Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

>paula8966 napisał:
zastanawiam sie czy jest sens za 30zl kjupowac poduszke poporodowa

Mówią, że taniej jest kupić koło dmuchane takie dla dzieci i na to kłaść sobie jakiś jeszcze ręcznik czy materiał. Tak robiła moja szwagierka i działało. tylko ja sie zastanawiam, czy jak przytyję 20 kg to czy to koło nie pęknie..... 🙂

• Mamusia
o nie Asiaczek ubawilam sie z tym pekaniem 😁 😁 😁
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=673355447&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E

• Mamusia
>paula8966 napisał:
o nie Asiaczek ubawilam sie z tym pekaniem 😁 😁 😁
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=673355447&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E

ja widzialam jeszcze tansza ale wlasnie o tych samych myslalam 😁

goshe napisał:
Asia nie popadajmy w paranoje hehe nie peknie one sa wytrzymale a z recznikiem to nawet nie pomyslalam ale dobry pomysl 😁

No Goshe, ja nie jestem taka drobna jak Ty 🙂 To już GRUBSZA SPRAWA ze mną.... jakby tak pęklo i huknęło w szpitalu to się kiedyś zastanawiałyśmy z dziewczynami czy nie ewakuowaliby szpitala w obawie o zamch bombowy 😉 :laugh: :laugh: :laugh: W końcu 100kg bomba to nie przelewki!!!:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
hehe wy to sie macie 😜 ladnie kurcze gonicie z tym pisaniem ja otatnio nie mam czasu wkolko przygotowania dla malej 😁 mam ale ju wszystko mam skonczone. Dzisij jeszcze jechalam po żelazko bo tesciowej i ciotki mi nie odpowiadalo :P ale juz po prasowane wyprane wiec jest super.
A co do dolegliwosci to mnie ciagnie na dole w pachwinach i mam bole takie jak menstruacyjne od czasu do czasu w dniu no i kucie w pecherzu czy to macicy nie umiem tego okreslic :P.
A mialam dac zdjecia pokoiku to juz daje 😁

• Mamusia
No Goshe, ja nie jestem taka drobna jak Ty To już GRUBSZA SPRAWA ze mną.... jakby tak pęklo i huknęło w szpitalu to się kiedyś zastanawiałyśmy z dziewczynami czy nie ewakuowaliby szpitala w obawie o zamch bombowy W końcu 100kg bomba to nie przelewki!!
!
hihihih:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ale jajca Asiula Ty to poczucie humoru to masz niezle, nikt Cie nie pobije:laugh: :laugh: :laugh:

Asnet bardzo ładne te motywy na ścianie i śliczne łózeczko. Fajnie to wymysliliście 🙂 My mamy podobnie zrobioną sypialnię, gdzie dwie ściany są ciemniejsze a 2 jaśniejsze. A my jutro najprawdopodobniej będziemy wstawiać łóżeczko dla Kacpra. Też już mam wszystko wyprane, tylko jeszcze spakować do szpitala rzeczy muszę 🙂

• Mamusia
karuzelke mam i mate i bujaczek ale musze jeszcze zamontowac ja :P Goshe kobito daj odpoczac hehe :P ja juz padam od tych remontow :P.Narazie pol roku u tesciowej bedziemy mieszkac a potem do mieszkania ktore remontowalismy na 4 pietrze w starym budownictwie jeszcze okna nam tam beda wymieniac juz dosyc mam skladania mebli i remonow hehe :P
A co do wagi Asia witaj w klubie heheh nie jestes sama :P

• Mamusia
Nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszcze ze mozecie urzadzac pokoik dla dzidzi 😉 u nas w tej klitce(bo inaczej kawalerki nie mozna nazwac 🙂 🙂) to ledwo lozeczko wstawimy heh ale te literki to na 100% powiesze nad lozeczkiem tylko musze znalesc jakies ladne 🙂 chociaz tyle moge zrobic 😁

Widzę że wszystkie wraz z lipcem zabrały się za zapinanie wszystkiego na ostatni guzik 🙂
My na razie też będziemu mieli łóżeczko w naszej sypialni, dopiero jak mały podrośnie będziemy mu coś kombinowali w pokoju obok, bo mamy go już urządzony ale to jest teraz taki pokój z komputerem i jak ktoś nas odwiedzi to mamy tutaj rozkładaną wersalkę ale docelowo to będzie Kacpra pokój 🙂