Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Piernik mi się spieprzył 😞 więc ciasta nie będzie 😞 chyba, że uda mi się dzisiaj jeszcze coś kupić, albo jutro zjemy mega zakalca 😞
Uciekam bo zaraz zbieramy się z mamą idziemy odwiedzić siostrę mojego ojca ( nie lubię ich 🥴 🥴 🥴 🥴 ) będę dopiero wieczorkiem 🙂

• Mamusia
Gosiu my też używamy 4. Przez jakiś czas miałyśmy też te Biedronkowe i było ok, ale jednego dnia dostała takiego odparzenia że leczyliśmy to dwa tygodnie specjalnymi kremami robionymi w aptece bo nic nie pomagało. No i jakoś przez to się do nich zraziłam a są na prawdę ok. Teraz kupiłam jej Haggisy bo nie było żadnych Pampersowych 4 i też jej nie podpasywały.

• Mamusia
my będziemy pewnie tak 11.30-11.40
dam Wam znać jak wyjedziemy z Grzegórzeckiego, nie wiem ile się tam jedzie, 20 minut?

Anetka ja mogę być tak 11:10 bo od siebie autobus mam 10:17 i nie zdążę na wcześniejszy tramwaj
a ten autobus którym jedziesz nie jedzie może przez Starowiślną? bo tam było by mi bliżej dość z 8, jeśli nie to dojdę na Grzegórzecki

• Mamusia
I na wieczór załapałam doła 😞 Pije drinka i objadam się chipsami 😞 Jeszcze czajnik spaliłam i Krzysiek jedzie własnie kupić nowy 😞
Ale do jutra humor mi się na pewno poprawi 🙂
Czekam na Was dziewczynki jutro 🤪 🤪
Karina zapraszam tak o 11 🙂
Ze spaniem nie powinno być problemu bo jest łóżeczko Młodego i jeszcze turystyczne 🙂
Asia pytałaś o rozmiarówke Kacpra u niego jest różnie czasami 80 jest dobre czasami za małe to zależy od firmy także przynieś zobaczymy 🙂
Aha dajcie mi jeszcze znać jak będziecie już nie daleko to zejdę po Was i jakoś rozlokujemy wszystkie wózki 🙂
Karina GRATULACJE dla Pawła!!!!!!!!
I nie pamiętam więcej jeżeli były jeszcze jakieś pytania to przepraszam
a piernik nie jest taki zły owszem jest trochę zakalca ale da się zjeść 🙂

• Mamusia
Heloł
My dziś prawie cały dzień poza domem 🙂 Mati wykończony i od razu po kąpieli zasnął 🙂
Co do pampersów to Mati też nosi 4. Raz kupiłam te z rossmana pakowane po 2 sztuki i nie byłam zadowolona. Próbowałam też te z auchana jednak często je przesikiwał i trzeba było co chwilkę zmieniać. Najlepsze są jednak Pampersy przynajmniej dla nas.
Asia 125 nie jedzie przez starowiślną 😞 ja mam autobus o 10:21 to najwyżej na ciebie poczekamy bo następny jedzie 51 po ,to już za późno. Po której stronie jest przystanek tramwaju w stronę kurdwanowa bo ja się w tym nie orientuje bo nigdy się tam nie zapuszczałam komunikacją miejską 🙃
Karina gratuluję mężowi zdanego egzaminu 🙂