Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobranoc 😘 niedzielnie 🙂

Mam 4 miesiące 🙂
[URL=http://img862.imageshack.us/i/dsc02073mati4modified.jpg/][IMG]http://img862.imageshack.us/img862/8173/dsc02073mati4modified.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Pierwsza marchewa 😁

[URL=http://img856.imageshack.us/i/dsc02082marchewamodifie.jpg/][IMG]http://img856.imageshack.us/img856/2443/dsc02082marchewamodifie.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Cześć dziewczyny!
Jak wam minął weekend? Pogoda jest super aż chce się żyć!
Daga jak tam randka?? Ja kupiłam sobie spodnie i dwie bluzki 😁 😁
Gosia wszystkiego naj dla Mateuszka 🙂
Ela pisz tu szybko czy robiłaś ten test!! 😉
Asia i jak ...połaziliście po górach? gdzie byliście?

Hejka 🙂
No zapomniałam wam napisać ze nie musiałam robić wcale testu bo @ się pojawił 🙂
ale już postanowione ze od maja staramy się tak na serio aby Bartek na 3 urodziny miał już rodzeństwo 🙂
Jak tam po weekendzie????

• Mamusia
Witam poniedziałkowo 🙂

Randka jak najbardziej udana 😉 😉 😉 😉 W ogóle cały weekend udany 🙂
Wczoraj spacerek, wieczorem byliśmy u cioci Krzyśka i nam Kacper spadł z krzesełka i ma guza pod okiem 😞
Nocka nie za ciekawa bo od 3 do 6.30 budził się co chwilę 😞 ale daliśmy jakoś rade.

Gosiu dzisiaj z zakupów nici bo kasy nie mam muszę poczekać do 17 😞
Asiu i jak było wczoraj w górach ?? Po zdjęciach widzę, że wyprawa się udała 🙂
Eluś ja własnie też bym tak chciała za rok no może za 1,5 zacząć się starać o następne 🙂 Wydaje mi się, że taka różnica wieku będzie fajna 🙂
Gosiu wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka 😘 😘

A gdzie reszta dziewczyn???? Karina już w domku jesteś to się odezwij jak było na chrzcinach???
A gdzie Magda?? I w ogóle to gdzie się podziała nasza Krysia????

• Mamusia
Witam w cudowny dzien!!!

Strasznie za Wami tęskniłam 🙂 🙂 🙂 😘 😘

Wczoraj padlam po chrzcinach zaraz po moim dziecku. Paulinka spi, ja dzis robie na obiad Kurczaka Dagmary z salatka i ziemniaczkami, mam juz na nieg ochote, ale dopiero jakk Paweł wroci z pracy 🙂 🙂

Musze chyba kupic jakiegos malego laptopa bo sasiadka nie ma zabezpieczen w pychowicach na neci i mogla bym jej podkradac 😁 dzien bez brzuszka to dzien stracony 🙂 🙂

Pogoda piękna, az chce sie zyc!!

Buziaki moje miłe Panie i dla Waszych dzieciakow:kkiss:

Asiu jak przygotowania do urodzin?

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Wreszcie jestem, rano nie miałam czasu zaglądnąć bo chciałam się ze wszystkim ogarnąć bo po południu byłam u lekarza.
Paulinka już śpi, Rafał robi kolację a ja odpoczywam 🙂

Wczorajsza wycieczka bardzo udana 🙂 Pogoda super, na górze strasznie wiało i jeszcze dużo śniegu, więc nie udało nam się zrealizować całego planu ale i tak było bardzo fajnie 🙂 Paulinka zachwycona w nosidełku więc zakup udany. Oczywiście usnęła w drodze powrotnej, taka była umordowana.

Dzisiejsza wizyta też udana. Miałam usg genetyczne. Potwierdziło się że dziewczynka, teraz już na 100% także będzie Weronika. Wszystko z nią w porządku i to najważniejsze. Waży już prawie 0.5 kg 🙂 Ze mną też wszystko dobrze, wyniki w porządku także tylko się cieszyć.

Karina super że chrzciny się udały 🙂
Pytałaś o przygotowania do urodzin. Tak jak pisałam wcześniej z racji tego że nie będzie teściów urodziny robimy w Sączu. Tort zamówiony, balony kupione 🙂 to taka kameralna impreza będzie raczej, bez jakiś szaleństw 🙂
A i jak Ci wyszedł kurczak, smakował Pawłowi?

Ela zawiodłam się na Tobie, dlaczego jedna kreska??? a już myślałam że będę gratulować 😉

Daga cieszę się że randka udana 🙂
jak Kacperek dzisiaj i jak jego guz?

Gosia sto lat dla Mateuszka 🙂 Głosik jak co dzień oddany!

Gosia, Krysia, Magda a Wy gdzie się podziewacie?

idę na tosty, zaglądnę później

• Mamusia
A co tutaj taka wieczorna cisza???

Młody zasypia 🙂 Póki co cisza więc chyba zaraz zaśnie. Pół dnia na spacerze drugie pół na marudzeniu i jojczeniu 😞 Ale spoko.

Karina super, że już jesteś 😘 😘 😘

A jak tam Asiu po wizycie???

I po raz kolejny się pytam gdzie reszta??????

