Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Laski wiecie co Wam powiem , przysneło mi sie tak czekałam na sms od Asika ze przysnełam ...toc to szok ....jak mi napisała to piła kawe ze swoim Kocurkiem , mowiła ze jej sie brzuszek spina , ale jest lepiej ....moze juz do nas dotarła ....przepraszam ale tak to jest jak sie lezy to w pewnym momencie człoweika zmuli....

hhahahahaaha 🙂jestem Kochana :*
Dziekuje Wam za troski 🙂 😘 😘 😘 😘 Ja nie zAwasze Was nadrabiam ,bo szkoda mi calego dnia 😁 😁 😁 😁 😁
a co tam u Izy ktos wie???Anulka nasza (co to taki niejadek 😉 😉 😉 😜) tez chyba sie nie odzywala dawno... 🥴

O Izie wiem to, co wczoraj mi napisała, że może dziś wyjdzie....ale żadnych newsów nie mam. A Ania faktycznie ucichła,dziś chyba jej jeszcze nie bylo... 😮

a moze przez te kilka dni diety oslabla nam kobitka....i zbiera sily ogałacajac lodowke 😁 😁 😁 powroci jak nabierze mocy 🤪

hhihhiihhihihhi całkiem możliwe!
A swoją drogą to faktycznie, koniec miesiąca się robi a tu wszystkie wrześniówki w dwupaku 🙂 Pażdziernik już zaczął rodzić, a u nas cisza! Aż wstyd w sumie! Ciekawe, która ruszy pierwsza...

heheheh Wrzesien solidna paka -zakorkowane jak cza!!!! 😁 😁 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agatka u mnie 26dni,a u Ciebie ino 25..... 🤪

No dokładnie,ja tylko czekam na 30 sierpnia co by iść do gina, sprawdzić czy Gabi ma wagę dobrą,a potem niech się dzieje co chce 🙂 Chociaż coś zaczynam czuć, że jej aż tak się nie spieszy,jak myślałam... 🤢 bo obstawiałam 4 września,a ona chyba później jednak wyskoczy...z resztą zobaczymy! Byle do końca sierpnia siedziała w brzussiu 🙂

AsiulkaZG83 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=QAC9KItZbSo

Mi się ona podoba w teledysku w tej krótkiej ciemnej peruce, widać, że to jej naturalny kolor, trochę szkoda że się farbuje...

Leer napisał(a):
dobra zrobiona i moge isc do ginka na wizytę hehe 😁
dzisiaj zrobie sobie zdjęcie - ostatnie jak wyglądam w 40tc 🤪 jak kluseczka 😜
no jabłecznik nie działa ;/ 🥴
🤪 🤪 🤪 🤪 a to do ginka taka wyszprycowana lecisz 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
no no fajny musi byc hihi lec i sie fotografuj,a potem na forum wywal 🤪 😘

wrocilam z zakupow heh no powiem wam ze skusilam sie na bodziaki z dlugim rekawkiem te najmniejsze bo akurat ich mam malutko a tak to do szpitala bede miala 🙂 no i pizamke dziecieca tez ta najmniejsza bo fajnie ze odpinana jest po calosci akurat takie cos sie przyda bo mala szybko sie przebierze 🙂 te rozmiar 62-68 duze mi sie wydawaly wolalam mniejsze wieksze jak co pozniej sie dokupi 🙂 teraz mam 6bodziakow 56 i teraz jestem zadowolona ze to mi wystarczy 🙂

ale mialam przygode po drodze zalozylam buty ktorych dlugo nie nosilam niskie baleriny i tak mnie noga bolala myslalam ze nie dojde poszlam do apteki kupic plastry a pani mi je za darmo dala heh szok a jak wracalam taka mila babcie spotkalam cala droge mi nadawala ale mi dzieki niej droga szybciej do domu zleciala jak widac sa jeszcze mili ludzie na tym swiecie 🙂

Nie wytrzymalam naskrobalam do Any ..otoz jest z siostra na sali weselnej hihi -dogladaja co i jak 🙂potem leca do Lidla na promocje 🤪 🤪 🤪nozki Jej puchna ,ale ma sie dobrze ,tylko apetyt niedopisuje... 😮

• Mamusia
Ja tez po zakupkach,a raczej mój tatko jest na sanatorium i że ma blisko Lidl to pędzi rano obkupic wnusie 😆ten to ma dopiero frajde 😁 wiem że kupił małej kocyk a co z resztanie chciał mi powiedziec 😲 ja się dziś chyba przejade do szpitala na ktg luknąc na te skurcze o co biega strasznie mnie katarzyna napier*********i nogi mam jak dwie banie 😮 mam nadzieję ze moja kumpela bedzie na dyżurze to na mnie luknie .

