Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agamu napisał(a):
A właśnie, a o wanience już myślałyście??

ja mam wanienkę 🙂 też po chrześniaku , siora mi mówiła żebym sobie kupiła stojak pod nią bo ona nie miała a kąpiąc chciało jej krzyże rozerwać po porodzie więc chyba pomyśle nad takim stojaczkiem 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
haj Laski 🙂 MALEX gratuluję syna 😁 😁 😁 same cycyki hehe , dziewczyny z dzisiejszym USG dajcie znać co i jak 🙂
co do leżaczków to ja mam upatrzony ten http://allegro.pl/lezaczek-fisher-price-cudowna-planeta-t4145-hit-i1617611245.html , osttanio na zakupach jak byłam to go oglądałam i jest super tyle że w supermarkecie 300zł 😠 😠 😠 pogrzało ich !

supaer Asik ,i nawet tanszy ...bomba 🙂

tu jest mega promocja bo normalnie jak patrzyła to w granicach 230zł na allegro a w sklepie jak pisałam wyżej 300zł 😮 😮 😮 straszna przebitka .... ale na nas żyłują

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):

ja mam wanienkę 🙂 też po chrześniaku , siora mi mówiła żebym sobie kupiła stojak pod nią bo ona nie miała a kąpiąc chciało jej krzyże rozerwać po porodzie więc chyba pomyśle nad takim stojaczkiem 🙂
No ja wląsnie też myślę nad taką ze stelażem 🙂 Kurcze chciałabym żeby był już wrzesień, żebym już miała wszystko i żeby Mała już była z nami 🙂 🙂 🙂

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
http://allegro.pl/l0539-fisher-price-lezaczek-bujaczek-3-w-1-i1598482943.html
zachiorowalam na ten lezaczek 🙂Moze macie dziewczynki wyrobiona opinie o nim?Bede chciala zakupic takowy juz niebawem 🙂Na dzien dziecka dla Olenki 🤪Tylko prosze o opinie 😘

Iza zycze dobrych wiesci 😎 🙂
Kamisia ale masz fajnie,choc wiem ,ze przeprowadzka rowna sie -dym ,ale jak na swoje wlasne to insza inszosc 🤪super -ciesze sie razem z Wami,oby te gniazdko rodzinne dalo Wam cieplo i azyl w burzowe dni 😎 😘 😘 🙂 🙂 🙂

co do tych leżaczków to fisher price ma super rzeczy tylko cenowo nie są tanie ale się opłaca bo się nic z tym nie dziej , moja siostra miała mate i zabawki z tej firmy i do dziś się trzymają jak nowe 🙂 odziedziczył je mój Tymuś 😜 Kupuj Kochana nie żałuj heh 😜 dla Oleńki wszystko 😁 🤪

Dokladnie Asiu ,radosc dziecka -bezcenne 🙂A Tymus ma super ,niech dbaja tam ciotki o mojego Ziecia 🤪

rozpieszczają jeszcze nie narodzonego a co będzie potem 🤪 🤪 🤪 u nas jak się syn siorze urodził to było istne szaleństwo heh szaleli wszyscy 😜
Ja Asiulka wcześniej patrzyłam na ten sam bujaczek co Ty 🤪widzę mamy podobne gusta heh 😎

No wlasnie ,a ten upatrzony przez Ciebier rewelacja 🤪

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):

No ja wląsnie też myślę nad taką ze stelażem 🙂 Kurcze chciałabym żeby był już wrzesień, żebym już miała wszystko i żeby Mała już była z nami 🙂 🙂 🙂

Ja też bym chciała 🙂 ale pociesza mnie fakt że już bliżej niż dalej 🙂 a teraz to mam nadzieje że już z górki zleci 😉

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
achm napisał(a):
ja to niestety nic nie mam; znajomi albo będą mieć niedługo dzidzię albo mają sporo starsze więc rzeczy do oddania brak;o tej firmie-Fisher Price to słyszałam dużo pozytywnych opinii, chyba jedyna negatywna to cena; cały czas zastanawiam czy od samego początku potrzebuję laktatora i sterylizatora; jak Wy sądzicie?

ja bym się wstrzymała z zakupem , moja siora czekała na przypływ pokarmu i nici z tego były a wszystko miała kupione ... tyle że teraz to mam ja 😁 😁 🤪 🤪 🤪 a kuzynce mąż leciał i kupował jak już urodziła także myśle że możesz śmiało poczekać 🙂

Zgadzam sie ,nie ma co na przod kupowac,bo nie wiadomo czy natura zechce bysmy karmily ...(a tego sie boje..)Jakbym karmic nie mogla to bym sie chyba zaplakala 😲
Ale cyce mam nadzieje nie od parady 😁

oj ja też strasznię chcę karmić , mam nadzieje że sie nie nastawie i rozczaruje bo bym chyba nie przeżyła tego 🤢... moja siostra miała cyce jak dzwony i zero pokarmu 😮 😮 😮 ale rozmiar nie gra roli , jak ma być to będzie 🙂

