Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leer napisał(a):
asia powiem Ci że ja myślałam że to mi nie potrzebne jak mi polecali, a teraz jestem zadowolona że jednak sie zdecydowałam. bo oprócz tego że obejrzałam myszkę i wiem że to dziewuszka to jeszcze lekarz dokładnie ja zbadał i określił termin porodu a tak byłabym w wielkim szoku w sierpniu na porodówce 😁. A cena tez przystępna.

dokładnie najważniejsze badanie 🙂 bo nie wiadomo jak Ci się maluch obróci więc na dobrą sprawę możesz buśki nie zobaczyć 😜 tylko tak mi mówią że to jest bardziej precyzyjne USG i dlatego mam ochotę się skusić między 28-32TC 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Agus własnie czekam na mojego jak z pracy wróci ale chwiowo nie moze do domu dojechac przez jeb..............Obame !!!!!!!!!!!!!!!a ja na 20 ide jeden plus tego ze to pietro wyzej 🙂kuźwa własnie nie wiem jak ja to wytrzymam wszystkie beda piły %a ja bidna bede sie oblizywac.jestem zła bo mi prezent nie przyszedł wiec dam jej dzisiaj butle wina a w poniedzialek dostanie prezent troche mi przykro z tego powodu ze nie dam jej dzisiaj 😞
Dziewczyny moja kolezanka miala ten żel [color=blue][/color]i jej nic nie pomógł to ponoć jest czysta fikcja nabijanie tyko kabzy!!!!!!!!!!!!

wszyscy sraj sie tym obamem toc to szok......wydrukuj jej ten prezen i powiedz ze nie przyszedł .i dasz jej jak przyjdzie....roznie to bywa z tym allegro .....a co do zelu nie wierze w to .....kupmy wazeline za 2.5 i tez bedzie super poslizg hi hi hi hi 🤪 🤪

hahahaha oliwka,wazelinka ,albo inne preparaty-a my pomysly to mamy 😁 😁 😁

kochana a ile zaoszczedzimy hi hi wzelina 2.49 jak cała puszke nam tam wcisna to jaki poslizg bedzie ....bede musiała powiedziec mojemy M zeby szybko łapał nasze dziecko ..... 🤪 🤪

Jerzego Dudka sobie najmij do odbierania malucha 😁 😁 😁 po wazelinie wystrzeli jak z procy 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 🙃

To samo napisalam hahhahahahahaha 😁 😁 😁 😁

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 widziałam właśnie 😜 my to sobie w myślach czytamy 😁 😁 😁 😁

zawsze można posmarować żelem durex rozgrzwającym! 😁 tak nas rozgrzeje że maluch od razu wystrzeli 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
a ile macie obwodu ?? 🙂
ja mam 100cm w pępku a ciutkę poniżej 102cm 😎 ładna ze mnie oreczka hehe 🤪 😁 😁 😁

Ja mam 99cm w pepku(nawet 98)a nizej troszke 102 🙂Takze w jednym basenie nie daloby chyba rady nas upchac hahaha

no jakbyśmy siadły po przeciwnej stronie to byśmy się brzuchami smyrały 🤪 😁 😁 😁 🤪

ale wy chudzielce.
ja wstyd sie przyznać mam w pępku 107 cm a nieco niżej 116 cm 😮
ja uciekam pod prysznic i do łóżka,
dziś miałam pobudkę o 4 rano bo taka głodna sie obudziłam i nie mogłam już zasnąć po śniadanku wiec od 4.30 na nogach 😁
dobranocki buźka. 😘

co do tego 28-32 tc ten lekarz powiedział że wykonuje sie maksymalnie do 30 tygodnia takie badanie aby sie opłacało cokolwiek zobaczyć i zmierzyć, bo później to już miejsca nie ma.

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
a ile macie obwodu ?? 🙂
ja mam 100cm w pępku a ciutkę poniżej 102cm 😎 ładna ze mnie oreczka hehe 🤪 😁 😁 😁

Ja mam 99cm w pepku(nawet 98)a nizej troszke 102 🙂Takze w jednym basenie nie daloby chyba rady nas upchac hahaha

no jakbyśmy siadły po przeciwnej stronie to byśmy się brzuchami smyrały 🤪 😁 😁 😁 🤪

hahaha no juz sobie to wyobrazilam 😁 😁 😁 😁

karolinecka831 napisał(a):

to zrobione wczoraj ....108 cm

o jaaaacie ale fajnoy brzusiek 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪super

Karolcia ,a ja tak sobie mysle,czy Tobie sie termin nie przyspieszy,brzuniek masz sporutki,ale jaki sliczny ,zgrabny 🙂
A moze i sie myle ,bo ja to jestem chyba podobna 😁 😁 😁Ale do tego mam doope i biedro i udo 😮

• Mamusia

Karolcia brzusio rewelka ........Wojtus ma swietny domek ....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):

Karolcia brzusio rewelka ........Wojtus ma swietny domek ....

wow, ale brzuszek fajny 🙂

czarna79 napisał(a):
Nasza Dorcia wywija hi hi .....tak jak to kiedys Asia zademonstrowała hi hi hipcio i zołty stworek

a jak!!i salsa odchodzi jak cza!!!! 😁 😁 😁

czarna79 napisał(a):
Świetny to może i ma heee ale ja nie jestem taka świetna heee ma gdzie rozrabiac ...

a co ty kochana chcesz od siebie ....

Nastepna narzeka 🙂My lubimy sobie pomarudzic 🙂Zawsze ktos pocieszy i lepiej na duszy sie robi 🙂

• Mamusia
Heee to nawet nie chodzi o to ... tylko mi jest ciężko sie tak przyzwyczaic do nowego wyglądu , i że coraz ciężej ... a jeszcze jestem sama juz tyle czasu nie przytulana i w ogóle ... nie powiem bym sie czuła sexi...

Karola naprawde fajny brzusio wielkościowo podobny mam 🙂
ja z kolei mam męża prawie na miejscu a ochoty na figle brak ach te hormony ...

• Mamusia
kamiska napisał(a):
podczytałam do końca i jestem
jakoś mam doła siedze sama i jakos cicho tu 😞
Czarna idziesz na usg 3d?

chce isc do tego kuli wiesz , bo moj stwierdził ze nic u mnie nie zobczy bo jestem otyła....a ty kochana....i kochana głowa do gory bedzie dobrze , jak lubisz watrobke zrob sobie juteo jak schabowe pychotka ,pare razy zjesz i bedzie ok....

• Mamusia
Heee to nawet nie chodzi o to ... tylko mi jest ciężko sie tak przyzwyczaic do nowego wyglądu , i że coraz ciężej ... a jeszcze jestem sama juz tyle czasu nie przytulana i w ogóle ... nie powiem bym sie czuła sexi...

juz niedługo .....nie bedziecie z łozka wychodzili przez tydzien ...a pytałas sie doktorka jak z tym seksem ...