Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Dziewczyny lece do mojego S do pracy,ja nie wiem ale takiego szefa jak ona ma to na rekach nosic niby prywaciaz ale dobre serducho czlowiek ma,jak nie lozeczko (co sie okazalo kółka sie z niego demontuje i kolyska z niego jest) to teraz dostalismy ciuszki po jego corce 🙂 Moje kochanie nie raz mi mowilo jak z angli jechal tir to w polowie byl zaladowany ciuszkami,zabawkami ktorymi ta mala sie bawila moze raz w zyciu i oni to wszystko wyrzucaja rozumiecie to ? nie dosc ze to tyle kasy kosztuje to oni to po prostu wyrzucaja do kontenerow 😲 jade od razu na pobranie krwi. do pozniej 😘

to super szef! zawsze to więcej kasy w kieszeni. wczoraj wkońcu zamówiłam łóżeczko 🙂

to faktycznie ze świecą takiego szukać 🙃

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja się zakochałam w tym komplecie http://allegro.pl/komplet-mis-posciel-6-el-90x120-i1644291567.html
miś w czekoladowe paseczki 🙂 chyba zamówię 🙂 i rożka przy okazji do kompletu 😁 🙃
te co mam po siorze to zostawie do wózka bo jest strasznie nie wymiarowe 😮

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
ja się zakochałam w tym komplecie http://allegro.pl/komplet-mis-posciel-6-el-90x120-i1644291567.html
miś w czekoladowe paseczki 🙂 chyba zamówię 🙂 i rożka przy okazji do kompletu 😁 🙃
te co mam po siorze to zostawie do wózka bo jest strasznie nie wymiarowe 😮

ładniutkie 🙂

asia piekny komplet ja juz dostałam na wesele zielono - żółte w grochy piękne , wiec nie będziemy tracic kasy na cos co mamy. a ja szukam przewijaka na nóżkach na allegro bo chce zamówić..
mariolka ja mam podobne łóżeczko tylko nie mam szafki na dole.

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
dokładnie 🙂 🙃 idzie zgłupieć heh , Fajny ten zestaw Mariolka i wsumie bardziej się opłaca bo ma 11 części 🤪 muszę pomyśleć i mojego zaciągnąć do kompa niech ogląda i pomoże hehe 😉

ja już nowych nie oglądam, chyba że Wy coś wrzucacie, bo już męczy mnie to wybieranie 🤢 zdecydowanie za dużo tego

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
dokładnie 🙂 🙃 idzie zgłupieć heh , Fajny ten zestaw Mariolka i wsumie bardziej się opłaca bo ma 11 części 🤪 muszę pomyśleć i mojego zaciągnąć do kompa niech ogląda i pomoże hehe 😉

ja już nowych nie oglądam, chyba że Wy coś wrzucacie, bo już męczy mnie to wybieranie 🤢 zdecydowanie za dużo tego

a tamtą zamawiałaś na zmianę ?? ja też okropnie nie zdecydowana jestem , jak kupowałam szczotkę do butelek to był problem bo nie wiedziałam czy zieloną czy niebieską buhahahaha 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
Ciuszki przepiekne,nie moge sie napatrzec na taka jakby polarowa bluze dla kilkumiesieczniaka z milusiego materiału z kapturkiem i uszkami 🤪 wszystkie maja metki i wieszaki.
Bylam w laboratorium,musiala mnie zas dwa razy kłóć bo mam takie liche zyły. Sniadanko juz wszamane,ide rozwiesic pranie i biore sie za sernik. Jakas taka nakrecona teraz jestem 🤪

• Mamusia
Jestem już po ginie 🙂
Najpierw miałam ktg, słuchałam swojej małej Rybki 🙂, zapis prawidłowy 🙂 🙂 🙂za miesiąc znów słuchamy i tak już do końca 🙂

później na samolot-szyjka zamknięta, dno macicy 2 palce nad pępkiem.... co oznacza, że wszystko oki 🙂

łożysko prawidłowe 🙂

następnie usg- Gabrysia przytyła od ostatniego razu, waży teraz 860 g 🙂 🙂 z czego wynika, że jej orientacyjna waga w 40 tyg to będzie około 3200 🙂 Niestety nie chciała zapozować do fotki (dla tatusia), mimo różnych zabiegów zasłoniła się łapkami i koniec, ale znów pooglądałam sobie ją w 4D 🙂, -uparta po Mamusi 🤪 🤪

a ja przytyłam 6 gram od ostatniej wizyty 🙂 🙂

za miesiąc robimy badania doplerowskie (czyli jeszcze raz te wszystkie przepływy)

Wszystko przebiega wzorcowo, mogę się kąpać w jeziorkach, basenach itp 🙂

Na następną wizytę morfologia i glukoza z krwi+mocz!
JESTEM MEGA SZCZĘSLIWA 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Siema mamuski ....
Ja juz po badaniach .....Duzoooo ludzi było , ale dałam rade hihi ......Laska siedziała obok mnie tez w ciązy ....i mowie do mnie ....o TY tez w ciązy ...ja ze tak .....a ona na mnie patrzy i mowi z którym dzieckiem , a ja ze pierwsze .....a ona usmiech dnia ( bez zębów, młodsza ode mnie .....) a ja ha ha 🙂 🙂 🙂ha 🙂 🙂 z 6.....kopara mi opadła .....szok ...szok ....szok...Wiecie co szkoda mi tych biednych dzieci .....ona z jakies wioski , nogi brudne , dzinsy na tyłku i jakas na długi rekaw poplamiona bluzka .....szok ....i ona usmiech dnia z 6 dzieckiem w ciązy.....