Dokladnie,a najgorsze sa poczatki..ja myslalam,ze nie dam rady,krosty pieczenie...ojojoj bylko kiepsko,jednak naczytalam sie ,ze nawet jak stan zapalny jest nalezy dziecko przystawiac jak najczesciej...czesto przystawialam,a pokarm sie produkowal.. 🙂Na samym poczatku kilka kropel siary,ale jednak czeste przystawianie czyni cuda 🙂
hehe moja tesciowa sie smiala ,zeby do ssania zatrudnic meza hahaha co by sie produkowal 😁

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
haj Laski 🙂 MALEX gratuluję syna 😁 😁 😁 same cycyki hehe , dziewczyny z dzisiejszym USG dajcie znać co i jak 🙂
co do leżaczków to ja mam upatrzony ten http://allegro.pl/lezaczek-fisher-price-cudowna-planeta-t4145-hit-i1617611245.html , osttanio na zakupach jak byłam to go oglądałam i jest super tyle że w supermarkecie 300zł 😠 😠 😠 pogrzało ich !

supaer Asik ,i nawet tanszy ...bomba 🙂

tu jest mega promocja bo normalnie jak patrzyła to w granicach 230zł na allegro a w sklepie jak pisałam wyżej 300zł 😮 😮 😮 straszna przebitka .... ale na nas żyłują

dokladnie,dodalam do obserwacji 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
zachiorowalam na ten lezaczek 🙂Moze macie dziewczynki wyrobiona opinie o nim?Bede chciala zakupic takowy juz niebawem 🙂Na dzien dziecka dla Olenki 🤪Tylko prosze o opinie 😘

Kamisia ale masz fajnie,choc wiem ,ze przeprowadzka rowna sie -dym ,ale jak na swoje wlasne to insza inszosc 🤪super -ciesze sie razem z Wami,oby te gniazdko rodzinne dalo Wam cieplo i azyl w burzowe dni 😎 😘 😘 🙂 🙂 🙂

co do tych leżaczków to fisher price ma super rzeczy tylko cenowo nie są tanie ale się opłaca bo się nic z tym nie dziej , moja siostra miała mate i zabawki z tej firmy i do dziś się trzymają jak nowe 🙂 odziedziczył je mój Tymuś 😜 Kupuj Kochana nie żałuj heh 😜 dla Oleńki wszystko 😁 🤪

Dokladnie Asiu ,radosc dziecka -bezcenne 🙂A Tymus ma super ,niech dbaja tam ciotki o mojego Ziecia 🤪

rozpieszczają jeszcze nie narodzonego a co będzie potem 🤪 🤪 🤪 u nas jak się syn siorze urodził to było istne szaleństwo heh szaleli wszyscy 😜
Ja Asiulka wcześniej patrzyłam na ten sam bujaczek co Ty 🤪widzę mamy podobne gusta heh 😎

pewnie bym zakupiła ten co Ty ale że do kompletu będę miała to obstaje przy swoim 🙂 😉 jak macałam na żywca to bardzo stabilne są także myśle że faktycznie nie ma co żałować i lepiej nawet czasami dopłacić parę złotych i kupić lepszy a trwalszy

Agamu napisał(a):
Na 2 w pytaniu na śniadanie będzie dziś o ODCHUDZANIU DZIECI W BRZUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😮 😮 😮 😮 😮 😮

oooooo fuck!!!poyebany swiat ,ze sie tak wyraze 😮 😮 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Na 2 w pytaniu na śniadanie będzie dziś o ODCHUDZANIU DZIECI W BRZUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😮 😮 😮 😮 😮 😮

oooooo fuck!!!poyebany swiat ,ze sie tak wyraze 😮 😮 😮
no pojebany i to solidnie!!!!!Zaraz powinno się zacząć!!

• Mamusia
Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
biedne, z czego te nasze maluszki odchudzać, toż to ok 0,5 kg ważą 🙂 a tłuszczyku prawie nie mają, z kości na ości
No masakra jakaś!!!

😮 😮 😮 porąbani równo .....
a w dzień dobry tvn mówią własnie że Liszowska w piątek urodziła córe siłami natury i będzie miała na imie Emma

• Mamusia
Dzień dobry. Co do wanienki to ze stelażem,bardzo wygodna i praktyczna rzecz,nie trzeba się schylać 🙂

Wizyta dzisiaj o 17,no jestem ciekawa tego usg..zobaczymy co nam lekarz powie oby dzidzia była zdrowa od rana zmienia non stop pozycje też chyba juz cos przeczuwa,oby tylko nam sie pokazała w całej okazałości ale na to wpływu już nie mamy..może tym razem będzie spokojniejsza i uchyli rąbka tajemnicy jaką ma pomiedzy nóżkami 🤪 🤪 😎

• Mamusia
Cześc dziewczyny, mam dylemat czy zadzwonic i zrobic ten termin na echo serduszka małego, nie odpisałyście mi poza jedna osobą czy wy też dostałyście skierowanie, a jak byście dostały to czy byście robiły jeżeli jest wszystko git, bo mój powiedział też, że to jest naciąganie lekarzy.

