Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leer napisał(a):
tak , mamy date na 4 czerwca, a co do sukni to jest ciężko bo mam brzuch wystający naprawdę, do tego jestem wysoka , i mam szerokie ramiona;/ ciężko, ale mam pomysł w głowie i pewnie będzie dobrze, musi.

To szycie jest chyba najlepszym pomysłem, przynajmniej suknia bedzie dopasowana i pięknie będzie podkreślać brzucholek 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Leer napisał(a):
tak , mamy date na 4 czerwca, a co do sukni to jest ciężko bo mam brzuch wystający naprawdę, do tego jestem wysoka , i mam szerokie ramiona;/ ciężko, ale mam pomysł w głowie i pewnie będzie dobrze, musi.

To szycie jest chyba najlepszym pomysłem, przynajmniej suknia bedzie dopasowana i pięknie będzie podkreślać brzucholek 🙂
na pewno będziesz ślicznie wyglądać w swojej wymarzonej kiecce 🙂Będziemy oczekiwać zdjęć 🙂

• Mamusia
Leer napisał(a):

a tak na marginesie to piękna data my 4 czerwca obchodzimy rocznicę ślubu 🙂 powodzenia w przygotowaniach to przepiękny dzień 🙂

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Leer napisał(a):

a tak na marginesie to piękna data my 4 czerwca obchodzimy rocznicę ślubu 🙂 powodzenia w przygotowaniach to przepiękny dzień 🙂

a 4 czerwca urodziła się moja mama 🙂

niedługo Wam wrzucę przepis na kapustę białą na słodko - własnie mi się gotuje na obiad 🙂

• Mamusia
też bym sobie poszła na weselicho jakieś!!Ja mam ślub i wesele moich przyjaciół na początku września i zastanawiam się co zrobić z tym fantem. Obawiam się, że mogę nie dać rady na ostatnich nogach,a głupio przyjść na wesele na godzinę czy dwie ( w końcu oni za to płacą), więc chyba zrezygnuję i pojedziemy tylko na ślub-wydaje mi się, że to wyjście będzie najlepsze. Ale teraz, póki jeszcze dałabym rade to chętnie bym popląsała na jakimś weselu 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Witam brzucholki! Dzisiaj z rana przeżyłam koszmar... wstałam jak co rano do pracy, siusiu a tu patrzę na papierze blada krew, takie plamienia słabe...
Zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać. Dobrze że mąż akurat przyjechał z nocki to mnie zawiózł. Lekarz zrobił badanie, usg, stwierdził że to może być przez nadżerkę lub mięśniaka, przy okazji okazało się ze mam nisko łożysko. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze. Przepisał mi luteinę i do środy mam leżeć. Narazie w domku, jakby dalej były plamienia to już wypisał mi skierowanie na oddział... narazie plamień dalszych nie mam, więc mam nadzieję że się obejdzie i wszystko będzie ok. Ale miałam stracha, jeszcze teraz jestem rozdygotana.
Dopiero jak wyszłam z gabinetu spytałam się o płeć, ale lekarz nie zaglądał między nóżki. Trudno, nie to się wtedy liczyło...

Ojej jak sobie pomysle ile nerw miałaś z samego rana to....... ae dobrze ze juz wiesz ze z dzidzia ok i pamiętaj nie przemęczaj się i jeśli tylko możesz wykorzystuj wszystkich dookoła do pomocy 🙂bo potem myslę ze wszyscy będaą bardziej na dzidzi skupieni niz na Tobie echh

• Mamusia
Agamu napisał(a):
też bym sobie poszła na weselicho jakieś!!Ja mam ślub i wesele moich przyjaciół na początku września i zastanawiam się co zrobić z tym fantem. Obawiam się, że mogę nie dać rady na ostatnich nogach,a głupio przyjść na wesele na godzinę czy dwie ( w końcu oni za to płacą), więc chyba zrezygnuję i pojedziemy tylko na ślub-wydaje mi się, że to wyjście będzie najlepsze. Ale teraz, póki jeszcze dałabym rade to chętnie bym popląsała na jakimś weselu 🙂

No na początku września to już spore ryzyko i co Ty z tego wesela uzyjesz -myślę ze niewiele.....Właśnie szkoda i ich kasy i raczej też waszej bo coś trzeba kupić albo wsadzić w koperte 🙂a na ślub jak będziesz czuła sie dobrze i na siłach to jak najbradziej 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):

ja mam wesele kuzynki meza 3 września, bedzie wypasione. No i niestety odmówimy, bo przecież zapraszają wcześniej i wcześniej trzeba dać znać, bo to niemałe koszty. Wiadomo mam termin na 7.09, ale nigdy nie wiadomo - 2 tyg są ruchome, więc odmówimy, bo albo będę juz po porodzie albo przed... zawsze też mogłabym z parkietu prosto na porodówkę trafić hihi
Z tym leżeniem to chyba się wykończę, bo nie umiem tak bezczynnie... zaraz bym coś porobiła.. ale jak mus to mus, wszystko dla maleństwa 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):

