Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

letka82 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
tak sobie mysle ze tak milo bedzie jak tatus pierwszy raz przyjdzie zobaczyc coreczke a tam jakis fajny napis na spioszkach zobaczy

Wzruszy się i bez napisu 😁

no ale milo mu bedzie ,Madziu przefajny masz pomysl 🤪 🤪

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

letka82 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
kurcze ale dla dziewczynki sie nie zrymuje 😞

Tato, szykuj na kosmetyki kaskę- taką masz laskę 🙂

zajebiscie ! 😁 😁 😁 😁

mariola-s napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
prosto z brzusia- do Tatusia 🙂

To jest to 🤪

Albo jak wolisz "Prosto z brzusia- dla Tatusia" ,chyba najlepiej ,krotko i na temat 🙂

mgrzedzicka napisał(a):
haaaa mamy to 🙂 co kilka glow to nie jedna, super

😎 🙂polecamy sie na przyszlosc 🙂Zapisz to Madziu ,moze i my skorzystamy,tylko ja nie umam wyszywac ... 😮

• Mamusia
Jeju dziewczyny poszłam sie położyć na trochę przez te stresy później mój przyjechał i nie miałam czasu usiąść do kompa i znowu tyle stron do nadrabiania...
Z tej waszej rymowanki to sama chyba skorzystam o ile wszystko będzie dobrze 🙂

hej dziewczyny jestem..
nie mam dobrych wieści 😞
przytyłam już 9 kilo i idzie to w zastraszającym tempie.. lekarz nic nie powiedział ale ja czuje sie z tym fatalnie..
druga zła wiadomość jutro mam skierowanie na badanie do szpitala wątroby... odnośnie tego swędzenia ciała co wam pisałam , lekarz mówi że może to nic , ale mysli że to wątroba 🤢
moje maleństwo nie pokazało płci , nic prawie nie pokazało bo najadło sie bardzo i miało rozdęty brzuszek i w poniedziałek jak wrócę do niego z wynikami wątroby musi zbadac je jeszcze raz.
i kolejna zła wiadomość jest taka że muszę leżeć cały czas;( dziecko napiera główką na szyjke i jak sie to nie zmieni to do szpitala 😞 i co z moim ślubem 🤢
mam za wysokie cisnienie i powiedział że to przez nerwy. Bomba normalnie. ogólnie lipa 😞

• Mamusia
szotka napisał(a):
Jeju dziewczyny poszłam sie położyć na trochę przez te stresy później mój przyjechał i nie miałam czasu usiąść do kompa i znowu tyle stron do nadrabiania...
Z tej waszej rymowanki to sama chyba skorzystam o ile wszystko będzie dobrze 🙂
bedzie dobrze, nie mozesz inaczej myslec!!! Ale pomysly zajebiste

Agamu napisał(a):
Mówiłam że WRZEŚNIÓWKI SĄ NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 i potwierdza się na każdym kroku 🙂
😁 😎 😜
NO BA ,EKSTRAKLASA JEST JUZ NASZA !!!!HEHEHE 😎 😎 😎

• Mamusia
Leer napisał(a):
hej dziewczyny jestem..
nie mam dobrych wieści 😞
przytyłam już 9 kilo i idzie to w zastraszającym tempie.. lekarz nic nie powiedział ale ja czuje sie z tym fatalnie..
druga zła wiadomość jutro mam skierowanie na badanie do szpitala wątroby... odnośnie tego swędzenia ciała co wam pisałam , lekarz mówi że może to nic , ale mysli że to wątroba 🤢
moje maleństwo nie pokazało płci , nic prawie nie pokazało bo najadło sie bardzo i miało rozdęty brzuszek i w poniedziałek jak wrócę do niego z wynikami wątroby musi zbadac je jeszcze raz.
i kolejna zła wiadomość jest taka że muszę leżeć cały czas;( dziecko napiera główką na szyjke i jak sie to nie zmieni to do szpitala 😞 i co z moim ślubem 🤢
mam za wysokie cisnienie i powiedział że to przez nerwy. Bomba normalnie. ogólnie lipa 😞
Nie denerwuj sie, bedzie dobrze, mi mowili ginekolodzy ze nigdy nie bede mama a jestem w ciazy, wiec u Ciebie tez bedzie dobrze, trzeba wierzyc w to i nie denerwuj sie bo maluszek to czuje tak samo jak pelen pecherz, raz tylko sie zdenerwowalam i tak strasznie zaczela kopac ze szok, bedzie dobrze

szotka napisał(a):
A mój mi znowu przez ramię czyta....będę się niedługo zbierac bo muszę się spakować no i sporo leżę bo mnie brzuch ze stresu pobolewa.

wypoczywaj kochana i daj nam jutro znac przez szanownego malzonka 🙂Bedziemy Wam kibicowac i trzymac kciuki 🙂Pamietaj kochana -jestesmy jak rodzinka brzuchatych wrzesniowek i bedziemy sie wspierac na dobre i zle -chcesz czy nie!!! 🙂buziaki wez sobie nospe i spij smacznie 😘 😘