Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
http://allegro.pl/bezprzewodowy-monitor-oddechu-respisense-2-baterie-i1538423350.html
to przykładowy monitor oddechu
Trochę sporo kosztuje, dlatego się zastanawiam. Przed monitorami jakoś sobie radzono... A z drugiej strony tyle stresu mniej...
chyba pora chrapu, chrapu... dobranoc 🙂

• Mamusia
malstep napisał(a):
gratulacje zaręczyn madzia
jak to fajnie,ja z moim mężem zaręczyłam się w pół roku po tym jak się poznaliśmy,w grudniu 2007,a w lipcu 2009 byliśmy już małżeństwem 🙂 🙂 😆 😆

u mnie tak samo 🙂 po pół roku znajomości sie zareczylismy w walentynki 2007 a w lipcu 2008 bralismy slub 🙂

jastin203 napisał(a):
A to juz było dawno 😁 myślałam że nowe dobre wiadomości 🙂

Jestesmy w ciazy 🤪,ot cosie stalo!GRATULACJE !!!!Dla nas wszystkich kobitki 🙂 😁 😎 😘

mariola-s napisał(a):
Monitor oddechu kontroluje oddech maluszka, kontroluje tzw. łóżeczkową śmierć noworodka. Daje znać, gdy maluszek przestaje oddychać

Mariola ,ja nawet nie chce o tym slyszec..Powiem Wam dziewczyny ,ze nawet jak w wiadomosciach pokazuja tyle dramatycznych rzeczy,chorob,albo problemow ciezarnych z plodem to ja przełączam poprostu na inny kanał....Nie chce sluchac zlych rzeczy,bo bym sie nakręcała...mysle pozytywnie ,bo innaczej bym oszalala 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Monitor oddechu kontroluje oddech maluszka, kontroluje tzw. łóżeczkową śmierć noworodka. Daje znać, gdy maluszek przestaje oddychać

Mariola ,ja nawet nie chce o tym slyszec..Powiem Wam dziewczyny ,ze nawet jak w wiadomosciach pokazuja tyle dramatycznych rzeczy,chorob,albo problemow ciezarnych z plodem to ja przełączam poprostu na inny kanał....Nie chce sluchac zlych rzeczy,bo bym sie nakręcała...mysle pozytywnie ,bo innaczej bym oszalala 🙂

Witajcie dziewczynki i chłopaki 🙂 🙂
Asiu masz racje ja tez nie chce o tym słyszec w nocy nie mogłabym spokojnie zasnąc tylko bym nasłuchiwała czy jest wszystko ok.Syn mój nie miał żadnego monitoringu wiec teraz też przeżyjemy bez niego. 🙂 🙂

• Mamusia
Hej. W Łodzi póki co ładnie, ale zapowiadają, że w ciągu dnia to się zmieni. Stąd pewnie te zmiany ciśnienia. Mnie też bolała głowa, ale w nocy. Teraz na szczęście przeszło.
Ja w sobotę poczułam wyraźne kopniaki od mojego Maleństwa i miałam nadzieję, że tak już będzie codziennie, a tu niestety... 😞 od tamtej pory cisza