Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

bepanthen
jedna z najwazniejszych rzeczy do zabrania ze soba do szpitala !!!!Oczywiscie dla mam karmiących cycem 😎Sutki pekaja ,pieka w pierwszych dniach,a ta masc mi uratowala cyce od destrukcji 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Dziękuje 🙂 tez misie wydawało że chłopaki bardziej prowadzą 🙂 no i tydzień mi sie cofnął na 21,według okresu powinnam być w 23 ale później zaszłam w ciąże bo miałam nieregularne miesiączki

masz ten sam termin co ja 🙂tzn gin mi tak wyznaczyla a z usg wychodzi 26

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
bepanthen
jedna z najwazniejszych rzeczy do zabrania ze soba do szpitala !!!!Oczywiscie dla mam karmiących cycem 😎Sutki pekaja ,pieka w pierwszych dniach,a ta masc mi uratowala cyce od destrukcji 😁

DOKŁADNIE ta maść i mnie uratowała 🙂

mgrzedzicka napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
PIPKI w górę,będzie dziewucha !!!!!! 🤪 🤪 🤪 😎 Nasza Kochana Hanna,Gabriela 🙂

No to moje gratulacje cipciuni
Karolcia pamietasz tą Kasie ktora pisala z nami na początku? miala w awatarze fotke w takim fioletowym sweterku, wiesz moze czemu nie ma juz jej na brzuszku i co sie stalo?

przeciez KaSIA JEST 😁tYLKO MA INNY AVATAR 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Dziękuje 🙂 tez misie wydawało że chłopaki bardziej prowadzą 🙂 no i tydzień mi sie cofnął na 21,według okresu powinnam być w 23 ale później zaszłam w ciąże bo miałam nieregularne miesiączki

juz wpisałam Hanna i termin ci zmieniłam .....

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

To jesteśmy w trójkę 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
bepanthen

No właśnie czytałam że jakąś maścią smarowac juz 2 mieś przed porodem , wlasnie sutki

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

To jesteśmy w trójkę 😁

o faktycznie fajnie 🙂

Doris5969 napisał(a):
Nareszcie nowa cipuszka sie pojawiła 🙂moje gratuleacje Leginsik
🙂
AGA zmień w tabelce imie mojego synka na nie wiem bo Igor to raczej nie bedzie mój coś fuczy ze zadne ruskie imie jego nazwiska nie bedzie nosic!!!!!!!!!!! no i fajnie ze z z Twoja dzidzuinia wszystko jest dobrze ,a to ze nie chce pokazac co ma miedzy nozkami no cóz nie od razu Rzym zbudowano 😁co sie odwlecze to sie podwoi 😁 🤪

Asia witamy poonownie w świecie brzuchatek 😘

WITAJ DORCIU 😎 🙂 😘 😘 😘 😆 😆

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Leginsik, gratulacje dziewczynki 🙂. Mam nadzieję, że maja Emilka, po raz trzeci zostanie rozpoznana jako Emilka, a to już we wtorek 🙂

Ania to Ty znasz juz płec....wiec wpisałam jak cos sie zmieni to dasz mi znac .....ale jaja jest pół na poł 15 cipeczek i 15 jajeczek

• Mamusia
Leginisik gratuluje cipeczki 🙃 😘
Karolcia sama nie wiem jak mówią ginekolodzy ale w poradni rodzinnej przedślubnej mówiła nam babka że 6tyg przed i 6 po zero seksu.
Mgrzedzicka ja nie wiem a to nie była ania z tym fioletowym sweterkiem?? Kuźwa sporo dziewczyn było co już się nie odzywa...

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
Leginsik napisał(a):
PIPKI w górę,będzie dziewucha !!!!!! 🤪 🤪 🤪 😎 Nasza Kochana Hanna,Gabriela 🙂

No to moje gratulacje cipciuni
Karolcia pamietasz tą Kasie ktora pisala z nami na początku? miala w awatarze fotke w takim fioletowym sweterku, wiesz moze czemu nie ma juz jej na brzuszku i co sie stalo?

przeciez KaSIA JEST 😁tYLKO MA INNY AVATAR 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

czy macie na mysli Kasia1986?

