Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
798 114 328 to puść mi sygnał albo napisz smsa żebym znała twój 😉
Czasami trzeba troszkę poleniuchować a zwłaszcza ty masz do tego prawo 😜
Mój Tomek raczej romantykiem nie jest, zresztą rano byliśmy w szpitalu a później poszedł na popołudniu do pracy więc nawet nie było kiedy świętować. Ale wieczorem...kto to wie 🙂
A jak u was?

• Mamusia
Ania jak będziecie mieli przyjechać to pomyślimy nad jakimś noclegiem 🙂 ale fajnie 🙂

Gosia dobrze że Nikola zdrowa, a zabieg tylko dla jej dobra 🙂

Karina carbonara 🙂 chyba wiem, gdzie wybiorę się dziś na kolację.
a co do wieczoru, to jutro nam tu ładnie zdasz relację 🤪

• Mamusia
Biedna Paulinka, leżeć jej każą 🙂 ja sobie tego u mojej Linki nie wyobrażam, teraz nawet jak chce jej zmienić pieluchę czy ubrać na spacer to gonię ją po całym mieszkaniu bo ona nie ma na to ochoty 🙂

właśnie, gdzie Daga? pewnie z Mamą siedzi i wieczorkiem do nas zaglądnie

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂

Jestem ale od rana zabiegana, spacery, zakupy no i wykorzystuje to, że jest mama to robię porządki za które nigdy bym się nie wzięła 🙂
Asiu ja w ciąży też miałam takie skurcze łydek dla mnie czasami nie do zniesienia i zażywałam na to 3x2 tabletki asparginu - także możesz spokojnie to brać to tylko magnez i potas
Aneta - oby operacja była jak najszybciej - na pewno wszytko będzie dobrze 🙂
Gosia taki zabieg to raz dwa i po strachu - też na pewno wszytko będzie dobrze 🙂
Karina powodzenia jutro na usg - ja sobie nie wyobrażam Kacpra leżącego spokojnie chociażby przez pół sekundy

A co do spotkania to godzina 12 jak najbardziej nam pasuje 🙂 z tego co wyczytałam to będziecie jechać z Grzegórzeckiego więc 50 i wysiąść na przystanku Witosa i przejść między blokami - zresztą Karina Was poprowadzi 🙂 bo jedziecie razem ???
I teraz tak jaki obiad sobie Panie życzą ?? jakie ciasto??

Zrobiłam dzisiaj w końcu kisiel Młodemu - ale się zajadał 🙂 nawet sama mu podjadałam - pyszności 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Nocka u nas super z jedną pobudką. Od rana wariacje a teraz w końcu śpi ale podejrzewam, że nie za długo bo facet nad nami remontuje i co chwilę wierci 😞
Obiadek się gotuję jak się obudzi to zjemy i idziemy spacerować 🙂
Czyli ile będzie osób w piątek ? i co chcecie do jedzenia? Kurczak czy pieczeń ?

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
U nas nocka względna z, jedną pobudką i Linka obudziła się przed 7, tata wstał do niej za co mu jestem bardzo wdzięczna bo ja byłam jeszcze strasznie śpiąca.
My w piątek będziemy na 100% no chyba że nas zasypie 😉 a co do jedzenia to się dostosujemy 🙂

na razie tyle bo Linka już na mnie wchodzi i nie daje mi pisać
miłego dnia

• Mamusia
Hej!
Wróciliśmy z krótkiego spacerku bo strasznie wieje, a szkoda bo słoneczko ładnie świeci.
Dziś rano, wyjątkowo Tomek wstał do małego więc pospałam do 9:30 🙂 🙂
Daga ja się dostosuje co do obiadu 😉
Karina to twoja Paulinka nie da sobie w kasze dmuchać 🙂 co ją jakiś obcy facet będzie ruszał 😉

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
My też jesteśmy, nocka dobra, Paulinka spała do 8.
Ja wsypana nie jestem, ale to już standard, wczoraj zrobiliśmy sobie z Rafałem wieczór ze scrabble i nawet nie wiem kiedy zrobiła się 23:30.

Pogoda straszna, u mnie sypie, dobrze że mam obiad dla Linki i dla nas to nie muszę nigdzie wychodzić bo nie chce mi się na taką pogodę nigdzie ruszać.

Karina powodzenia na szczepieniu 🙂
Jak możesz to porozmawiaj z panią doktor, a ja i tak postaram się dodzwonić tylko nie wiem czy to coś nie z moim telefonem bo ostatnio działa jak chce odkąd kilka razy Paulinka cisnęła nim o ziemię. To że sam się wyłącza to standard, ehhh

A, Paulinka dzisiaj rano jak ją Rafał do mnie przyprowadził ugryzła mnie w dużego palca u nogi, cóż za miłe powitanie 🙂