• Mamusia
heee a ja próbuję do was napisać już od ok 10 ale nie dałam rady 😁 😁
no więc po wizycie dowiedzialam się że jeszcze dzisiaj na pewno poleżę ale może jutro mnie wypuszczą.
Oczywiście od lekarzy nic konkretnego się nie dowiedziałam ale z tego co gadali między sobą to wnioskuję że mała w miare pozytywnie znosi to moje choróbsko bo wszystkie badania jakie robili były ok.
Ja po tych lekach i kroplówach też jakoś już funkcjonuję nie żeby całkiem przeszło ale teraz da się z tym żyć.
nie mogłam napisać bo najpierw mnie wzieli na usg. później ktoś do mnie dzwonił,później dostałam kroplówe i było mi słabo więc sobie poleżałam i odebrałam jakieś 5 telefonów 😮 jak na dworcu normalnie 😁
Zaraz będzie obiad...a później mama moja przyjedzie.
Ha wogóle co ona wczoraj odwaliła.Odstawiła mnie do szpitala no a że miała trochę czasu do autobusu to poszła do lumpa i kupiła jakieś 6/7 par spodenek dla ali....mówi że poszła beze mnie bo ja na nią krzyczę że za dużo wydaje 😁

jasna281288 napisał(a):
ale mialam przygode po drodze zalozylam buty ktorych dlugo nie nosilam niskie baleriny i tak mnie noga bolala myslalam ze nie dojde poszlam do apteki kupic plastry a pani mi je za darmo dala heh szok a jak wracalam taka mila babcie spotkalam cala droge mi nadawala ale mi dzieki niej droga szybciej do domu zleciala jak widac sa jeszcze mili ludzie na tym swiecie 🙂

znam ten bol Kochana...wspolczuje obtarcia 🤨
a ludzie niekiedy sie zdarzaja mili 🙂dzieki Bogu , 🤪

szotka napisał(a):
heee a ja próbuję do was napisać już od ok 10 ale nie dałam rady 😁 😁
no więc po wizycie dowiedzialam się że jeszcze dzisiaj na pewno poleżę ale może jutro mnie wypuszczą.
Oczywiście od lekarzy nic konkretnego się nie dowiedziałam ale z tego co gadali między sobą to wnioskuję że mała w miare pozytywnie znosi to moje choróbsko bo wszystkie badania jakie robili były ok.
Ja po tych lekach i kroplówach też jakoś już funkcjonuję nie żeby całkiem przeszło ale teraz da się z tym żyć.
nie mogłam napisać bo najpierw mnie wzieli na usg. później ktoś do mnie dzwonił,później dostałam kroplówe i było mi słabo więc sobie poleżałam i odebrałam jakieś 5 telefonów 😮 jak na dworcu normalnie 😁
Zaraz będzie obiad...a później mama moja przyjedzie.
Ha wogóle co ona wczoraj odwaliła.Odstawiła mnie do szpitala no a że miała trochę czasu do autobusu to poszła do lumpa i kupiła jakieś 6/7 par spodenek dla ali....mówi że poszła beze mnie bo ja na nią krzyczę że za dużo wydaje 😁
😁 Mamusia w akcji! 🙂Lepiej ze sie interesuje niz miala by miec to serdecznie 🤪 🤪 🤪 dobrze ,ze Ala to silna dziewoja ,po mamusi 🙂

najgorzej dla mnie jest stac w kolejce, gdzie nie gdzie to puszcza ciezarna ale w wiekszosci to czekac trzeba tak sie wtedy denerwuje tym staniem ze masakra...raz nawet zakupy zostawilam i poszlam gdzies indziej bo kolejka za duza byla heh

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Dziewuszki ,przyszla mi ta koszula do karmienia i Wam powiem ,ze bardzo fajna ,takze szczerze polecam 🙂

mi tez 🙂aczkowiek kolor błekitnyto nie jest bo raczej przytłumiony niebieski ale mi sie podoba i koszulka fajna 🙂

hihi i fajno Dorcia 🙂

Leginsik napisał(a):
pyry wstawione,musiałabym cosik poprasować..ja to wogóle dzisiaj w samej tunice hasam po domu bez majtek i staniora 😁 😎

sprawa ulatwiona dla mezusia 🙂hihi a Tesciowej nie ma ,zeby przez przypadek Twojej kukuly nie podejrzala ,wiec sielanka ,wakacje w dupalu !!! 🤪