Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Matrus powiem Ci szczerze ze mi sie jakos nie podoba jazda na nartach :/ ogolnie mnie lubie gor 🙂 1000 razy wole morze 😁

deszcze u nas deszcz pada :/

aaa wiecie co Oli zrobil...chcial monte no to mu daje a on przechylit to monte tak jakby chcial wypic i calosc mu na twarzy wylądowala 🙃 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My dzisiaj pół dnia w rozjazdach z mężem, a gabi w żłobkU. Byliśmy dzisiaj kilka godz na budowie, a potem okna zamawiać;/ Eh...tyle stresu, że szok. Cały czas coś robią nie po mojej myśli. Dzisiaj musieli wybijać dodatkowe okno, a potem stwierdziłam, że jednak nie chcę tak dużego okna w garderobie i muszą je zmniejszyć 😜

Ja w pierwszym momencie też myślałam, że o kumpla chodzi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
uff dopiero zasnal... i dzisiaj pol dnia plakania, marudzenia i zalenia sie ehh koszmar powaznie 😉 moze jakis kolejny zab do kolekcji idzie??
Oli na smoczek mowi MONIO hehe a pierwsza mysl u Kubusia tez mi sie z kumplem skojarzyla hehe
Martus Ty jestes gospodynia domu wiec ma byc tak jak chcesz hahe okno za male?ma byc wieksze! za duze?mają zmniejszyc 😁 😁 😁
Sandra super ze juz w domku!teraz duzo zdrowka i odpoczynku a jak z Darkiem?

• Mamusia
a okresu nie dostalam:/ powinnam wczoraj ale co mi tam jutro akurat jedziemy do galerii to wstapie do rossmana kupic test 🙂tak na wszelki wypadek, poczekam do poniedzialku i zrobie 🙂

wlasnie pije winko samotnie jak alkoholik heheheh moj misiek zasnal a tak chcial sie napic ze mna winka 🙂

• Mamusia
hehe, a ja pije piwko i sie odstresowuje 😁

Normalnie jak chodzilam szpital praca to energie mialam a jak wrocilam do domu gdzie adrenalina i stres opadly t normalnie wypompowana jestem na maksa...

a Darek oczywiscie spojrzalam do szafy przywioz sobie rzeczy ale szybko go naprostowalam.. teraz chce odpoczynku...

Po prostu mozna jebnac w chacie syf, smieci nie wyniesione itp itd. , co najmniej jak bym z pzyjemnosci byla w szpitalu i wgole nie zmeczona.
Myslalam, ze padne poprosilam zeby rozrobil nadii antybiotyk i kur.. zrobil go z woda.................. z kranu...

Za chwile przyniosl malej wody z naszej kuchni, a ja mam tam 12 C twierdzac ze ja ez nie podgrzewam, moze owszem ale nie jak dzieciak ma zapalenie pluc.. 😞

Kurde na antybiotyl i dwa probiotyki wydalam 66 zl. 😞