Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Agamu napisał(a):
Przejrzałam Wasze foty na nk. Super wyglądacie kobietki, widać że super z Was babki 🙂 🙂 🙂

Ja Was tez podejrzalam kochana 🙂i Twoje"dzieciaczki i Majeczke malutka 🤪

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Przejrzałam Wasze foty na nk. Super wyglądacie kobietki, widać że super z Was babki 🙂 🙂 🙂

Ja Was tez podejrzalam kochana 🙂i Twoje"dzieciaczki i Majeczke malutka 🤪
heehehee słodziak z niej byl i jest nadal 🙂 🤪

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
ale mnie zmuliło ... jeszcze od początku nie rzygałam a dziś mam wszystko na wierzchu ... i jak sobie rzygne to za całą ciąże 🤢 🤢 🤢 🤢 idę się obalić , może coś ulży...
o jaaa wspołczuję Asia. Obal sie, pewnie, może przejdzie bokiem 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ale mnie zmuliło ... jeszcze od początku nie rzygałam a dziś mam wszystko na wierzchu ... i jak sobie rzygne to za całą ciąże 🤢 🤢 🤢 🤢 idę się obalić , może coś ulży...

już mi się ulewa jak niemowlakowi 😮 🤢 więc nie wiem czy sobie nie pomogę paluszkami 😮 🤢 😮 🤢 MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asia19874 napisał(a):

Bidulka a co Ty jadlas??
3-m sie tam klozetu Kochana... 😘 😘 😘

• Mamusia
kamiska napisał(a):

witaj Anulka
ja miałam też takie obawy bo dopiero pod koniec 21 tyg poczułam ruchy ale takich prawdziwych ruchów i kopniaczków nie pomylisz z niczym innym na pewno (ja też sie stresowałam że długo nie czuję) ALE TO NAJPIĘKNIEJSZE JAK NARAZIE CHWILE W CIĄŻY TE KOPNIACZKI W ODPOWIEDZI NA GŁASKANIE BRZUSZKA TO COŚ NIESAMOWITEGO TAKI DIALOG MIĘDZY MAMĄ A NIUNIĄ 🙂 🤪

Mam nadzieje,że wszystko jest ok..chociaż 3 dni temu jak brzuszek głaskałam to mi pukało..a teraz ciszej już jest..dzisiaj rano Mąż przyłożył ucho do brzusia,żeby sobie posłuchać i w tym samym momencie chyba dzidzia odpowiedziała,bo dostał w ucho i ja też to poczułam dosyć mocno 🙂ale to był tylko ten jeden tak mocno,reszte to takie lekkie pukanie..26 maja mam usg(czwartek) na kase chorych,ale niewiem czy wytrzymam i czy przypadkiem nie wybiore sie wcześniej.Tylko,że u mnie taka lipa,że usg robią tylko w czwartki :| no i jak chciałabym pójśc w ten czwartek to oczywiście musze zapłać(a u mnie sie cenią nieźle).I niewiem czy jeszcze poczekać ten tydzień,czy jednak pójść w tym tygodniu.

Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

już mi się ulewa jak niemowlakowi 😮 🤢 więc nie wiem czy sobie nie pomogę paluszkami 😮 🤢 😮 🤢 MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi poki co sie ulewa ale ze spodni slonina 😁
A na serio to pomoz sobie paluszkami ,bedzie Ci lzej jak pojdzie ...

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Mi poki co sie ulewa ale ze spodni slonina 😁
A na serio to pomoz sobie paluszkami ,bedzie Ci lzej jak pojdzie ...
Asia ja jak miałam faze na rzyganie ( pięciomioesięczną)to najlepiej zjeść banana albo jogurt, bo najłatwiej wychodzą, że tak powiem...wiem to niestety z autopsji... 🤢

jestem juz po wizycie.
lekarz zalecił mi odpoczywanie tzn leżenie i siedzenie , magnez i nospę a jak to nie pomoże to mam przyjść i zapisze cos mocniejszego. Zbadał dokładnie i powiedział że wszystko pozamykane i z dzidzia jest ok. uspokoiłam sie, dobrze że pojechałam...

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
Witam wszystkie mamusie wrześniowe 😉mam termin na 24 września 😉właśnie zaczełam podczytywac wasze forum i widzę ,że super mamuśki tu są 😜
Najlepsze 🙂 Witamy i zapraszamy do nas 🙂Jak tam samopoczucie??

• Mamusia
Leer napisał(a):
jestem juz po wizycie.
lekarz zalecił mi odpoczywanie tzn leżenie i siedzenie , magnez i nospę a jak to nie pomoże to mam przyjść i zapisze cos mocniejszego. Zbadał dokładnie i powiedział że wszystko pozamykane i z dzidzia jest ok. uspokoiłam sie, dobrze że pojechałam...
No super Madzia!! Jesteś pewnie spokojniejsza teraz 🙂 To nie pozastaje nic innego jak odpoczywać 🙂

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
Dziekuje samopoczucie super 😉ale klikacie tyle stronek do przeczytania 🙃 ,że hej 😁
No my idziemy jak burze 🙂 Jak się wdrożysz to też będziesz tak śmigać 🙂 A wiesz już co będzie??

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
hihi to na pewno ale widze wy to sie juz tu znacie jak dzikie konie 😜
niestety nie wiem co bedzie w czwartek mam usg mam nadzieje ,że uda sie podejrzeć 😜
Znamy sie, znamy, bo całe dnie tu przesiadujemy hihihih ( tzn te, które są na zwolnieniu). A to Twoja pierwsza dzidzia, czy masz już jakąś pociechę??

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
niestety nie wiem co bedzie w czwartek mam usg mam nadzieje ,że uda sie podejrzeć 😜

Czesc Violcia .....
o to tak jak ja , ja tez mam w czwartek wizyte i zobaczymy czy pokaze co ma miedzy nozkami , albo wstydliwy po mamusi .... 🙂

• Mamusia
Karollka napisał(a):
no ja tez nie jestem tu non stop ale atmosfera jest fajna 🙂

tez bede miec pierwsze dziecko co laczy sie z samymi watpliowsciami 🙂 i szczesciem zarazem 🙂
No dokladnie, u mnie to samo. Radość, a z drugiej strony strach przed tym, co będzie! Chyba wszystkie tak mamy 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):

Czesc Violcia .....
o to tak jak ja , ja tez mam w czwartek wizyte i zobaczymy czy pokaze co ma miedzy nozkami , albo wstydliwy po mamusi .... 🙂
heheehehhehehe AGUŚ proszę Cię 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):

Czesc Violcia .....
heheehehhehehe AGUŚ proszę Cię 🤪 🤪 🤪 🤪

tez sie z tego smiałam jak pisałam .....ale niech Violka pomusli , ze jestem skromna baba hi hi 🤪 🤪