieczora czuję delikatni dzidzię 🙂 póki co delikatne muśnięcia, ale przez moją rozciągnięta macicę to i tak dobrze że cokolwiek czuje 😁

Fajnie,ze juz czujesz,bo jakos sie sama zaczelam zastanawiac,ale jeszcze da sie Mamuni we znaki hi hi 🙂Twoj Grzes spi ,a moja Kamila wczoraj biedna przeze mnie spac nie mogla ,tak sie smialam do monitora ,dziecko patrzylo na mnie jak na ufoooo 😮
Moja Żabcia juz w zerowie 🙂

jasna281288 napisał(a):
wizyte mam 19 maja 🙂 moje malenstwo to udane jest bo juz ma na mamusie sposob jak za dlugo siedze w domu brzuch zaczyna mnie bolec i wtedy musze na spacer isc bol odrazu mija 🙂 juz widac ze to mala cwaniara 🙂 pewnie za tatusiem lubi spacery 🙂

aaaam to dobrze ,znaczy to ze towarzyska ,a nie zakompleksiona domatorka haha 🙂 😉