Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

czarna79 napisał(a):
A jak jest własnie z tym znieczuleniem ....Ciekawe czy Kamiska cos sie dowiadywała, bo ona tez z Olsztyna ......Trzeba płacic czy nie .....A Wy brałysci??????Dorcia to chyba nie bo ona z 9cm juz do szpitala trafiła a to chyba do 4 cm rozwarcia daja ...

zadnego znieczulenia nie mialam...ale ponoc dziecko po zewnatrzoponowym jak na haju sie rodzi..niemam pojecia ile w tym prawdy 😮

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja o szkole myslalam tak w sierpniu a raczej w polowie bo to trwa 5 tyg ae jak bym poszla to raczej z ciekawosci jak to tam jest bo cos niecos pamietamz pierwszego porodu 🙂

A nie bedziesz miala czasu na Brzuszka 😠
Ja w pierwszej nie chodzilam i teraz tez ,bo mi nie podrodze,ale bym chciala nawet ...kurcze slyszalam cos o internetowej szkole rodzenia...

ta szkola jest Kochana tylko 2x w tyg albo wezme poszukam szkoly przez internet 😁

ja tez 😁 i te biedra bedo smarowane oliwo jak nic!!!!

czarna79 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/

Trzeba sie tylko zarejestrowac i 11 odcinkow nas czeka .....

fajno 🤪

• Mamusia
kamiska napisał(a):
czarna79 napisał(a):
A jak jest własnie z tym znieczuleniem ....Ciekawe czy Kamiska cos sie dowiadywała, bo ona tez z Olsztyna ......Trzeba płacic czy nie .....A Wy brałysci??????Dorcia to chyba nie bo ona z 9cm juz do szpitala trafiła a to chyba do 4 cm rozwarcia daja ...

Aga nie wiem jak to jest słyszałam że nie trzeba płacić ale muszę się przejść i zapytać co i jak szczerze powiem to jeszcze nie byłam w szpitalu nie rozmawiałam z żadną położną

wiesz co moj lekarz pracuje w weekendy u Malarczyka i jak bede to sie go zapytam jak jest z tym znieczuleniem .....Tylko słyszałam ze po tym znieczulenie moze bardzo pare tyg bolec głowa......

Doris5969 napisał(a):
na temat zzo nic nie powiem bo nie mialam ale tera jak bede wczesniej rodzic to biore 😁:

tera biere jak nic haraszo 😁

Doris5969 napisał(a):
kużwa zaczeło u mnie padać mam nadzieje ze przestanie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠

No nie rob jaj ,musisz zrobic przeglad i filmik mi nakrecic jak sie uda,bylabym rada 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

No nie rob jaj ,musisz zrobic przeglad i filmik mi nakrecic jak sie uda,bylaby rada 🤪

Torebke na łeb se zaloze i jak te babcie na pokaz pojde 😁
dobra chwilowo spadam bo musze 😞

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

No nie rob jaj ,musisz zrobic przeglad i filmik mi nakrecic jak sie uda,bylaby rada 🤪

Torebke na łeb se zaloze i jak te babcie na pokaz pojde 😁
dobra chwilowo spadam bo musze 😞

MOherowy beret na głowe i zdjęcia pykaj ..... 🤪

• Mamusia
Witam Kochane
Ale naskrobałyście dzis prawie 40 stron , ciężko to ndrobic ...
Dla Kasi wszystkiego najlepszego oczywiście sto lat sto lat
Ja nadal w gościach , ale ponieważ jestem od was uzależniona to musiałam zobaczyc co na brzuszku słychac ...
Imprezka na której byłam udana oczywiście tance były do 4 rano , ja no niestety zmyłam sie już o 23,00 bo czułam sie zmeczona , a jak przyszło do spania to masakra jakas wojciech zaczoł rozrabiac , serducho popierdzielałao jak szalone i po spaniu do 4 rano , ogólnie to pewnie sporo emocji było i ta głośna muzyka ...
Dziś dzionek był leniuszkowy u kuzynki na ogródku , łapałam promienie słoneczne i powiem wam na leżaczku bajka ...
Ale wszystko co dobre szybko się kończy wiec juto wracam do swojej samotni ....

karolinecka831 napisał(a):
Witam Kochane
Ale naskrobałyście dzis prawie 40 stron , ciężko to ndrobic ...
Dla Kasi wszystkiego najlepszego oczywiście sto lat sto lat
Ja nadal w gościach , ale ponieważ jestem od was uzależniona to musiałam zobaczyc co na brzuszku słychac ...
Imprezka na której byłam udana oczywiście tance były do 4 rano , ja no niestety zmyłam sie już o 23,00 bo czułam sie zmeczona , a jak przyszło do spania to masakra jakas wojciech zaczoł rozrabiac , serducho popierdzielałao jak szalone i po spaniu do 4 rano , ogólnie to pewnie sporo emocji było i ta głośna muzyka ...
Dziś dzionek był leniuszkowy u kuzynki na ogródku , łapałam promienie słoneczne i powiem wam na leżaczku bajka ...
Ale wszystko co dobre szybko się kończy wiec juto wracam do swojej samotni ....

ha ha witaj kochana,milo,ze juz jestes 🙂wypoczywaj sobie,ja to chyba tez na takie glosniejsze libacje sie bym nie nadala juz 😮

http://allegro.pl/gti-promocja-100-zl-tylko-teraz-i1586544979.html
taki woz nie drogi i ciekawy ,tylko te mniej znane firmy nie wiadomo jak sie mają troszku strach,jak myslicie? ...

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
http://allegro.pl/gti-promocja-100-zl-tylko-teraz-i1586544979.html
taki woz nie drogi i ciekawy ,tylko te mniej znane firmy nie wiadomo jak sie mają troszku strach,jak myslicie? ...

Fajny ten wozek jest ..Bardzo fajne kolory ma .....Kochana tylko musisz sie zapytac o te koła , ja kiedys wiedzialam laske jak nie mogła sobie poradzic z kołami ciagle jej sie kreciły .Nie wiem czy to były takie koła....

Karolinka dla Ciebie na powitanie i przywolanie wspomnien 🙂
http://bermudy-muzyk.muzzo.pl/
P.S dedykuje Ci jedna z moich ulubionych przebojow z jego repertuaru,na wakacjach to byl hicior
Nr3 Jedna z gwiazd
Irek daje czadu hahaha

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Karolinka dla Ciebie na powitanie i przywolanie wspomnien 🙂
http://bermudy-muzyk.muzzo.pl/
P.S dedykuje Ci jedna z moich ulubionych przebojow z jego repertuaru,na wakacjach to byl hicior
Nr3 Jedna z gwiazd
Irek daje czadu hahaha

Az bym sie pobawiła taka muzyczka tak spokojnie ......POkreciłabym dupcią .... 🙂 🙂