Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja też cos tam dostane i to sporo bo łóżęczko,waneinke ze stojakiem i przewijakiem różne maty grzechotki pościel -funkiel nówke nie śmigane i takie jeszcze tam pierdoły .Ponoć ciuszki tez będę miała ale co i ile to jeszcze dokładnie nie wiem.Fizycznie nic nie mam.....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Mariolcia dla Twojej Maji znalazłam cos takiego http://allegro.pl/kaftanik-kolorki-bawelna-kaftaniki-r-62-promocja-i1576833042.html

Super, jak będzie mała - żółty kaftanik, jak mały - zielony. Już sobie stronkę zapisałam 🙂 widzę że gościu na mnie zarobi, bo my też sami musimy wszystko kupić, może jeszcze rodzice dołożą do wózka, moi napewno a jak z teściami to nie wiem jeszcze. Więc wydatków ogrom

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
dziewczyny czy to nie jest boskie http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1578443751

Słodkie... Ja kilka lat temu jeszcze jak wróble nie krakały o mojej ciąży kupiłam na szmatkach jednoczęściowy dresik królika z uszami na kapturze i ogonkiem. Zakochałam się i kupiłam. Teraz nie mogę się doczekać by ubrać w niego pociechę 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
http://mamaija.pl/index.php?ProductID=1648&Model=28483

tej firmy wózki są w urzyciu rewelacyjne i taki mi sie teraz marzy

Ładniutki wózeczek, tylko jak dla mnie - taka śmieszna ta "siatka" na dole. My się już zdecydowaliśmy na x- landera xa (3 w 1). Ale zakup dopiero gdzieś w lipcu.

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Właśnie zjadłam ciacho.... chyba maluszkowi posmakowało bo zaczął fikać 🤪

Moje ciacho stoi w lodówce i czeka az mąz je zje , bo ja niestety od paru dni mam taka zgage ze szok.... 🤪 🤪 🤪Wypiłam dzisiaj z 1.5 l mleka i mi pomogło ale jesc nic nie bede zeby znowu sie nie zaczeło

• Mamusia
letka82 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

Czekając aż mi chleb wystygnie, bo dopiero wyjęłam z piekarnika wciągnęłam pół paczki muesli na sucho. Ale mi teraz słodko w buzi.

Lubię cini minis (czy jakoś tak) nieraz zjeść samo a nie z mlekiem, też słodkie 🙂 To Ty niezła gospodyni jesteś skoro chlebek sama robisz 🙂 zjadłabym taki cieplutki, świeżutki mniam

• Mamusia
letka82 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

Czekając aż mi chleb wystygnie, bo dopiero wyjęłam z piekarnika wciągnęłam pół paczki muesli na sucho. Ale mi teraz słodko w buzi.

Taki chleb własnej roboty miód w gębie ....Jadłam na swieta u kolezanki razowy dziewczyny po prostu zajebisty 🙂 🙂 🙂