MALEXja robiłam echo serca i mimo ze u mnie nie wystepuje podwyzszone ryzyko wady to lekarz mi zalecił oczywiscie nie wykonalalm tego badania w mojej klinice bo to zdziertusy!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko w innej .Ja zrobiłam mimo ze to troche kosztuje ,jesli masz wolna kase to zrób tym badaniem krzywdy dzidzi nie robisz a i Ty bedziesz spokojniejsza ,ale jesli z kasa krucho i lekarz nie mówił ze cos sie dzieje niepokojacego z seruszkiem to nie rob tego badania.takie jest moje zdanie 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Dzień dobry. Co do wanienki to ze stelażem,bardzo wygodna i praktyczna rzecz,nie trzeba się schylać 🙂

Wizyta dzisiaj o 17,no jestem ciekawa tego usg..zobaczymy co nam lekarz powie oby dzidzia była zdrowa od rana zmienia non stop pozycje też chyba juz cos przeczuwa,oby tylko nam sie pokazała w całej okazałości ale na to wpływu już nie mamy..może tym razem będzie spokojniejsza i uchyli rąbka tajemnicy jaką ma pomiedzy nóżkami 🤪 🤪 😎

a jakie przeczucie ??? 🙂 napewno będzie wszystko oki 🙂 to już 3 wizyta dziś 🙂 będziemy standardowo na relację czekać 🙂

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

pewnie bym zakupiła ten co Ty ale że do kompletu będę miała to obstaje przy swoim 🙂 😉 jak macałam na żywca to bardzo stabilne są także myśle że faktycznie nie ma co żałować i lepiej nawet czasami dopłacić parę złotych i kupić lepszy a trwalszy

A no jasne ,a nie gowienko ,co sie zepsuje zaraz ,szczegolnie te z bajerami...
A Kami miala taki zwykly
http://allegro.pl/lezaczek-magic-colection-3-funkcje-palak-zabawk-i1599359339.html
kiedys pamietam kupilismy Jej za wiele kasy nie bylo,ja nie pracowalam ,z jednej nie za duzej pensji trza bylo zyc...,tez wtedy sobie chwalilam,ale teraz to dopiero sa bajery 🤪...
P.S wersja byla bez melodyjek i innych bajerow..najprostszy w swiecie taki ... 🤢

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Cześc dziewczyny, mam dylemat czy zadzwonic i zrobic ten termin na echo serduszka małego, nie odpisałyście mi poza jedna osobą czy wy też dostałyście skierowanie, a jak byście dostały to czy byście robiły jeżeli jest wszystko git, bo mój powiedział też, że to jest naciąganie lekarzy.

MALEXja robiłam echo serca i mimo ze u mnie nie wystepuje podwyzszone ryzyko wady to lekarz mi zalecił oczywiscie nie wykonalalm tego badania w mojej klinice bo to zdziertusy!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko w innej .Ja zrobiłam mimo ze to troche kosztuje ,jesli masz wolna kase to zrób tym badaniem krzywdy dzidzi nie robisz a i Ty bedziesz spokojniejsza ,ale jesli z kasa krucho i lekarz nie mówił ze cos sie dzieje niepokojacego z seruszkiem to nie rob tego badania.takie jest moje zdanie 🙂

hej Doris 🙂
ile takie echo kosztuję ? ja jakby mi gin kazał to bym zrobiła ... to moje zdanie

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

a jakie przeczucie ??? 🙂 napewno będzie wszystko oki 🙂 to już 3 wizyta dziś 🙂 będziemy standardowo na relację czekać 🙂

Czuje że mnie kopie mała Haneczka,ale słuchając non stop mojej teściowej i ta pewność mojego S że będzie chłopk zaczynam mieć mętlik w głowie dlatego dla swojego,ich i maleństwa spokoju chciałabym już poznac płeć dalibymi wkońcu wszyscy świety spokój hehe 🙂

• Mamusia

co do tego lezaczka !!!!!!!!!!!!to swietna sprawa moja siostra juz 3,5 roku go uzywa tzn jej córa 🙂i jest prawie niezniszczony mam nadzieje ze mała w październiku wyskoczy z niego i odda go swojemu braciszkowi bo jak nie to napewno taki zakupie 🙂Firma jest bardzo dobra ja mam mate tej firmy jeszcze po Kubie i napewno bede jej uzywac i przy drugim dziecku 🙂

Leginsik napisał(a):

powodzenia Legins 🤪

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

Czuje że mnie kopie mała Haneczka,ale słuchając non stop mojej teściowej i ta pewność mojego S że będzie chłopk zaczynam mieć mętlik w głowie dlatego dla swojego,ich i maleństwa spokoju chciałabym już poznac płeć dalibymi wkońcu wszyscy świety spokój hehe 🙂
Leginsik ja obstawiam, że będzie córa 🙂 🙂 🙂