Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Paula kochana trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo! 🙂i wiem ze podejmiesz wlasciwa decyzje 🙂
Sandra obserwij małą....moze to jenorazowe wymioty po tych drozdzach??
Marta moj tez uwiellbia tik taki 😁 wie ze mam w torebce i jak mu sie przypomni to wola mama tiki taki heheh 🙂

• Mamusia
Raczej nie, bo ten enterol dostawala juz w szpitalu i bylo ok...
Teraz biega po domu i zaklada sobie czapke.. zdolna z niej dziewczyna, bo i czapke i rajstopy podciagnie...Daje rade..
Jak sie rozbierze czapke i szal w rekaw wsadzi...

Jutro na 6 do robotki.. heh, ale wczesnie w domku 😁 jak mi sie nie chce prasowac ciuchow do roboty...

• Mamusia
widocznie jeszcze wirus ją trzyma.. 😞
Nadia zdolniacha wklada do rekawa czapke i szalik hehe 🙂 moj czapke tez zaklada i kurtke probuje ale rajstopek jeszcze nie zaczail heh buty tez probuje 🙂

Moj M karnisz założył w koncu i zaraz powiesze firanki 😁 dopiero dzisiaj kupilismy ehh ... 🙂

• Mamusia
Paula kochana, jak widzisz i mnie przytrafił sie 2 dzidzius, tez nie było za dobrze z M.. Tez jeszcze studiuje jak Ty. Zobaczysz, urodzisz, wychowasz, a potem będziesz się cieszyć ze masz 2 najwspanialsze brzdące na świecie. Jak je odchowasz zajmiesz sie wtedy sobą, swoim osobistym rozwojem 🙂
Mysle, ze dziecko wzmocniłoby Wasz związek. Potem możecie tego oboje żałować ze zdecydowaliscie sie na aborcje...
Zrobisz jak uważasz, ale jesli chodiz o mnie ja nigdy nie usunełabym 😞 Nie mogłabym. Od 4 tc bije juz serduszko..
ps. wiesz, ze jakos kilka dni temu przez chwile pomyslałam o Tobie i przeszła mi myśl, czy Ty oby nie jestes znów w ciązy? cholera jakas teepatia 😲

• Mamusia
Gabi tez migiem zasnęła o 20 !!! I UWAGA - bez smoczka!!!!! Nawet nie wołała, że go chce! Mąż oczywiście chciał dać, ale ja schowałam 🙂 Powiedziałam, że jak dzisiaj zaśnie bez niego to wszystkie smoczki wyrzucam (a mamy ich chyBA Z 5) ale raczej tego nie zrobię, bo boję się nieprzespanej nocki 😁 😁 😁

Zdolna Nadusie 😉 Gabi też czapkę zakłada 😉 Rajstopki umie sobie sama zdjąć i ewentualnie jak zdejmie tylko do kolan to podciągnie, ale całych to nie jest w stanie założyć jeszcze. Dzisiaj był właśnie cyrk o buty, że sama chciała zakładać...myślałam, że mnie coś trafi, bo mąż był już ubrany, a ona za nic w świecie nie chciała żebym jej ubrała....chyba po 15 min dopiero zrezygnowała.

Jutro do pracy po 2 tyg urlopu 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja Marta mialam jeden, obcielam i sie udalo 😁 teraz juz nie jest porzebny i bardzo sie z tego ciesze.. 🙂
Byla tak dzielna w szitalu, ze nawet nie potrzebowala, a jak dolaczl d niej kolega ze snmoczkiem, to go wysmiala...hahah zlosnica..

Ehh ci nauczyciele 😁 macie dobrze..

• Mamusia
Wywalić się boję, ale nie dam przynajmniej dzisiaj 😉 Nie będzie wymiotowała 😉 Będzie dobrze. Gabi też dzisiaj nie spała w dzień, no ale jak my pozwalamy sobie na spanie do tej godziny to nie dziwne 😉 Ale już od jutra koniec dobrego więc na pewno będzie spała w dzień, tym bardziej, że w żłobie raczej musi.

• Mamusia
moj spal 30 minut w dzien a wstal o 6.15!!!!!!!!!! i teraz przeciez nie obylo sie bez walki 🙂 ale od 10 minut spi 🙂
Martus fajnie z tym smoczkiem, moze Gabi juz nie potrzebuje go 🙂 moj Oli bez smoczka to jak bez reki...:/ on z nimi na spacery chodzi, spi, bawi sie chociaz coraz czesciej w dzien nie ma smoczka w buzi 🙂 ja az sie boje co bedzie jak bee go chciala oduczyc... :/

Ja w kamerce pokazalam Oliwierka 2 razy hehe na siebie tez bym nie wlaczala bo po co... 🤔

• Mamusia
Nadia do spanie miala przedewszystki o ewenualnie jak robila schizy we wozku. w chacie nigdy nie chodzila.. ogolnie byla zdziwiona , ze tak ladnie jej pozlo oduczenie sie od smoka..
A to fotka z dzisiaj :[URL=http://img195.imageshack.us/i/40f8643800254c504d57d8c.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5711/40f8643800254c504d57d8c.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Obejrze NCIS i spac smigam..

• Mamusia
Gabi też do spania miała, albo ew. w chwilach histerii 🙂 🙂 W domu chowam żeby nie był w zasięgu jej wzroku...gorzej jak zapomnę i gdzieś zostawię, a ona go dorwie - to już niestety nie chce oddać 😉

Mój M wrócił właśnie z biegania 😉 Idę kąpu kąpu 🙂 🙂

• Mamusia
Sandra, a nie przeziuębiasz się od takieog morsowania? jak się chartowalss przed wejściem do wody? czy tak z marszu? :>

Gosia, no to ja dziś jadłam EGI na śniadanie 😁

3majcie kciuki, robie dzis ta pizze, mam piertra p[rzed wyrabianiem tego ciasta, bo nie chce by zakalec mi wyszedł. M juz wie ze będzie czekała na niego niepsodzianka wiec wszytsko musi wyjsc! jak nie zapomne to zrobie fotkę i wstawie to co mi wyszło 🙂