Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

marta-lion napisał(a):
Gosia my dzisiaj też głosowaliśmy. A powiedz mi czy to się liczy IP, czy komputer. Bo ja mam w domu dwa. Mogę z dwóch głosować?

IP się liczy niestety...
u moich rodziców są 3 kompy..a raz mogą głosować, ja też mam 2.. no i nic z tego:P

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

marta-lion napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Marta2, a planujecie jeszcze 4 dziecko na święta? :P
Kasia wypluj te słowa. To jest 3 i ostatnie 🤪 🤪 🤪

Marta dobrze Wam idzie:P:P co się tak wzbraniasz?:P

GoGr napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Gosia my dzisiaj też głosowaliśmy. A powiedz mi czy to się liczy IP, czy komputer. Bo ja mam w domu dwa. Mogę z dwóch głosować?

IP się liczy niestety...
u moich rodziców są 3 kompy..a raz mogą głosować, ja też mam 2.. no i nic z tego:P
Szkoda myślałam, że będę mogła podwójnie. Ale napisze jeszcze do mojego brata, kolega już głosuje hihi 🙂 🙂 🙂

GoGr napisał(a):
marta-lion napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Marta2, a planujecie jeszcze 4 dziecko na święta? :P
Kasia wypluj te słowa. To jest 3 i ostatnie 🤪 🤪 🤪

Marta dobrze Wam idzie :P:P co się tak wzbraniasz?:P
Gosia jak to mówią do 3 razy sztuka. Mamy dwie córki, może udał nam się synuś 🙂, jak nie to będzie Julia 🙂 🙂 🙂
Hihi ja w ciąży dobrze wyglądam 🙂 🙂 🙂, ale kiedys trzeba do pracy wrócić 🙂

Dziękuję Marta 🙂 oh 🙂 wszystkie jesteście Kochane! 🙂
A no i życzę żeby się jednak synuś okazał 🙂
Mi też cały czas w głowie myśli latają czy zaryzykować kiedyś jeszcze i może postarać się o córcię 🙂 wymarzoną;p Ale nie wiem czy zaryzykuję 3 syna:P:P hehehe

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Mi też cały czas w głowie myśli latają czy zaryzykować kiedyś jeszcze i może postarać się o córcię 🙂 wymarzoną;p Ale nie wiem czy zaryzykuję 3 syna:P:P hehehe

Gosia, to musiałabys dobrze znać swoją owulacje i ten teges dzień po owulacji, wtedy plemniczek XX doleci bo żyje dłużej. Jak wcześniej ten teges to szybciej doleci XY 😁

nie wiem co u mnie szybciej doleciało, jajeczko owulowało kiedy chciało 😜

kasia1986 napisał(a):
GoGr napisał(a):

Gosia, to musiałabys dobrze znać swoją owulacje i ten teges dzień po owulacji, wtedy plemniczek XX doleci bo żyje dłużej. Jak wcześniej ten teges to szybciej doleci XY 😁

nie wiem co u mnie szybciej doleciało, jajeczko owulowało kiedy chciało 😜
Hihi no ja to mam nadzieję, że wygrał ten Y 🤪 🤪 🤪

w konkursie spadamy w dół 😞 znaczy zwolniliśmy tempo.. nie mam siły o głosy prosić.. Mateusz ma zapalenie oskrzeli,, zastrzyki 😞 więcej napiszę potem....

• Mamusia
Oj Gosiu, współczuję zapalenia oskrzeli. U nas na szczęście już po chorobie - tzn. po temperaturze...jutro więc jedziemy do moich rodziców 🙂
Dzisiaj pofarbowałam włosy sobie sama - stwierdziłam, że spróbuję w domku sobie pofarbować i zaoszczędzić 120 zł 😉 Do fryzjera pójdę dopiero przed świętami wielkanocnymi. Położyłam sobie kolor jasny bursztyn...sama nie wiem czy mi się podoba czy nie - zobaczę jutro jak zrobię makijaż 🙂 hehehehe - włosy są dużo jaśniejsze, wpadające w rudy...
http://www.nigrini.pl/produkt,680.html

