Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leukocyty spadły do takiej ilości jaka być powinna ale miałam jeszcze badanie CRP i to normalnie jest poniżej 5 a w ciąży poniżej 10. Ja miałam 7,6 czyli jestem w normie 🙂
Co do skurczów łydek mam brać magnez 🙂 jak biorę to skurczów brak więc jest dobrze.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wstawać śpiochy !!!!!!!!!!!

Kacper już ucina sobie pierwszą drzemkę 🙂 Ja delektuje się ciszą ( zakłócaną wierceniem panów budowlańców ) i piernikiem ( bo nikt go nie chciał jeść !! 😉 )
Krzysiek pracował do 7 rano 😮 i teraz śpi do pracy chyba nie pójdzie ale podejrzewam, że jak wstanie to będzie dalej pracować 😮 - pracoholizm pełną parą.
Obiad się gotuje, pranie zrobione także na dzisiaj mam już chyba luz 🙂

Asiu gratulacje kopniaków!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynam Ci zazdrościć!!!! 🤪 🤪

• Mamusia
Asiu na pocieszenie i poprawę humoru
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Daga dzięki 🙂 tyle że ja humor to mam dzisiaj i dobry tyle że po prostu źle się czuję 😞

a z tym prądem to już dawno mówiłam, wieczorem powinni odciąć 😉

Ani powodzenia w dalszym odstawianiu! Trzymam kciuki 😘

czy Wasze dzieci jak się im założy skarpetki to od razu je ściągają? bo jak założę Paulince to ma na nogach może minutę i zaraz ściąga i rozmawia z nimi 🙂
a dzisiaj nabiła sobie guza na....policzku, wygląda strasznie, jak mi się uda to zrobię fotkę

• Mamusia
Jestem
Cały dzień net mi tak chodził, że wejście na stronę zajmowało 10 min masakra, na szczęście już jest lepiej.
Dzień masakrycznie marudny 😞 Kacper nie do zniesienia 😞 A ja dostałam @ i brzuch mnie boli i jeszcze do tego rośnie mi górna ósemka i boli jak cholera oby jutro było lepiej.
A jutro idziemy na Usg główki - mam nadzieje ze wszytko będzie dobrze. A na EEG dopiero termin na 8 marca. Także naszą 5 rocznice będziemy świętować w gabinecie lekarskim 🙃 🙃

Asia odpoczywaj ile możesz 🙂

Tosty też bym sobie zjadała ale przez tego zęba mam problem żeby buzię otworzyć 😞

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja dziś czuję się o niebo lepiej więc jest dobrze 🙂
Paulinka właśnie udała się na pierwszą drzemkę ale jeszcze rozmawia z królikiem 🙂

śniegu tyle napadało że masakra, a liczyłam już na koniec zimy

Daga powodzenia na usg i czekamy na wiadomości!

Anonimosia dzięki 🙂

• Mamusia
Paulinka zjadła zupkę i zasypia, ja mam chwilkę dla siebie, może teraz dłużej pośpi bo rano całe 20 minut 🙂 🙂 🙂

Gosia Nikola zaskakuje 🙂 u nas to chyba nie ma szans na takie niespodzianki, choć nigdy nie mówię nigdy 😉
koleżankę zapraszaj, czym nas więcej tym lepiej 🙂

Karinka ja dziś czuję się dużo lepiej, a to chyba dzięki relaksującemu wieczorowi z mężem 🤪 🤪 🤪

Kasia dlaczego nie chcesz rodzić tam gdzie masz lekarza?
Generalnie wydaje mi się że jeśli masz zalecaną cesarkę z jakiegoś powodu powinnaś mieć na nią skierowanie bo jak się zacznie coś dziać to raczej nie będzie czasu żeby o tym myśleć. Jeśli decydujesz się na Siemiradzkiego to ja proponuję Ci udać się najpierw do swojego lekarza właśnie po to wspomniane wcześniej skierowanie, a potem do szpitala na KTG, tam pokażesz skierowanie lekarzowi, powiesz że chcesz tu rodzić i oni Cię już pokierują, co jak i kiedy.

• Mamusia
Witajcie dziewczyny!
Co najważniejsze:
Asia gratulacje z powodu pierwszych kopniaczków i dla Paulinki z okazjii ząbków.
Karina najlepsze życzenia dla Paulinki.
Daga trzymamy kciuki za Kacperka. Na pewno będzie dobrze.
Gosia Niki poprostu dała ci do zrozumienia że nie chce wychodzić na taki mróz 😉
Ja jestem w podłym nastroju. Byłam dziś na pogrzebie. Zmarła mama mojej koleżanki 😞 😞 😞 😞