Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja się z Tobą Iza łącze w fotelikowej "panice"
Swego czasu widziałąm na allegro wózek z fotelikiem Recaro właśnie za 1700 pln i na taką okazję właśnie czekam bo normalnie to ceny są fatalne...
Niby teściowie chcą wózek kupić a oni w sumie są przygotowani na maxi cosi - sami z tym wyskoczyli, ale jakoś Recaro mnie bardziej przekonuje.

Co do ciuszków to ja prawdopodobnie dostanę dużo od siostry męża i nie widzę nic złego w używanych ciuszkach- piszę to bo tak czytam te wszystkie wypowiedzi i tak zabrzmiały jakby to było coś złego mieć używane rzeczy.
Niezapominajcie dziewczyny, że prawdopodobnie wszystki wychowałyśmy się w ciuszkach po kuzynkach czy rodzeństwie i jhakoś nic nam się nie stało.....

Zocha nie chodzi o to że rzeczy używane nie są fajne, tylko poprostu jak kazdy z rodziny Ci kupuje to po co od kogos brac jak wiekszosc rzeczy nawet nie zdazy sie dzidzi ubrac 🙂

no tak Agata Ciebie cieszy teraz jak od kogos ciuszki dostaniesz bo biedna nie mozesz nic kupic przez te problemy ze w sklepach zle sie czujesz 🙂 a tak zawsze jakies pocieszenia 🙂

musi być dobrze ja np mam miekka szyjke i zakazany seks mam musze uwazac nie moge dzwigac itd ale slucham lekarza i wierze ze bedzie dobrze tym bardziej ze z dzidzia ok 🙂 w 14 tygodniu 8cm 🙂jak fikala na usg 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
musi być dobrze ja np mam miekka szyjke i zakazany seks mam musze uwazac nie moge dzwigac itd ale slucham lekarza i wierze ze bedzie dobrze tym bardziej ze z dzidzia ok 🙂 w 14 tygodniu 8cm 🙂jak fikala na usg 🙂

mi z początku zabronił sexu ale teraz już możemy ☺️ hi hi tylko ostrożnie i z głową 😜 i też w 13tyg5dniu już malizna była 8centymetrowa 😁

mama1815 napisał(a):
o widzicie wlasnie dlatego lepiej to zobaczyc na zywo, moja kolezanka kupila wozek przez allegro slodki boski itd ale co z tego dziecko ma juz 7msc i sie poprostu nie miesci!! ta gondola jakas wąska mała, i musieli zmienic wozek a ten chca dac nam. ale jakos wole kupic nowy sama tak samo z lozeczkiem, ubranka moge odziedziczyc bo wiadomo ze dziecko tak szybko rosnie ze szkoda kasy. ale wozek i lozeczko jest na dluzej i wole w nie zainwestowac

Mama (nie znam imienia 😉),masz racje,ja w poprzedniej ciazy mialam zamiar kupic nowy wozek,jednak dziadek bardzo chcial zaklupic....Nie3 odebralam mu tej frajdy,ale kupil uzywany od sasiada i klelam na czym swiat stoi ,gdyz okazalo sie ,ze kola odpadaly na srodku drogi ...masakra bylaq ,zmienialam wozki,potem ze spacerowkami tez klopot..
Tym razem nie dam sie zwiesc ...dziekuje uprzejmie za "zyczliwe prezenty"Wozek nowy ,a lozeczko mam po corci (co prawda kolor lososiowy...zobaczymy jak chlopiec ,kupimy inne 🙂-jest bardzo fajne,praktyczne z szuflada,wyciagane szczebelki i mozna z niego zrobic tapczanik 🙂
A wozek poki co albo coneco toledo albo bebetto Solaris -ten jakos do mnie przemawia najbardziej .. 🙂

heh to troche Aska mnie pocieszylas 🙂 bo ile mozna tylko faceta zadowalac heh 🙂 no ale nawet jakbym przez cala ciaze miala zakaz seksu to wytrzyma dla dzidzi wszystko 🙂