Martuś to ja tez w takim razie życzę córci 😉

• Mamusia
Oj biedny misiulek 😞 tak nagle zachorowal?
Dziewczyny i tak w sumie nigdy nie zaplanujemy plci dziecka 😁 my tak ostatnio rozmawialismy i chcialabym jednak chyba 2 chlopca 😁 choc dziewczynki tez sa taki slodkie 😁 😁
Oliwierek zasnal dzisiaj o 20 😁 fajnie ale my dzisiaj caly dzien po Wrocawiu jezdzilismy sprawy zalatwiac wiec zmeczony pewnie heheh jejku jak on gada non stop, buzia to mu sie nie zamyka przez caly dzien, ludzie w autobusie to tylko na niego sie patrzyli i usmiechali heh

• Mamusia
AAAAAA....pomyliłam się 😉 😉 Oczywiście życzę SYNKA!!!! Gosiu post mnie zmylił, że ona chciałaby córeczkę 😉 Ty już córek pod dostatkiem masz - hehehehe

Gosiu, jak będę miała jutro czas to wstawię jakies foto 😉 Gabi zasnęła o 19:30 🙂 🙂 No ale nie spała cały dzień 😉

• Mamusia
Hey. ja dzisiaj zalatwilam malej przedszkole 🙂 wiec super...
Koszt niecale 300zl, wiec rewelka.. wlacznie z rtmika, zajeciami muzycznymi,no i komitet...
Zrezygnowalismy poki co z koni i angielskiego.. ale niech sie dobrze p polsku gadac nauczy..

Mloda jeszcze biega.. byla wczoraj z babcia na kontroli i wszytsko oki, inhalacje mamy robic poki co... ale wazne ze osluchowo czysto...

Biedny Mateuszek... 😞

ja na glowie tez mam masakre miala mnie jutro szwagierka obcinac i farbowac, ale nie wiem czy dam sie namowic, bo chcialam zeb ydo mnie przyjechala,bo z tesciowa nie mam zamiaru rozmawia, ale mowi ze sie skupic nie moze niew swojej chacie...heh.

• Mamusia
hej 🙂
Marta ja rowniez zycze synusia 🙂
Ojoj biedny Mateuszek, niech szybko wraca do zdrowka, buziaczki dla niego 🙂
Marta kolorek bardzo fajny, ciekawa jestem jak ci wyszedl 🙂
u nas Kacperek zasnal niedawno 🙂 przetrzymalismy go dluzej zeby jutro troszke pospal, bo dzisiaj sie obudzil o 6.30 🙂

ehhh... laski żebyście to widziały 😞
byliśmy u takie rehabilitantki w rabce i ona inhalowała Matiego a potem takimi cienkimi rureczkami odciągała mu przez nosek i buzię wydzielinę.. straszne to było! Jak go ściskała, oklepywała i czort wie co jeszcze 😞 jutro znów musimy jechać...
A potem ja inteligent.. źle mu nakleiłam plaster znieczulający na pupcię.. wstyd się przyznać ale nie miałam pojęcia gdzie się zastrzyki w tyłek daje ☺️ i nakleiłam za nisko... i nie dość, że tyle przeszedł u tej rehabilitantki to jeszcze tyle cierpienia przy zastrzyku 😞

ehhh.. nie odnoszę się do postów bo mam mętlik w głowie 😞 jeszcze portfel przed tesco zgubiłam.. na szczęście znalazła go moja kuzynka...

Mati po 2 zastrzyku 🙂 maść dałam dobrze - nie jest źle 🙂
A mały cały czas wesołek 🙂 naprawdę kochane dziecko! Nie pamiętam, żeby Kubuś się tak non stop śmiał nawet przy zastrzykach 🙂

A no i miałam z rana niespodziankę 🙂 jak kładłam się spać to mieliśmy 6 pkt mniej a wstaję rano i zonk 😁 ludzie się spisali na medal!!! 🙂 ale się cieszę 🙂

Jedziemy zaraz do tej rehabilitantki na to odśluzowanie 🙂 ehhh.. ale będzie dobrze!

• Mamusia
No to Sandra jak od stycznia to co innego chyba 😉 Super, że załatwiłas 🙂 🙂
Gosiu trzymaj się, będzie wszystko dobrze 😉 Wyobrażam sobie jak musiałaś się denerwowac przez to wszystko. Ja właśnie sprzątam, basen dzisiaj odpuszczamy, bo chyba za szybko byłoby po kilkudniowej temperaturze i potem jedziemy do rodziców 🙂

Sandra, a z bioderkami Nadii coś nie tak??? Gabi jak chodzi to jedną nóżkę wykręca, ale lekarz mówił niby, że mam czekać do bilansu dwulatka, że się to wszystko niby ustabilizuje...