Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
no fakt bo takie drogie sa ze masakra. a co sadzicie o tym co w tv gadaja o ogorkach i pomidorach? maz mi zakazal kupowac lepiej nie ryzykowac tym bardziej ze w szczecinie mieszkam a niemcy sa blisko wiec duzo sklepow moze sprowadzac je stamtad

Marta , mieszkasz blisko Turzyna, więc rano idź na rynek jak się rozkładają warzywniaki i sama zobaczysz, że wykładają towar z polskich plantacji, teraz warzywa dominują z Kalisza.

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej Dziewczyny 🙂 ale u mnie w nocy burza przeszła 😮 😮 😮 😮 normalnie chyba takiej to nie widziałam 🥴 latałam po hacjendzie i wyłączałam wszystko z gniazdek bo jak by tak pierdukło to szok 😲 , tyle dobrego że się ochłodziło 🙂 i dobrze bo mam parę rzeczy dziś do zrobienia w domu 🤢
Agamu super te kiecki 🙂 jakbym tylko chodziła w sukienkach to bym na pewno zamówiła 🙂

wczoraj jak w sklepie bylam kupic ogorki to ekspedientka do mnie taki tekst: ja jak w ciazy bylam to nie zdazylam do domu dojsc to juz kg mialam ogorkow zjedzone heh.maz pozniej gadal cieszysz sie ze juz widac ze w ciazy jestes nie? heh mile to bylo 🙂 pierwszy raz mi sie zdazylo 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
sukienki fajne tylko dlugosc nie dla mnie ja wole krotsze ze wzgledu na to ze za wysoka nie jestem i taka dlugosc sukni by skrocila jeszcze mnie

No tak tylko że jako nauczycielka wypuszczasjąca klasę ze szkoły i jeszcze z wielkim brzuchem nie mogę isć w miniówie,. bo to raczej nie wypada. Mi raczej bardziej ten rękaw przeszkadza, krótki powinien być moim zdaniem...

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
wczoraj jak w sklepie bylam kupic ogorki to ekspedientka do mnie taki tekst: ja jak w ciazy bylam to nie zdazylam do domu dojsc to juz kg mialam ogorkow zjedzone heh.maz pozniej gadal cieszysz sie ze juz widac ze w ciazy jestes nie? heh mile to bylo 🙂 pierwszy raz mi sie zdazylo 🙂

ja chyba jakaś inna jestem bo mnie wogóle na ogórki nie ciągnie..

• Mamusia
izarybka napisał(a):
jasna281288 napisał(a):

ja chyba jakaś inna jestem bo mnie wogóle na ogórki nie ciągnie..

ja tak samo 🙂 nie jem w ogóle ogórków heh , 2/3 plasterki na kanapkę i wsio 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
rękawki ma super właśnie 🙂 tylko żeby gorąco nie było 😉
No o to mi chodzi, że to będzie czrwca końcówa to upał może być, a ja w tych rękawach bym spłonęła chyba żywcem 🙂 Co nie zmienia faktu, że kieca mi się podoba 🙂 I zastanawiam się, czy sobie nie zakupić mimo wszystko 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
No o to mi chodzi, że to będzie czrwca końcówa to upał może być, a ja w tych rękawach bym spłonęła chyba żywcem 🙂 Co nie zmienia faktu, że kieca mi się podoba 🙂 I zastanawiam się, czy sobie nie zakupić mimo wszystko 🙂 🙂 🙂

dla mnie super 🙂
ja jestem zwolennikiem spodni 😜 i sukienki miałam na sobie jak byłam mała i mnie zmuszali , w komunie , studniówka , ślub i 2 razy drużbowałam 😁 🤪 🤪 ale u kogoś mi się bardzo podoba 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

dla mnie super 🙂
ja jestem zwolennikiem spodni 😜 i sukienki miałam na sobie jak byłam mała i mnie zmuszali , w komunie , studniówka , ślub i 2 razy drużbowałam 😁 🤪 🤪 ale u kogoś mi się bardzo podoba 🙂

No ja właśnie też za sukienkami nie przepadam, czasem latem załąze taką lekką,ale to też rzadko. Normalnie bym szła w spodniach, tylko kupować eleganckie spodnie ciązowe na raz to mi się ie uśmiecha, a tą kiece może wynoszę nawet poźniej już po urodzeniu na jakąś okazją...Sama nie wiem 🤢

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
o i jeszcze taka znalazlam http://allegro.pl/ciazowa-sukienka-dla-wyjatkowej-kobiety-rozmiary-i1630112516.html

O ta też fajna, przemyślę, pokazę małzowi mojemu, może mi pomoże podjąć decyzję. A jak nie to pójdę w tej niebieskiej i przynajmniej wygodnie mi bedzie i nie za gorąco 🙂 🙂 🙂