• Mamusia
No w końcu się Asia odezwała !!!!
Super, że wszystko dobrze 🙂 🙂 W takim razie z niecierpliwością czekamy na Weronikę 🙂 🙂 🙂 Z ciekawości aż sprawdziłam ile Kacper ważył i w 24 tygodniu miął 779 gram także może Weronika wcale nie będzie jakaś strasznie duża 🙂
I super, że wycieczka udana 🙂

• Mamusia
my też się odmeldowujemy 🙂 Blanka śpi, próbujemy się nauczyć zasypiać samej ale cienko nam idzie...cycek odstawiony więc jestem wolnym człowiekiem z cieknącym biustem;p teraz pytanie zasadnicze jak to pieruństwo zatrzymać 😮

Asia super że mała zdrowa 😘

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂

Asiu gratuluje poraz kolejny kolejnej córki 😘
Cieszę się, że wycieczka się udała 🙂

A kurczak dziś był pyszny 🙂 pawłowi zawsze smakuje to co gotuje więc nier ma z tym problemu 🙂 🙂

Dagi a co Kacper taka marudka 🤨 Może ząbki?Wyszła mu juz druga dwójka? Bo u nas na razie cisza, dziasełka byly opuchniete ale na razie wrocily do normy 🙂 🙂

Gdzie Dziewczyny?

• Mamusia
Mojemu Rafałowi tez zawsze smakuje co gotuje więc bardzo mnie to cieszy 🙂

Aneta Ty pytałaś gdzie byliśmy... a więc byliśmy w Beskidzie Żywieckim 🙂

jutro wybieram się kupić Paulince jakieś butki na wiosnę tylko nie bardzo mam pomysł gdzie 😞

• Mamusia
Cieszę się, że kurczak smakował 🙂

Póki co ta druga dwójka nie ma chyba zamiaru się przebić, za to mam wrażenie, że mu się coś dzieje na górnych dziąsłach tylko mi to wygląda bardziej na 3 niż 4 także nie wiem..

Aniu i jak tam sprawy z mieszkaniem???

A guz Kacprowy już całkiem dobrze ma teraz tylko siniaka co prawa wygląda jakby mu oko podbiła no ale cóż 😁 😁 😁

A maruda z niego taka już od paru dni, on chce być na rękach, przytulać się i tak w kółko ciężko mi cokolwiek zrobić bo wisi mi na nogach i pcha się na kolana. Przytulasek się z niego zrobił niesamowity 🙂 Jak jesteśmy w domu to chodzi wszędzie ze swoim Nosiem albo sam sobie wchodzi do łóżeczka i sobie tam leży 😮 😮

• Mamusia
Witajcie 😘 😘
Ja wróciłam wczoraj pobyt tak sobie Nikolka bardzo marudziła więc z odpoczynku nici,ale mniejsz z tym.
Złapałam jakiegoś cholernego wirusa od wczorajszego wieczoru do mozna powiedziec teraz wymiotowałam najgorsze jest to że zaraziłam Nikolke biedne dziecko też się dziś męczyło wymiotowała od 12,6 razy ostatnio o 16 wiec mam nadzieje ze to juz koniec na szczeście to wirus bez gorączki i biegunki.
Byłyśmy rano u laryngologa ja ledwo na nogach stałam no ale chciałam iść i lekarka powiedziała,że to sie robi małym dzieciom i sama nie wie co teraz i wypisałą skierowanie i kazała jechac z nia do szpitala i oni zadecyduja jak to zrobić czy usypiać,znieczulać itp.
Oj kiepsko się jeszcze czuję,ale jutro juz bedzie ok i mam nadzieje ze na spacer juz wyjdziemy.

Asia ciesze się że Weroniczka zdrowa i oczywiście Ty też i super że wypad udany 🙂

Daga nic się nie martw zakupy poczekaja,super że randka udana,biedny Kacperek mam nadzieje że już mu guz schodzi

Karina fajnie,że chrzciny udane i ze juz jesteś 🙂

Ela wielka szkoda że @ przyszła,ale będe trzymać kciuki za starania 🙂

Wiecej nie pamietam 😞

• Mamusia
Karinka nie lubię Galerii Krakowskiej, żadnych takich sklepów, mam nadzieję że obejdzie się bez wizyty w takim miejscu.

Gosia fajnie że wróciłyście 🙂 Duuuuuużo zdrówka dla Nikoli i Ciebie 😘 😘 😘

Daga ja kupowałam na zimę w CCC i są ok, jutro pewnie też się przejdę, jest w Solvayu więc nie daleko.

Ani w jakim banku bierzecie kredyt?

Z pozdrowieniami dla Ciotek 🙂 😘
[URL=http://img844.imageshack.us/i/dsc02113s.jpg/][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/4805/dsc02113s.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Asiu w PKO BP, gdyż mimo powszechnie panującej opinii mają najlepsze warunki a ponieważ bierzemy rodzinę na swoim dostajemy też największą dopłatę...
i co najważniejsze możemy wcześniej spłacić i nie będą nam naliczane odsetki 🙂
właśnie dzwonił facet z banku bo musi zrobić wycene mieszkania więc coś już się dzieje w naszej sprawie...