Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzieki dziewczyny za te miłe słowa 😉 czarna masz racje to ostatnia szansa na podjadanie sobie bo po ciąży na prawdę biore sie za siebie:_) a teraz właśnie sobie zjadłam śniadanko i czekam na jakis odzew mojego szkraba 😁

• Mamusia
nadrobiłam i widzę, że w sumie dobrze ze mnie wczoraj nie było bo byście mi tylko smaka na zakazany owoc narobiły... 😞
ja też mam ciągle ochotę na mężusia tylko, że mamy czerwone światło bo u mnie moze sie szpitalem w najlepszym wypadku skończyć podobno 😠
piwska mi się na szczęście nie chce- wogóle mi alkoholu nie brakuje a nawet mi śmierdzi 😮

• Mamusia
A ja właśnie odebrałam te pajace, które zamówiłam z tej strony którą podała Kahlanik w zeszłym tyg chyba. Jakie słodziutkie 🙂 🙂 🙂 http://allegro.pl/jaba16-pajace-spiochy-0-3-early-days-mix-kolorow-i1593779185.html ja mam te o nazwie pomarańczowe paseczki! Super są 🙂

• Mamusia
wiecie co... moja malutka sie chyba za mój pępek zabiera 😉 no normalnie aż mnie boli... ciekawe czy jej się uda go wyopchnąć czy nie... ja od zawsze mam jakąś fobię odnośnie pępka więc wolałabym gdyby go zostawiła w spokoju.... a jak u Was z pępkami?????

mój pępuszek też jest ok, niestety ja bardzo chciałam aby mi wyskoczył ale trzyma sie twardo 😮 ja uciekam już muszę sie wystroić na wizytę u lekarza może moja dzidzia pokaże ,,ładnej" mamusi co ma miedzy nóżkami 😉 buźka ☺️ 😘

• Mamusia
Leer napisał(a):
mój pępuszek też jest ok, niestety ja bardzo chciałam aby mi wyskoczył ale trzyma sie twardo 😮 ja uciekam już muszę sie wystroić na wizytę u lekarza może moja dzidzia pokaże ,,ładnej" mamusi co ma miedzy nóżkami 😉 buźka ☺️ 😘

Leer jak wrócisz to od razu daj nam znać 🙂!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Mi się podoba Lena i Marysia 🙂 Ale będzie Gabi ( chyba że siusiak się ujawni w poniedziałek, to będzie Adaś) 🙂Chociaż moj gin mówił ostatnio, że na 100% dziewczynka będzie i mam nadzieję, że tak zostanie 🙂