No na początku września to już spore ryzyko i co Ty z tego wesela uzyjesz -myślę ze niewiele.....Właśnie szkoda i ich kasy i raczej też waszej bo coś trzeba kupić albo wsadzić w koperte 🙂a na ślub jak będziesz czuła sie dobrze i na siłach to jak najbradziej 🙂
Tak myślę, że zrobimy właśnie 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):

ja mam wesele kuzynki meza 3 września, bedzie wypasione. No i niestety odmówimy, bo przecież zapraszają wcześniej i wcześniej trzeba dać znać, bo to niemałe koszty. Wiadomo mam termin na 7.09, ale nigdy nie wiadomo - 2 tyg są ruchome, więc odmówimy, bo albo będę juz po porodzie albo przed... zawsze też mogłabym z parkietu prosto na porodówkę trafić hihi
Z tym leżeniem to chyba się wykończę, bo nie umiem tak bezczynnie... zaraz bym coś porobiła.. ale jak mus to mus, wszystko dla maleństwa 🙂
Leż Mariolcia i nie kombinuj 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Witam brzucholki! Dzisiaj z rana przeżyłam koszmar... wstałam jak co rano do pracy, siusiu a tu patrzę na papierze blada krew, takie plamienia słabe...
Zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać. Dobrze że mąż akurat przyjechał z nocki to mnie zawiózł. Lekarz zrobił badanie, usg, stwierdził że to może być przez nadżerkę lub mięśniaka, przy okazji okazało się ze mam nisko łożysko. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze. Przepisał mi luteinę i do środy mam leżeć. Narazie w domku, jakby dalej były plamienia to już wypisał mi skierowanie na oddział... narazie plamień dalszych nie mam, więc mam nadzieję że się obejdzie i wszystko będzie ok. Ale miałam stracha, jeszcze teraz jestem rozdygotana.
Dopiero jak wyszłam z gabinetu spytałam się o płeć, ale lekarz nie zaglądał między nóżki. Trudno, nie to się wtedy liczyło...

Ojej jak sobie pomysle ile nerw miałaś z samego rana to....... ae dobrze ze juz wiesz ze z dzidzia ok i pamiętaj nie przemęczaj się i jeśli tylko możesz wykorzystuj wszystkich dookoła do pomocy 🙂bo potem myslę ze wszyscy będaą bardziej na dzidzi skupieni niz na Tobie echh

hej Brzuchole 🙂 Mariola-s nic się nie martw będzie napewno oki! dobrze że tak szybko zareagowałaś , teraz dużo odpoczywaj kopytkami do góry 🙂
Ja wytargałam laptopa na ogród bo pogoda cudowna 😁 , badania rano zrobiłam ale bez żadnego zamieszania 😜

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Jejus jaka ja dzis w nocy (a w zasadzie nad rankiem 3:30)bylam napalona ochocho...Moj biedak spal jak zabity,a ja go trące jak nie nozka ,to smyrne pazurkiem ,tule sie i łasze 😜 ....a ten dal buzi i spi 😮
Ale nie nie nie...nie poddalam sie 😎Biedak nie mial pojecia co sie dzieje .. 😮 🙃Ochoczo go zaatakowalam iaz sie wkoncu rozbudzil 😉Takze oczy na zapalkach 🤪
A jeszcze do niedawna seks byl dla mnie obojetny,a wrecz wogole nie potrzebny .. ☺️
Wkoncu wracam do formy 🙂Pulchna ,bo pulchna ,ale jaka goraca i jurna hahahhahaha 😁 😉 😜 Asik mialas racje ,ja tez im grubsza tym bardzej otwarta na wyczyny hahahaha
A smialam sie z Was ,ze snia sie Wam po nocach cuda na kiju ,a tu dzis mnie obudzil ow sen i byly tego skutki 😁

Ja tez tak często gęto robie ze swoim jak mi się che to potrafie obudzić go w środku nocy o północy 🤪tyle,że ja od popczątku ciąży mam chcice na seks ani razu nie poczyłam niechęci do figielków 😜może dlatego,że ja nie miałam żadnych mdłości i ogólnie czułam się dobrze od poczatku ciąży 🙂Ale jak patrze teraz na swoją "Katarzynę"he he to pulchna jak kajzerka 😁 😁

🤪 że też Ci się tak w środku nocy zachciało 😜 hahaha mój by na pewno też się nie obudził chyba że bym już na nim siedziała i go brzucholem dociskała haha ma taki twardy sen skubaniec , a z "katarzyna" to coś jest faktycznie bo mi się też pulchniejsza wydaje 😮 😁

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
dziękuję za słowa otuchy, musi być dobrze, nie można myśleć inaczej. dobrze że jest laptopik 🙂 szkoda że nie mogę wyjść a taka pogoda ładna 🙂 śledzicie ślub kate?

mi jest nie dobrze że jak słyszę o tym ślubie więc nie patrze nawet na ten cyrk 😠