Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia2, jaka wiocha? 😜
a, wiesz, ze nie dostałam w paczce z oriflamu tej nalepki? pewnie dlatego, ze poprzednim razem nie miałam tych 100 pkt
A ten lakier coral co był w promocji no poprostu zaj!!!!!! świetny kolor, zakochałam się w nim, paznokcie odżyły, idealny na słoneczne dni 🙂

co do YCD, zdecydowanie na + obecna edycja, w sensie prowadzącej, no i w jury się nie żrą póki co 🙂

ja nawet nie wime czy mam jakąś nadżerkę, podczas badań nic mi gin nie mówi..

Kasia1986 wyczytałam na forum mamusie z pasją, że masz dziś usg. Hi daj znać co tam? Ja mam w czwartek za tydzień, a potem 18 marca jadę na 3D. Może się dowiem kto mieszka w moim brzuszku.
Jak możesz podrzuć mi obrazek tego lakieru, o którym piszesz. też by się pomalowało 🙂 🙂 🙂

Dziękuję Marta2:*
A czy Twoje inne wątki głosują na kogoś w tym konkursie? bo może mogłabym też tam prosić o głosiki... 🙂

Kasia ja żałuję, że tego lakieru nie zamówiłam:P no ale trudno..:P
a co do naklejki.. to te ciule po prostu czasem nawet w naklejkach braki mają:/

• Mamusia
oto ten lakier 🙂
http://pl.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22477&tab=1
na paznokciach jest taki cukierkowy 🙂
Marta2, tak, mam dzis usg i chodze cała w skowronkach 🙂

głosik oddany, teraz jest 108

Gosia2, to daj ogłoszenia na ogólnopolskich portalach, na moim szczecinskim tez daj, ze prosisz o glosy, kazda forma reklamy jest dobra 🙂 do tego na nk bombarduj ludzi z prosbą o głosy, na FB, wszędzie 🙂

GoGr napisał(a):
A czy Twoje inne wątki głosują na kogoś w tym konkursie? bo może mogłabym też tam prosić o głosiki... 🙂
Psałam już na moim wątku prośbe o głosy dla Ciebie 🙂 🙂 🙂

marta-lion napisał(a):
GoGr napisał(a):
Psałam już na moim wątku prośbe o głosy dla Ciebie 🙂 🙂 🙂

dziękuję:*

• Mamusia
wrócilismy ze spacerku, Grzes własnie usypia a ja odpoczywam bo cos brzuszek mi stwardniał, o d rana na nogach

Gosia2, ja chyba nie brałabym udziału w takim typie konkursu, bo jak Ci pisałam kiedyś, częśc osób gra w nim nie fair 😞 i za dużo nerwów by mnie to kosztowało

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Ja już w domku od 2 godzin - musiałam się zwolnić z ostatniej lekcji (koleżanka za mnie weszła) bo mąż musiał do pracy jechać. Gabi niestety nadal gorączkuje;//// Do tego jeszcze rozwolnienie doszło...mam nadzieję, że do soboty jej przejdzie,bo mieliśmy jechać do moich rodziców którzy już nie mogą doczekać się wnusi 🙂 🙂 No ale jak nie będzie lepiej to nie pojedziemy 😞 Taka piękna pogoda, a my w domu musimy siedzieć...

Kasiu odpoczywaj, odpoczywaj 😉 Kurcze..masz już za sobą 3 miesiące ciąży 🙂 Szybko leci...

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Pączek dla was. Miłego dnia 🙂 🙂 🙂
[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/images.jpg[/IMG]

ah, dzieki 😁
ja już zjadłam pączka 🙂

Marta1, obserwuj teraz Gabi z tym rozwolnieniem, oby to nie było to samo co u Nadii 😞

Ja zjadłam 2 🙂 Byłysmy z Majką w sklepie, ale długo to trwało 🤪 🤪 🤪. Maja musiała iść na własnych nóżkach, bo nie mogę jej podnieść, więc i do wózka nie wsadzę 🙂.

Przy biegunce warto wyrównywać elektrolity, żeby niunia się nie odwodniła. Ja kupiłam ostatnio Orsalit 🙂 Chociaż Majce nie smakował 😮

• Mamusia
Matrus ta biegunka to tez zapewne przez zabki...
My tez juz jedlismy pączki, bylam z malym rano i 8 kupilismy a zostal juz tylko 1 heheh
Kasia Ty sie kobieto oszczedzaj! 🙂 i jak dostaniesz dzisiaj jakies zdjecie z USG to wklej koniecznie 😁 my tez chcemy zobaczyc pierwszy raz Twoje malenstwo 😁
Ja niedlugo wybieram sie do gina kurcze boje sie jakos nie wiem czemu 🥴 🙂
Marta2 a czemu nie mozesz podnoscic Majeczki?

goshe napisał(a):
Marta2 a czemu nie mozesz podnoscic Majeczki?
Nie mogę. Na początku tej ciąży miałam sporo problemów i nawet musiałam tylko leżeć. Teraz wolno mi w miarę normalnie funkcjonować, ale z nakazem maksymalnego oszczędzania. Wolno mi podnieść co najwyżej kubek z herbatą. Na szczęście Majka sama śmiga i chce wszystko siama 🙂

PS. Prawda jest taka że i tak ją czasem podniosę, bo jest to niemożliwe przez cały dzień z nią jestem. Mąż w pracy, starsza córka w szkole. Ale kiedy nie muszę tego nie robię.