Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
szotka napisał(a):
Miałam wizytę wczoraj 🙂Pierwszy raz był ze mną przyszły tatuś.Ale sie cieszył nie spodziewał się że to takie fajne uczucie zobaczyć na usg maleństwo które wygląda jakby się drapało po nóżce 🙂Mówi że teraz rozumie dlaczego nie mogę się doczekać wizyt.

gratuluję cudownych przeżyc kochana,mąz pewnie bedzie teraz chodził co wizytę 🙂 🙂
tak strasznie czekamy na to nasze dzieciatko,ale okres ciąży tez jest cudowny,i jeszcze będziemy za nim tęsknić 🙂 🙂

• Mamusia
Mój S oświadczył mi sie 5 sierpnia ubiegłego roku,weszliśmy z całą rodzinką na święty krzyż (góry świętokrzyskie) i na samej górze przy masie ludzi klęknął i mi sie oświadczył,ludzie nam dookoła robili zdjęcia a on biedny klęczał i czekał kiedy powiem TAK po z tego wrażenia moja pierwszą reakcją było popłakanie się ze szczęscia oczywiście 🙂 3 miesiące później ustalilismy date slubu i zaczeliśmy przygotowania,data naszego ślubu 23 lipiec. w styczniu zaczeliśmy powoli starać sie od dziecko,miałam zawsze jakies problemy,torbiel na jajniku,nieregularny okres..więc sądziłam że to troche potrwa. dwa tygodnie później zrobiłam test i zobaczyłam upragnione dwie kreseczki 🤪

my to poznaliśmy się nad jeziorem we Wielu 🙂 trzy dni do mnie startowal heh najśmieszniejsze jest to ze jak tak przez te trzy dni zerkalismy na siebie juz cos czulam 🙂 w wodzie wariowal z jakas dziewczyna a ja juz zazdrosc czulam heh potem okazalo sie ze to byla jego kuzynka 🙂 heh mozna powiedziec ze to byla milosc od pierwszego wejrzenia 🙂 80km do siebie mielismy ale nawet km nie przeszkodzily naszej milosci 🙂

dziękuje 🙂 ciesze sie ze dzidzia bedzie to taki owoc milosci 🙂 tak to bylo tak pusto juz nudno sie robilo bo kazdy dzien byl taki sam a teraz duzo zajec przy dzidzi bedzie 🙂 dzidzia jeszcze bardziej nas do siebie zblizy 🙂 mam taka nadzieje heh bo poki co maz boi sie ze odejdzie na bok heh bo ja ciagle o dzidzi mowie czytam gazety o ciazy itd 🙂

• Mamusia
Faceci pewnie trochę się tego boją, że właśnie przez pewnien czas Maluszek będzie najważniejszy. Ale tak to już chyba jest po prostu. U nas było tak, że mój chciał dziecko jeszcze przed ślubem, a ja jakoś nie byłam gotowa (mimo, że jestem o rok starsza od niego).A teraz czułam że już chcę, tzn czułam już wcześniej,ale niestety pierwsza próba zakończyła sie poronieniem w czerwcu.

• Mamusia
My poznaliśmy się 7 marca 2007,dzień przed dniem kobiet.Czyli w marcu mineły 4 lata razem 🙂
A i tez jak któraś z was poznaliśmy sie przez internet,i obalam teorię że przez internet to tylko przelotne znajomości można zawierać,jak widać to nie prawda 😁 😁

• Mamusia
Ja ze swoim to w czerwcu 6 rok będę świętować też był moim pierwszym i jedynym.Miałam 16 lat jak się zeszliśmy.No i ta dzidzia trzy dni po zaręczynach 🙂Ciekawe co wydarzy się na czas ślubu.Niestety jest to nieokreślona przyszłość...

• Mamusia
hej my z moj G w 24 maja bedzie 3 lata jak się poznaliśmy, zaręczyliśmy się po 5 miesiącach w pażdzierniku. Nie ustaliliśmy daty ślubu,było trochę burzliwie, kilka "separacji" najpierw ja później on nie był pewien. Ale Od roku prawie mieszkamy razem. Moj G powtarzał jjednak ze jak będziemy pewni to dopiero ustalimy datę ślub. Była mowa o sierpniu tego roku raczej jak ja studia skończę. No ale po dwoch mies z moim niereguralnym cyklem zmajsterkowalismy jak to Moj mowi "małego Ludzia". Co owocuje przyśpieszeniem ślubu.Już tak niedługo 🤪

właśnie słucham piosenke Pauli "Od dziś" i przypomina mi sie jak na ślubie dla męża to zaśpiewałam wszyscy goście płakali 🙂 taka piekna jest ta piosenka na ślub idealna 🙂