Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
hihi to na pewno ale widze wy to sie juz tu znacie jak dzikie konie 😜
niestety nie wiem co bedzie w czwartek mam usg mam nadzieje ,że uda sie podejrzeć 😜

Czesc Violcia .....
o to tak jak ja , ja tez mam w czwartek wizyte i zobaczymy czy pokaze co ma miedzy nozkami , albo wstydliwy po mamusi .... 🙂
heheehehhehehe AGUŚ proszę Cię 🤪 🤪 🤪 🤪

tez sie z tego smiałam jak pisałam .....ale niech Violka pomusli , ze jestem skromna baba hi hi 🤪 🤪
jeśli podczytuje te wcześniejsze wypociny nasze to już raczej tak nie myśli heheeeheeeh

• Mamusia
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
niestety nie wiem co bedzie w czwartek mam usg mam nadzieje ,że uda sie podejrzeć 😜

Czesc Violcia .....
o to tak jak ja , ja tez mam w czwartek wizyte i zobaczymy czy pokaze co ma miedzy nozkami , albo wstydliwy po mamusi .... 🙂

tez sie z tego smiałam jak pisałam .....ale niech Violka pomusli , ze jestem skromna baba hi hi 🤪 🤪
jeśli podczytuje te wcześniejsze wypociny nasze to już raczej tak nie myśli heheeeheeeh

dziękuje KOchana za opinie ..... 🤪 🤪

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Aska na pewno fikołki z Jedru , miał 1 zm ......
Dorcia biały tydzien z synem ....
Aska obejmuje PANA KLOPA....
A gdzie jest Mariolcia , juz powinna dac znac co tam , Szotka dawno nie wchodziła....i co z ZOSKA !!!!!!
nie wiem na którą Mariolcia miałsa iść na ten przegląd podwozia, ale pisała że do domu,obiad i dopiero. Więc pewnie wieczorkiem się ujawni 🙂 A o Zochę to se martwię, bo nie wiemy co z nią! Mam nadzieję że jej mąż nam coś napisze, albo ona sama (jeśli ją wypuścili już)...

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
Kochana ja juz mam 3 kobietki w domku 😆więc tak licże sobie po cichu 😜,że teraz moze sie uda i chłopczyk bedzie ale zobaczymy co bydzie to bydzie
No Wiolka to Ty już wprawiona Mamuśka-to nam tu będziesz dobre rady dawać, bo tu większość pierwsze dzieciątko będzie mieć 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):

Czesc Violcia .....

dziękuje KOchana za opinie ..... 🤪 🤪
hehehehe o żadnej z naschyba nie myśli, że my jakieś skromne czy wstydliwe 🤪 🤪 🤪 po takich gadkach to wiesz heheehehe

• Mamusia
właśnie wróciłam z małych zakupów,kupiłam podkład stay matte mousse foundation z rimmela,teraz czytam opinie i zaczynam powoli żałowac co prawda podkład powinno sie w miare umiejetnie nakładac wiec generalnie powinno sie używac kilka baz w formie musu,kremu,korektora i sypkiego pudru aby makijaz był trwalszy i nie wygladał jak maska więc sie zastanawiam czy faktycznie jest taki beznadziejny jak go opisuja czy po prostu kobiety nie umieja sie malowac ???? Troche siedze w makijażach i ogólnie wizazystki polecaja tego typu produkty,w wielu artykułach mozna znalezc info o doborze kosmetykow i "jak sie nimi obsługiwac" hmmm

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Pani Violu1976 czy pani przypadkiem nie jest fejkiem reklamujacym Mamusie.net ? bo na to wyglada 🤔

no coś Ty , przeciez jakby admin chciał to by sam to reklamował, przeciez to jego kolejny serwis.

Dziś w sumie od rana coś robię, posprzątałam chatę, przebrałam pościel i nawet sie nie zmęczyłam 😮
a z Mnie wiadomo, niby rozmawiamy normalnie ale zobaczymy jak to będzie. Nie nastawiam się że to przetrwa choć bardzo bym chciała. Liczę, że po porodzie jakoś to wszystko się ułoży i M również za maluchem będzie tak szalał jak za Grzesiem.

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Pani Violu1976 czy pani przypadkiem nie jest fejkiem reklamujacym Mamusie.net ? bo na to wyglada 🤔

no coś Ty , przeciez jakby admin chciał to by sam to reklamował, przeciez to jego kolejny serwis.

Dziś w sumie od rana coś robię, posprzątałam chatę, przebrałam pościel i nawet sie nie zmęczyłam 😮
a z Mnie wiadomo, niby rozmawiamy normalnie ale zobaczymy jak to będzie. Nie nastawiam się że to przetrwa choć bardzo bym chciała. Liczę, że po porodzie jakoś to wszystko się ułoży i M również za maluchem będzie tak szalał jak za Grzesiem.

Kasia moze sie da wszystko naprawic.....rozmowa jest najwazniejsza.....Pamietaj ze jestesmy z Toba kochana 😘

dzieczyny czy wam tez sie robi czesto slabo , ze zaraz zemdlejecie , ja ostanio z domu zaczynam sie bac wychodzic, wpierw w sklepie, ze musialam zakupy zostawic , potem na cwiczeniach , a teraz gdy jadlam .

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

wiem,ale dziwne ze pod innymi postami ta reklama sie nie pokazuje. jestem dzisiaj wrogo nastawiona do wszystkich wiec z gory sorry,ale potepiam fejkow

• Mamusia
Fashionalex napisał(a):
dzieczyny czy wam tez sie robi czesto slabo , ze zaraz zemdlejecie , ja ostanio z domu zaczynam sie bac wychodzic, wpierw w sklepie, ze musialam zakupy zostawic , potem na cwiczeniach , a teraz gdy jadlam .

Justyna jak tak małam z 2 razy .....ale to z głodu .....bo długo nie jadłam czekałam na M i czułam ze lece , ale napiłam sie wody i ok ....