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Leginsik gratuluję córy tak jak myślałam tak jest 😜 😉
Asiulka witamy w świecie cybernetycznym 🙃 🙃 🙃
Karolcia się już przygotowywuję do powrotu lubego 🤪 strzępy będą latać po domu hehe jak się dorwą do siebie 🤪 🙃

Normalnie juz jestem napalona jak pies na kośc...

no Kochana już sobie to wyobrażam 🙂 mój jak go nie było dosłownie 2 tygodnie to ja wścieko dupy chciałam dostać a co dopiero tak długie rozstanie 🙂 🙃 ale już zostaje z Tobą do końca ciąży ???

Niestety nie ... szkoda ... bo bedzie 6 tyg w domku i wyjedzie 15 lipca znowu i dopiero wroci na początku września , czyli całe najcięższe miesące koncówkę sama będę maskra boje sie strasznie czy dam rade

dasz rade 🙂 skype zapodasz i my będziemy nad Tobą czuwać 🙂
a z drugiej strony to takie rozstania chyba łączą bardziej ? a jakie miłe przywitanie ho ho 🙃 🤪 🙃 🤪

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
bepanthen

HEH SIE PRZYPOMINA PO TROSZKU 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
bepanthen

ta powoli otwieraja sie nasze mózgownice he he

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Leginsik, gratulacje dziewczynki 🙂. Mam nadzieję, że maja Emilka, po raz trzeci zostanie rozpoznana jako Emilka, a to już we wtorek 🙂

Ania to Ty znasz juz płec....wiec wpisałam jak cos sie zmieni to dasz mi znac .....ale jaja jest pół na poł 15 cipeczek i 15 jajeczek

Na jednym USG 70%, na ostatnim 90% - dziewczynka, chyba się nic nie zmieni 🙂

• Mamusia
Czarna dziekuje za poprawke 🙂 Ale zbieg okoliczności,ciekawe czy któres z nas sie sprawdzi czy jednak terminy jeszcze zmienia 🙂 Uciekam dziewczyny bo coś zmęczona jestem..aaaaaaaaaaaaalllleeeeee mi sie ziewa,miłego wieczoru buźka 😘 🙂

izarybka napisał(a):
Karolcia sama nie wiem jak mówią ginekolodzy ale w poradni rodzinnej przedślubnej mówiła nam babka że 6tyg przed i 6 po zero seksu.
Mgrzedzicka ja nie wiem a to nie była ania z tym fioletowym sweterkiem?? Kuźwa sporo dziewczyn było co już się nie odzywa...

TO BYLA NASZA KASIA 🤪
zalozycielka naszego wątku 🤪
nasza dobrodziejka ,tylko miala inny avatar bokiem w fioletowym sweterku 🙂
Prawda Kasiu ,ze to Ty??

• Mamusia
izarybka napisał(a):

No to mnie załamałaś ... zero sexu .... hee ale itak mojego nie bedze w sumie 6 ostatnich tygodni a we wrześniu jak mnie bzyknie kilka razy to odrazu na porodówkę pojadę heee do tego z nawilżeniem heee

A tak a propo to wymyslili jakiś żel porodowy , właśnie nawilżający , że ułatwia poród tzn ze z poslizgiem , podobno dostepny od kwietnia już w szpitalach cena zabójcza 400zł... heee

mgrzedzicka napisał(a):
Tak to Kasia 1986, dopiero sie doczytalam ze to ta sama osoba, jaka ja gapa jestem straszna, dlatego wlasnie nie moge sie polapac w dziewczynach tak dokladnie

hi hi tak nas tu duzo i wciaz przybywa 🙂,ale nasza zalozycielke to pamietam hehe

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
bepanthen

ta powoli otwieraja sie nasze mózgownice he he

bez jaj mamuski te co maja juz dzieci , ale bedziecie nam mowic takie rzeczy co jeszcze trzeba do szpitala....tak z m-c przed porodem